Haluatko tuoda luotto-tuloksen kortin, jota käytit lentokentälle sisäänkirjautumisen?

0 Comments

Joten olet varannut lentosi ystävän tai perheenjäsenen luottotietokortin avulla, ja nyt mietit, mitä tehdä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tarvitsetko todellisen kortin? Voiko valokopio riittää? Tarvitsetko kopion kyseisen kortin omistajan tunnuksesta?

Se on yksi hämmentävimmistä lentoyhtiöistä. On epäselvää, koska jokaisella lentoyhtiöllä on oma politiikka, joka liittyy tähän ja nämä politiikat muuttuvat ajan myötä.

Joten asetetaan ennätys suoraan. Tulimme eri paikallisille lentoyhtiöille ja muutamille muille ja kysyimme heiltä:

Jos varaa lennon käyttämällä luoton tuloksen korttia, joka omistaa jonkun, joka ei liity minuun lennolle, mikä on käytäntösi tarkistettaessa? Tarvitseeko saada jäljennös tästä luotto-tuloksesta?

Ja tässä on heidän vastauksensa (vuoden 2017 jälkeen).

Mikä on tässä oppaassa katettu?

Cebu Pacific Air Credit Scores -korttipolitiikka
Filippiinien lentoyhtiöt Luottokorttipolitiikka
AirAsia Filippiinit Credit Scores -korttipolitiikka
Singapore Airlines Credit Scores -korttipolitiikka
EVA Air Credit Scores -korttipolitiikka
Jetstar Credit Scores -korttipolitiikka
Lisää ideoita YouTubessa ⬇️⬇️⬇️related viestejä:

Cebu Pacific Air Credit Scores -korttipolitiikka

Lyhyt vastaus: Ei yleensä.

Pitkä vastaus: Tämä Cebu Tyynenmeren on sanottava asiasta. “Yleensä se ei ole kuka ja miten varaus / lento maksettiin. Tämä on ratkaiseva, että e-lipun nimi vastaa matkustajien ja että jälkimmäisessä on tunnus varmistaa se. ”

Joten kopio luottotietokorttia ei yleensä vaadita. Avainsanilause on yleensä.

Cebu Pacific Air lisää tämän: “Osana turvallisuustoimenpiteitä satunnaiset tarkastukset voidaan tehdä, joten kannustamme, että matkustajan tunnuksen lisäksi on kopio Transaktion kätevälle luottokortilla.”

Ja yksi lopullinen kärki maan suurimmasta lentoyhtiöltä: “Kannustamme voimakkaasti tapauksissa, joissa toinen henkilö maksaa varauksen – varsinkin jos se on matkatoimisto tai verkkomatkan aggregaattori ja virasto – varmista, että yhteystiedot matkustajan yhteystiedot ovat edellyttäen, että todelliset matkustajat pääsevät häiriöihin tai muutoksiin. Jos varaus tehtiin kolmannen osapuolen kautta ja maksoi toisen luottotietojen kortin avulla, varmista, että kaikki yhteystiedot kädessä on peruutus tai hyvitys tai mitätöidyt liiketoimet. ”

Filippiinien lentoyhtiöt Luottokorttipolitiikka

Lyhyt vastaus: Ei. Ei yleensä.

PAL: n sähköpostilla he kirjoittivat: “Luottotulosten vaatimus ei ole enää sovellettavissa kaikille asiakkaille.”

Maan lippukuljettaja lisäsi myös, että jos kortinhaltija nosti huolestuneena tiettyyn tapahtumaan tai jos kauppa on erittäin epäilyttävää, ne voivat silti vaatia luottokortin esittelyä lisäksi validointiin. “Lähetämme sähköpostiviestin tietylle asiakkaalle käyttämällä PNR: n ilmoitettua sähköpostiosoitetta, on tarpeen tehdä niin.”

Tämä on myös asianmukaisesti julkistettu PAL: n verkkosivuilla:

“Filippiinien lentoyhtiöt voivat ottaa yhteyttä kortin haltijalle tai matkustajalle toimitetuilla yhteystiedot, jotka toimitetaan lisäksi vahvistamaan varauksen tai vaatimaan maksua käytettävän luottopisteiden kortin esittelyä.

“Rajoittamatta Ristiriidan syyttäjänä nro 8484, ystävä voi peruuttaa vahvistetun varauksen tai voi poistaa mistä tahansa matkustajalle, jos ystävällä on syytä uskoa, että lippu (t) on ostettu vilpillisen luottokortin avulla.”

AirAsia Filippiinit Credit Scores -korttipolitiikka

Lyhyt vastaus: Ei.

AirAsian mukaan “matkustajien ei tarvitse esittää kopion luotto-tuloksesta kortilla sisäänkirjautumisen yhteydessä, kunhan heillä on voimassa oleva tunnus sama kuin varattu nimi.”

Mutta on tärkeää muistaa, että joissakin tapauksissa sisäänkirjautumishenkilöstö tarvitsee kaksi (2) kelvollista tunnusta, jolla varmistetaan matkustajan henkilöllisyys.

Singapore Airlines Credit Scores -korttipolitiikka

Sähköpostinsa mukaan heidän politiikansa “kolmannen osapuolen” luottokortti, joka ei ole matkanjärjestäjän kanssa, on tämä: “Kortin haltijan on tultava mihin tahansa SQ Office (tai Airport Office) luotto-tuloksen kortin vahvistamiseen.”

Singapore Airlines käsittelee tämän kysymykseensä. Se lukee:

Olen varannut lennon toiselle matkustajalle luottokortin mukaan. Mitä tapahtuu, jos pyydän tarkistamaan luotto-tulokseni kortti, mutta ei voi olla läsnä kyseisen matkustajan sisäänkirjautumisen yhteydessä?
Sitten sinun on tarkistettava luotto-tulokset tai maksukortit paikallisella Singapore Airlinesin toimistossasi tai lentokentän sisäänkirjautumistilassa ennen lähtöä. Muussa tapauksessa matkustaja voidaan evätä matkustaa.

Mutta mitä jos syytä mistä tahansa syystä kortin haltija ei voi tulla SQ-toimistoon? Saman sähköpostin mukaan “niiden on täytettävä korvauslomake ja lähetettävä SQ-toimisto ennen lähtöä yhdessä kopion voimassa olevasta ID- ja luotto-tuloksesta. Kaikki aihiot on täytettävä lomakkeessa. ” Lomake voidaan antaa haetaan mistä tahansa Singaporen lentoyhtiöstä toimistosta.

EvAir Credit Scores -korttipolitiikka

EVA-ilma keskusteltiin yksityiskohtaisesti tämän skenaarion verkkosivuillaan. Heidän mukaansa “Jos käytit luotto-tuloksen korttia ostaa lippu verkossa toiselle matkustajalle ja et matkustaa kyseisen matkustajan kanssa, sinun on täytettävä luotto-tuloksemme kortin vahvistusmenettely. Jos et pysty vastaamaan vahvistusmenettelyn vaatimuksiin, saatat joutua saamaan toinen lippu. ”

Alla on luottopisteen kortin menettely vuodesta 2017. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

Vaihtoehto A. Kortinhaltijan on esitettävä EVA Air City Office -palvelussa käytetty luotto-tuloksen kortti vähintään 48 tuntia ennen ajoitettua lennon lähtöä ja allekirjoittaa sitten maksutavan korvaus toimistossa.

Vaihtoehto B. Kortinhaltijan on esitettävä luotto-tuloksen kortti EVA Air Check-in -laskurissa lentokentällä vähintään yksi tunti ennen aikataulun lähtöä ja allekirjoittanut maksutavan korvauksen. (Huom.

Seuraavassa on vaatimukset, joita kortinhaltijan on esitettävä maksutavan korvauksen suorittamiseksi:

2 Voimassa hallituksen tunnukset. Passi hyväksytään. Joten ovat muita oikeudellisesti hyväksyttäviä valokuva-tunnuksia (kuten kuljettajan lisenssi), joka vastaa samaa nimeä kuin luotto-tuloksen kortti.

Vahvistuksen sähköpostin tulostus lähetetään sinulle, kun ostit lippusi verkossa

Kun kortinhaltija täyttää tämän toimenpiteen, matkustajalla ei enää tarvitse tuoda luottotietokorttia lentokentälle tarkistettaessa.

Jetstar Credit Scores -korttipolitiikka

“Valitut reitit” Jetstarin politiikka on se, että kortti on tarkistettava sisäänkirjautumisen yhteydessä, joten joo, sinun on ehkä esitettävä todellinen kortti.

Verkkosivuston ohjesivun mukaan “valitut reitit, se on myynti, sisäänkirjautuminen ja lennolle, että alkuperäisen ja fyysisen luoton, veloitus- tai maksukortin, jota käytetään lippujen ostamiseen, on esitettävä kortilla Omistaja tarkistaa lentokentällä. Jos varaat matkustaa näillä valituilla reiteillä, sinulle ilmoitetaan tarkistuksen tarve varauksen aikana. Ennen sisäänkirjautumista kortin omistajalle on otettava kortti, jota käytetään ostamaan lippuja yhdessä hallituksen antamisen yhteydessä (kuten passi, henkilötodistus tai ajokortti) Jetart Check-in Counteriin. Tämä vaatimus koskee riippumatta siitä, onko kortin omistaja vai ei ole osa matkan osapuolta. Jos korttia ei ole vahvistettu tarpeen mukaan, matkustajat, joiden lippuja ostettiin kyseisellä kortilla, voidaan kieltää sisäänkirjautumisen ja lennolle Jetartin ainoan harkinnan mukaan. Jokaiselle paluumatkalle tarvitaan yksi vahvistus. ”

Yritämme vielä saada luettelon näistä valituista reiteistä. Mutta Manila-Singaporessa yhteystietomme vahvisti, että “kortti on tarkistettava sisäänkirjautumistilassa tai Miascor-toimistossa lentokentällä”.

Päivitys: Yhden lukijan mukaan Shammi, joka äskettäin ollut keskustelu Jetart-edustajan kanssa, luottotietojen kortteja ei enää tarvitse tarkistaa sisäänkirjautumisen yhteydessä:

“Luottokorttia ei tarvitse tarkistaa. Luottopisteiden kortin vahvistaminen lentoliikenteestä Manilasta tai Singaporesta poistettiin viime lokakuussa 2017. ”

Muutama paljon enemmän lentoyhtiöitä meillä on vielä vastannut, joten voimme päivittää tämän lähipäivinä.

Huomioithan, että tämä on elokuu 2017. Olisi edelleen parasta ottaa yhteyttä lentoyhtiön suoraan olla täysin varma.

2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ • 8️⃣ • 1️⃣1️⃣

Lisää ideoita YouTubesta ⬇️⬇️⬇️

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

Ensimmäinen kerta ulkomailla: AirPort Ideat & Usein kysytyt kysymykset

Kuinka varata turvallisia lentokenttäkuljetuksia Kiwitaxin kanssa

9 Asiat, joita haluan tiesin, kun olin matkailu Newbie: Airport Edition

Kuinka vaatia GST-palautusta Singaporessa

6 perustaa, jotta vältytään menettämästä ulkomailla

Miten maksaa Traveloka BDO: n tai BPI-siirron avulla

Luettelo Vital Travel: Filippine Airlines, Cebu Pacific, AirAsia

Matkustajan profiili ja terveysilmoituslomake (PPHD): Miten rekisteröityä ennen lento (Filippine Airlines)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *