Vierasviesti: Viisi parasta tapaa perheeni hyötyi viime kesänä kesällä

0 Comments

, lapseni ja minä osallistuimme Kaboom! Haasteen tavoitteena oli auttaa kaboomia! Luo kansallinen “pelikartta”. Kävimme yli 50 puistossa San Franciscon lahden alueella, ja olemme todella iloisia löydettyjen uusien puistojen monimuotoisuudesta ja monimuotoisuudesta.

Yli 50 puistossa käymällä varmasti se on hyötyä – olen valinnut viiden parhaan jakamisen kanssasi:

Ensinnäkin saimme hienoa liikuntaa – pyöräilyä, kiipeilyverkkoja, heiluttaen korkeaa, pelaamisen, liukujen nopeuttaminen ja apinabaareista roikkuvat. Tiesin, että lapseni olisivat hiljaisia matkalla kotiin, jos heidän kasvonsa olisivat punaisia ja heidän hiuksensa kiinni otsaansa.

Toiseksi teimme paljon uusia ystäviä. Kun lapseni löysivät muita oman ikänsä, he esittelivät itsensä ja aloittavat keskustelun. Melko pian he pelasivat yhdessä, aivan kuten he tunsivat toisensa vuosia. Noina päivinä meillä oli vaikea lähteä, koska lapseni pitivät niin hauskaa uusien kavereidensa kanssa.

Kolmanneksi tutkimme luontoa niin lukuisilla tavoilla. Makaamme huopalla ja päätämme, miltä eläimet pilvet näyttivät. Löysimme tonnia virheitä ja ohjasimme useita muurahaisia rivejä. Puistoissa, joissa oli puroja, teimme patoja sauvoista ja mudasta. Kerran lapsellani oli melko hauska sotataistelu kunnianhimoisen pesukarun kanssa lounaalle. Ja oi, kuinka rakastimme aikaa oravien katselemiseen.

Neljänneksi, harjoittelimme tiedettä edes tietämättä sitä! Joka kerta kun tyttäreni yritti kääntyä korkeammalle, hän harjoitti fysiikkaa. Lapseni rakasti löytää parhaan sekoituksen vettä ja hiekkaa kestävän hiekan linnaan – Viola! – Kemia. Yhdessä puistossa tapasimme jopa mehiläisten parven, mikä sai aikaan suuren keskustelun biologiasta!

Viimeinkin vietimme yhdessä aikaa perheenä, joka on täysin vapaa tietokone- ja televisio -näytöistä. Teimme toisiamme nauramaan, harjoitimme yhteistyötä ja vuorotellen, ja lapseni huomasivat, että veljen ja/tai siskon saaminen oli todella hienoa … varsinkin kun tarvitsit jonkun työntämään sinut keinuihin!

Brenda Roberts arvostelee naapuruston puistoja, huvipuistoja sekä vesi- ja luistelupuistoja hänen verkkosivustollaan.

Liittyvä

5 autopeliä, jotka sisältävät tieteen kesätiellä kolminkertaiseen näkökulmaan autopeleihin, jotka pitävät lapset miehitettyinä ja oppivat samanaikaisesti? Tässä on viisi ideaa, jotka sisältävät tieteen, kun taas kukaan ei etsi.
4. kesäkuuta 2012 “Vierasviesti”

Vierasviesti: 5 parhaan perheen tiematkanäytöt lomapaikalle, joka ei riko pankkia? Pyysimme Dan Weismania Flipkey.com -sivustolta, johtava Getaway -vuokra -verkkosivusto, antamaan meille joitain ehdotuksia kohteista, jotka ovat tiematkan arvoisia, hienoja perheille ja hauska vierailla.
13. heinäkuuta 2011 “Majoitukset”

Kuinka tutustua Yhdysvaltain kansallispuistoihin: Kokenut perheen matkabloggersien vankka opas, että sinulla on aikomusta käydä yhdessä Yhdysvalloissa hajallaan olevista kansallispuistoista, amerikkalaisesta samoasta tai Neitsytsaaret, skannata tämä luettelo ja nähdäksesi puistosi (onko puistosi ( s) on luettelossa. Eräiden kokeneimpien perheen matkabloggaajien ja toimittajien kirjoittamat…
3. heinäkuuta 2015 “kansallispuistot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *