22 Upeaa tekemistä Provincetownissa, MA

0 Comments

seikkailunhaluinen Kate koostuu tytäryhtiölinkeistä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Etsitkö Kap Codin kaupunkia, jolla on kaikki? Tule kanssani Provincetowniin, kulta! Tällä hauskalla Kap Cod -idealla sijaitsevalla hauskalla kaupungilla on kaikki. Löydät paljon enemmän tekemistä Provincetownista kuin luulit mahdollista!

Tiedät todennäköisesti P-Townin legendaarisena LGBTQ-lomalla. Jos olet homo ja on kesä, Yhdysvalloissa ei ole missään parempaa olla. Mutta se on vain yksi puoli tästä pienestä kaupungista ylemmässä Kap.

Provincetownissa asuu myös Yhdysvaltojen vanhin aktiivinen taidekolonia, ja löydät kaupallisen kadun räjähtävän reunaan taidegallerioiden ja studioiden kanssa. Paikalliset taiteilijat ovat P-Townin kulmakivi, ja taiteilijoiden lukumäärä putoaa joka vuosi runsaasti.

Provincetown palvelee kaikkia. Löydät täältä portugalilaiset kalastajat, joilla on vuosisatojen mittaisia ​​juuria, kaikenlaisia ​​vakiintuneita taiteilijoita, Bostonin opiskelijat ympäri maailmaa popping päiväretkiä, urheilijoita, jotka pyrkivät lyömään pyöräreittejä ja kaikenlaista perhettä, jonka kanssa voit ajatella kaiken ikäiset lapset.

Provincetown on paikka, joka on todella monimuotoinen. Massachusettsin kotoperäisenä voin todistaa, että valtio näyttää monipuoliselta paperilla, mutta se on hyvin erotettu toiminnassa. P-kaupunki on harvinainen ja loistava poikkeus, jossa kaikki tulevat yhteen.

Sisällysluettelo

Provincetown UKK
Paras tekeminen ProvincetownCommercial Street -kadulla
Provincetownin taideyhdistys ja museo
Macmillan -laituri
Kilparanta
Sillin Cove -ranta
Käy Pilgrim -muistomerkissä ja Provincetown -museossa
Pyörä provinssi Lands -pyöräpolku
Tutustu pyökin metsäpolulle
Purje Provincetownin satama
Mene delfiinilaivastovalaskelloon
Syö portugalilainen ruokaa
Syö Wellfleet -osterit
Kierrä Provincetown -dyynit Art’s Dune Toursilla
Käy Provincetown Brewing Co
Käy Truro Vineyards
Illallisjuhlat yksityisen kokin kanssa Easthamissa
Mene yövalokuvauskierrokseen
Katso klassinen Provincetown -show
Bar-hyppääminen Ptownissa
Tartu myöhäisillan viipale Spirituksessa

Kuinka paljon aikaa viettää Provincetownissa
Kuinka päästä Provincetowniin
Missä yöpyä Provincetowntop-luokiteltuissa hotelleissa Provincetownissa
Parhaiten luokiteltu vuokraus Provincetownissa

Paras aika tarkistaa Provincetown
Onko Provincetown sen arvoinen?

Hyvää huomenta, Provincetown! talletusphotos.
Provincetown UKK

Onko Provincetown sen arvoinen, jos et ole homo? Ehdottomasti! Provincetown on tervetullut kaikille, ja tekemistä on niin paljon uskomattomia. Jos olet homofobi, pysy kotona ja arvioi elämääsi uudelleen.
Mitkä ovat parhaat asiat Provincetownissa? Tutustu Provincetown -taideyhdistykseen ja museoon, vaeltamaan Commercial Street -tapahtumaa tai pyöräillä maakunnan Lands -pyöräpolulla.
Kuinka pääset Provincetowniin? Suosittelen ottamaan Provincetown Fast -lautalla kesäkuukausina; Se on paljon miellyttävämpi kuin ajaminen.
Milloin on paras aika tutustua Provincetowniin? Provincetown on erittäin kesäkohde ja erittäin kiireinen kesäkuusta elokuuhun. Syyskuu on hiljaisempi mukava, kesäajan sää.
Milloin Provincetown on ylpeys? Provincetown Pride on kesäkuun alussa.
Mitä hyviä asioita on tehtävä Provincetownissa lasten kanssa? Provincetownin perheet rakastavat valaiden nauttimista tai hiekkadyyriä tai vain hauskaa rannalla!
Mitkä ovat parhaat Provincetown -rannat? P-kaupungin paras ranta on Race Point Beach-se on syystä kuvake. Älä myöskään missaa sillin lahtia!

Paras vyöruustettu Cape Cod House Provincetownissa talletusPhotosin avulla.
Paras tekeminen Provincetownissa

Rakastan Provincetownissa, että se käyttää erilaisia ​​kokemuksia pienessä tilassa. Se tekee P-kaupungista erityisen hyvän valinnan, jos sinulla ja matkakumppaneillasi on erilaisia ​​ideoita siitä, mitä tehdä lomalla.

Haluatko tehdä ostoksia ja galleria-hopia, ehkä tutustua museoon tai panimoon? Voit tehdä sen P-kaupungissa. Haluatko makaa rannalla koko päivän, tai ehkä mennä pyöräilemään Cape Cod Rail Rail -polulle tai tehdä hiekkadyynikierroksen? Voit tehdä sen myös P-kaupungissa.

Helvetti, jos haluat, että matkasi koostuu enimmäkseen vetonäyttelyistä, joissa on valaiden kellot, maailmassa ei ole missään tapauksessa parempaa kuin P-Town!

Tässä on luettelo tekemistä Provincetownissa.

Ilta Commercial Street, Provincetown, Shutterstockin avulla.
Kaupallinen katu

Commercial Street on monin tavoin, jotka ovat hengittäviä sydäntä ja sielua Provincetownin keskustan. Se on kolme mailia pitkä, joten haluat ehkä tahdistaa itsesi. Aloita East Endistä, jossa asuu Provincetownin taidemuseo, joka on taidegalleriasarja lähellä.

Kävele länteen ja ennen pitkää, törmäät makeaksinullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *