Voivatko introvertit matkustaa onnistuneesti yksin?

0 Comments

Lähetetty: 05/02/19 | 19. toukokuuta 2019

Kristin Addis Be My Travel Muse kirjoittaa tavallisen sarakkeen soolo -naismatkusta. Se on välttämätön aihe, jota en voi kattaa riittävästi, joten toin asiantuntijan jakamaan hänen opastuksensa muille naismatkailijoille auttamaan kattamaan välttämättömiä ja erityisiä aiheita! Tämän kuukauden artikkelissa hän näyttää meille, kuinka yksin matkustajat voivat käsitellä matkustamista introverttina!

Äskettäin matkustin Oaklandiin osallistumaan syntymäpäiväbrunssiin. En tiennyt ketään syntymäpäivätytön lisäksi. Introverttina tilanteissa, joissa en tiedä, että kukaan on minulle vaikeaa.

Tavallisesti olin aluksi melko epämiellyttävä, päättäessään tarttua lähelle sitä henkilöä, jonka tunsin ja tappaa aikaa kaatamalla itselleni kahvia ja syömällä hedelmälevyä kilpikonnan nopeudella.

Mutta ajan myötä aloin keskustella yhden uuden henkilön, sitten toisen ja sitten käytännössä kaikkien, jotka olivat siellä. Tapasin todella mielenkiintoisia ja ystävällisiä ihmisiä, ja sen loppuun mennessä olin niin onnellinen, että menin ja että jäin.

Kun olen kotona, minulla on taipumus lykätä tekemään helppoja asioita, joihin liittyy henkilökohtaista vuorovaikutusta, kuten päivittäistavarakauppoja, viime hetkeen asti. Se voi tulla melko naurettavaksi, ollakseni rehellinen.

Silti tiellä on niin paljon yksinkertaisempaa päästä ulos ja tutkia ja erityisesti tavata uusia ihmisiä. Miksi niin?

Sanalla: dopamiini.

Professorien Daniel Z. Liebermanin ja Michael E. Longin mukaan Moren molekyylissä dopamiini, jolla on tärkeä rooli palkitsemisen motivoidussa käyttäytymisessä, pakottaa meidät kokeilemaan uusia asioita. Lisäksi tutkijat Nico Bunzeck ja Emrah Düzel havaitsivat MRI -skannausten kautta, että aivojemme palkkiokeskusta stimuloi paljon enemmän kuin uutuus kuin perehtyminen.

Siksi meillä on kova johdotettu tutkimaan ja kaipaamaan uutta. Se on tuntemattoman ennakointi – ja kuinka jännittävää se voisi olla – rohkaisee meitä menemään mukavuusvyöhykkeemme ulkopuolelle.

Joten vaikka introvertit voivat olla haastavaa menetelmää ihmisille ja uskalla tehdä ulkopuolelta rutiininomaisia ​​asioita kotona, missä kaikki on tuttu, kun olemme tiellä, meillä on dopamiini puolellamme.

Tämä tieteellinen selitys on minulle järkevä. Kun matkustan ja koen hetken todellisen uutuuden, minusta tuntuu, että ajon luonnollisella korkealla, jotain paljon miellyttävämpää kuin voisin koskaan yrittää valmistaa. Uusi tuntuu hyvältä, joten matkustaminen tuntuu hyvältä, ja extrovertti näinä hetkinä tulee luonnollisesti.

Joten tiedä vain, että vaikka olet yleensä ujo ja kiinnostava satunnaisten talojuhlaan tai jopa ruokakauppaan kotona, saatat huomata, että olet uusinut energiaa ihmisten (ja ruokinnan) tapaamiseen tiellä. Se auttaa valtavasti, että monet muut ihmiset tuntevat myös, että dopamiini kiirehti matkustamisesta, joten he ovat myös paljon lähestyttävässä tilassa.

Minulla oli tapana vitsailla, että kotona Etelä -Kaliforniassa minulla ei ollut aavistustakaan kuinka saada uusia ystäviä. Kävelenkö vain heidän luokseen kahvilassa ja kysyin, mitä he haluavat tehdä täysin vapaa -ajan aikana?

Totuus on tiellä vastaus on ”kyllä”. Se on usein niin yksinkertaista. Matkustajat ovat yleensä paljon vastaanottavampia ja ystävällisempiä kuin monet meistä ovat todennäköisesti tottuneet takaisin kotiin. Koska me kaikki saamme dopamiinipalkintoja uusien ihmisten tapaamisesta ja uusien paikkojen tutkimisesta, on yksinkertaisempaa, että molemmat osapuolet ovat paljon avoimempia tiellä.

Olen huolestunut siitä, että olen huolissani lähestyä uusia ihmisiä, mutta minun on harvoin edes aloitettava keskustelu. Jos kaikki muu epäonnistuu, “mistä olet kotoisin?” on täysin hyväksyttävä tapa rikkoa jäätä, helppo kysymys, johon jokaisella on vastaus. Minulla on ollut satunnaisia ​​linja -auto-, hostelli- ja kahvila -keskusteluja, joista on tullut elinikäisiä ystävyyssuhteita, ja minulla on ollut muita, jotka vain viihdyttivät minua iltapäivällä; Molemmat ovat arvokkaita, enkä koskaan tiedä mitä saan.

Rakastan, että minulla ei ole aikataulua eikä kiinteitä suunnitelmia. Tämä on yksi matkustamisen lahjoista. Toimintojen varaaminen etukäteen ja jonkinlaisen talletuksen maksaminen voi olla apua introverteille, jotka saattavat muuten löytää syitä, miksi heidän pitäisi pysyä sisällä. Olen varma, että muut introvertit tunnustavat skenaarion varaamasi matkan päivän heräämisestä, toivoen, että voisit peruuttaa, mutta koska olet jo maksanut, päädyt menemään ja sinulla on paras aika. Pelin iho saa meidät paljon todennäköisemmin kunnioittamaan sitoumuksiamme.

Henkilökohtaisesti on houkuttelevaa peruuttaa, vaikka se olisi jotain hauskaa, jonka haluan rehellisesti tehdä. Jos en olisi esillä asioita elämässä, en koskaan harjoita, sukella tai tutkia. Olisi liian helppoa pitää heidät pois.

Esimerkiksi, varain saaren retken Nusa Penidassa ja keittoluokan Chiang Maissa ja johdin Patagoniassa Torres del Paineen ryhmäretkimatkaa, johon naisten osallistujat ennakoivat. Lukuisat heistä oli taipumus olla paljon introvertti, mutta sellaisessa ryhmätoiminnassa muilla yksin matkustajilla on taipumus ilmestyä, mikä auttaa kaikkia olemaan paljon sosiaalisempia ja avoimempia.

Olen myös huomannut, että oleskeluMajoitus, joka on luonteeltaan sosiaalinen, kuten jooga tai meditaatiota, tai suuntautuvat paikkoihin, jotka tunnetaan rakastamani toiminnasta, kuten Indonesian sukellus, voi tehdä introversiostani yksinkertaisemman käsitellä. Tietäen, että muut siellä ovat myös toimintaan, johon olen, antaa meille yhteisen kannan, josta on puhuttava, ja itse toiminnan avulla voimme sitoutua yli viikon tai kahden yli. Jotkut suosikki ihmisistäni ovat niitä, jotka tapasin sukellusveneellä tai syvän henkisen harjoituksen viikolla.

Vaikka kaikki nämä ovat “hakkereita” siitä, että niistä tulee paljon ekstraverttisempi matkustaja, introvertit yleensä saavat energiamme yksin vietetystä ajasta. Jossain vaiheessa tarvitsemme jonkin verran “minua” – ja siksi soolomatka voi olla niin upea. Osa soolomatkan viehätyksestä on aika, jonka vietät itsesi kanssa. Et petä ketään tarvitsemalla aikaa yksin, eikä sinun tarvitse työntää ketään pois tai pakottaa itsesi toimintaan, jota et todellakaan tunne.

Minulla oli tapana nousta itselleni, jos menin muutama päivä tapaamatta uusia ihmisiä. Fristin hetkien ajan, kun tunsin olevani “hukkaan” lukemalla sängyssä tai jäähdyttämällä päiväksi. Nyt ymmärrän, kuinka välttämättömät myös nuo päivät ovat. Saan ladata ottamalla sen helposti ja harjoittamalla itsehoitoa. Ja se on iso syy, miksi matkustamme myös, eikö niin? Haluamme kohdella itseämme.

Joten älä tunne pahaa, jos matkustat, etkä vain tunne menemistä sinä päivänä, älä halua olla sosiaalinen tai tuntuu kuin saada huonepalvelua. On hienoa tehdä nuo asiat, jos se on mitä sinusta tuntuu.

Itse kuunteleminen on joka tapauksessa olennainen osa yksin matkustamista. Tämän olen oppinut soolomatkailijana 30 -vuotiaana, ja se sai minut ilahduttamaan matkustamista vielä enemmän.

Tietäen, että sinulla on dopamiini puolellasi, tapaat ihmisiä paljon helpommin tiellä ja että pystyt tekemään reaaliaikaisia ​​päätöksiä siitä, mikä on sinulle parasta, sinun on parempi tehdä Hyppää ja matkustaa yksin.

Kristin Addis on yksin naispuolinen matkailuasiantuntija, joka inspiroi naisia ​​matkustamaan maailmaa aitolla ja seikkailunhaluisella tavalla. Entinen sijoituspankkiiri, joka myi kaikki hänen omaisuutensa ja lähti Kaliforniasta vuonna 2012, Kristin on matkustanut maailmaa yli neljä vuotta, kattaen jokaisen maanosan (paitsi Antarktista, mutta se on hänen luettelossaan). Ei ole käytännössä mitään, mitä hän ei yritä käytännössä minnekään, jota hän ei tutki. Löydät paljon enemmän hänen museistaan ​​olla My Travel Muse tai Instagram ja Facebook.

Varaa matkasi: logistiset ehdotukset ja temppuja
Varaa lentosi
Löydä halpa lento SkysCannerilla. Se on suosikkini hakukone, koska se etsii sivustoja ja lentoyhtiöitä ympäri maailmaa, joten tiedät aina, ettei kivi jätetä kääntämättä.

Varaa majoitus
Voit varata hostellisi Hostelworldin kanssa. Jos haluat pysyä muualla kuin hostellissa, käytä Booking.com -sivustoa, koska ne palauttavat jatkuvasti edullisimmat hinnat majataloihin ja hotelleihin.

Älä unohda matkavakuutusta
Matkavakuutus suojaa sinua sairauksien, vamman, varkauden ja peruutusten vastaan. Se on laaja suoja, jos kaikki menee pieleen. En koskaan mene matkalle ilman sitä, koska minun on joutunut käyttämään sitä useita kertoja aiemmin. Suosikkiyritykset, jotka tarjoavat parhaan palvelun ja arvon, ovat:

SafetyWing (paras kaikille)

Vakuuta matkani (yli 70) niille

MedJet (lisäevyntävarausta varten)

Oletko valmis varaamaan matkasi?
Tutustu resurssisivulleni parhaat yritykset, joita käytetään matkustaessasi. Luettelen kaikki käyttämäni matkustaessani. Ne ovat luokan parhaita, etkä voi mennä pieleen käyttämällä niitä matkallasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *