Online -espanjalaiset luokat – löydämme viimeiseksi toisen kielen!

0 Comments

“Olet matkustanut maailmaa viiden vuoden ajan, sinun on puhuttava ainakin kahta kieltä, eikö?”

“Te ihmiset asuivat Kiinassa, sinun on kyettävä puhumaan melko vähän mandariinia.”

“Olet Kanadasta, joten puhut epäilemättä sekä ranskaa että englantia.”

Ihmiset olettavat usein, että vain koska olemme matkustaneet paljon ja asuneet muutamissa eri maissa, joista meidän on puhuttava paljon enemmän kuin vain äidinkielemme. Nämä ovat molemmat laillisia, samoin kuin ärsyttäviä oletuksia!

Ei ole ärsyttävää, että ihmiset kysyvät meiltä tai uskomme, että puhumme kahta kieltä, vain olemme turhautuneita ja tyytymättömiä itsemme kanssa, että emme ole vielä pystyneet päätymään sujuvaksi (puhumattakaan sujuvasti) yhdellä kielellä . Euroopan ihmiset voivat yleensä puhua vähintään 2 kieltä, paljon puhuvat paljon enemmän, vaikka englanninkieliset puhujat ovat yleensä vain englantia, mitä siinä on?!

Tekosyyt

Ollakseni rehellinen, olemme todellakin Kanadasta, mutta monet ranskaa puhuvat ihmiset ovat kotoisin idästä, samoin kuin lännessä, erittäin lännessä. Käytin ranskalaisia ​​luokkia lukion ajan, kun otetaan huomioon, että kukaan ympärilläni (noin 4300 km: n kohdalla) ei puhunut minkäänlaista ranskaa, minulla ei tarkalleen ollut ketään menetelmää, samoin kuin ei muista paljon se.

Nick otti japanilaisia ​​lukiossa, vaikka olkaamme rehellisiä, hän vain teki sen, koska sinulta ei odoteta paljon, jos päätät löytää niin vaikean kielen – en ole tarkoitus, hän kertoi minulle, että hän valitsi japanilaiset!

Kun asuimme Kiinassa vuoden ohjaaja englanniksi, löysimme mandariinia. Saatamme mennä ravintolaan ja ottaa taksin, mutta siitä on kuitenkin kyse. Kiinalaiset kielet ovat yksi neljän parhaan joukosta, jotka on vaikea löytää äidinkielenään puhuville, joten emme tunne niin kovinkaan siitä, että emme pysty puhumaan enemmän.

Katso, kiinalainen on yksi vaikeimmista!
Sitten matkustimme sekä Meksikoon, Guatemalaan ja Kuubaan, missä he puhuvat espanjaa. Kun ilmesimme San Panchossa Meksikon länsirannikolla, teimme päätöksen ottaa espanjalaisia ​​oppitunteja! Olimme suuria tutkijoita ja löysimme todella paljon (tässä tulee vielä yksi tekosyy), kun otetaan huomioon, että olimme erittäin näkyvässä lomakohteessa, meksikolaiset puhuivat englantia. Käytimme espanjaa koko ajan koko ajan retkeilyyn Meksikossa, mutta tuntui siltä, ​​että tason 1 kykysi eivät voineet päästä meitä erittäin pitkälle niin hyvin kuin olimme paljon paremmin puhumassa englantia.

Asuminen Guatemalan Atitlan -järvellä oli upea. Pidimme yksinäisyydestä, rauhasta ja hiljaisuudesta, sensaatiomaisista näkymistä ja ystävällisistä ranskalaisista naapureistamme, mutta eristyksen takia emme huomanneet itsemme olevan vuorovaikutuksessa niin paljon guatemalalaisten kanssa. Kun menisimme Panajachelin “suureen” kylään, hyödyntäisimme espanjalaisia ​​kykyjämme kaupoissa, mutta se oli vain viikon aikana.

Teimme kunnossa vuorovaikutuksessa Kuubassa, samoin kuin monet CASA -erityisomistajistamme eivät puhuneet minkäänlaista englantia varmistaaksemme, että se oli meille fantastinen menetelmä. Kuitenkin silloinkin Kuuban espanja on paljon erilainen kuin muu Latinalaisen Amerikan!

Pidimme tyydyttää Joel ja Ivet Kuubassa, mutta se oli erittäin vaikea kommunikoida, koska Joel ei puhunut englantia.
Ei paljon enemmän tekosyitä!

Olemme kuluneet vain siitä, että pystymme keskustelemaan yhdellä kielellä, samoin kuin Kuubassa matkustaessamme teimme päätöksen, että kun pääsimme Grenadaan, löysimme espanjankielistä verkossa. Ainoa ongelma on, että Grenadan virallinen kieli on englanti, vaikka todellisuudessa se on voimakkaasti korostettu Karibian versio englanniksi? Tämä tekee espanjan harjoittamisesta vähän vaikeaa, mutta se on ok.

Kun ilmesimme Grenadassa kuukausi sitten, espanjalaiset merkinnät ottivat meihin yhteyttä (kuinka parhaiten se on ?!), jotka näkivät, että olimme asuneet Guatemalassa, missä instituutio on, ja ymmärrimme tarkalleen kuinka paljon pidimme siitä siellä . Tämä laitos sijaitsee Quetzaltenangon kaupungissa, sijaintipaikassa, johon todella halusimme käydä, mutta ei vain ollut mahdollisuutta.

Löysimme suunnitelman Nickille samoin kuin minä ottamaan espanjalaisia ​​oppitunteja pääopettajan Sandyn kanssa, jolla on 10 vuoden kokemus mentorin päätasosta yliopistotasolle.

Tämä on grenadian ystävämme Rolando, hän on hieno, vaikka puolet ajasta emme voi ymmärtää häntä!
Espanjan merkinnöistä

Guatemala on paikka mennä, jos haluat löytää espanjan kielen. Monet ihmiset menevät tähän Keski -Amerikan maahan pitäen tätä tavoitetta mielessä. Mutta mikä on fantastista verkossa löytämisessä, on se, että emme edes vaadi lentää Guatemalaan, voimme löytää COMF: stäoman talomme Ort Karibialla, Euroopassa, Pohjois -Amerikassa tai missä tahansa matkustamme.

Espanjan Marksin perustaja Rustom on kotoisin Englannista ja vapaaehtoisen ympäristön jälkeen Guatemalan kansalaisjärjestössä, hän oli koukussa maahan! Hän piti kaikesta, kun se oli sen ihmisten lämmöistä monipuoliseen tulivuoren, maya -raunioiden ja koskemattomien rantojen maisemaan.

Yhdessä Sandyn kanssa tämä eettinen Internet -instituutiossa syntyi!

Mitä Internet -luokassa näyttää. Kuva: Espanjan merkinnät
Laitos, joka tarjoaa takaisin

Meidän on tuettava retkitoimistoja, hotelleja sekä vähän palveluita, jotka tarjoavat takaisin lähiöille, joihin he ovat osa.

Noin 51% guatemalalaisista verkossa maaseutualueilla, samoin kuin huolimatta siitä, että maatalous on maan talouden selkäranka, vaikeudet ovat erityisen endeemisiä näillä alueilla. Maaseudun lähiöt on yleensä jätetty pois Guatemalan sosiaalisesta ja taloudellisesta valtavirrasta, mikä osoittaa, että he kokevat suhteettoman korkeaa köyhyyttä.

Olosuhteet pahentavat korruptiota, akateemisten resurssien puute ja 36 vuoden sisällissodan jälkivaikutukset.

Espanjan merkinnät tukevat Buy -ostetta, joka auttaa ihmisiä ja Quetzaltenangon ympärillä ja lahjoittaa osan voitostaan ​​paikalliselle hyväntekeväisyysjärjestölle, Asociación Fatimalle. Tämä yhdistys toimittaa ruokaa, lääketieteellisiä tarvikkeita, laitoslaitteita sekä kenkiä noin 250 alueen kotitaloudelle.

Luokat

Espanjalaiset oppitunnit ovat maanantaista perjantaihin, 50 minuuttia päivässä. Lisäksi meidän on tarkoitus opiskella sekä kotitehtävämme ennen jokaista luokkaa.

Meidän on vain kirjauduttava kirjautumiseen tilillemme verkkosivustollemme, paina ”LIIT -luokka” ja muutaman hetken kuluttua Sandyn hymyilevä sopimus ponnahdusikkunoiden kanssa, samoin kuin chat -laatikko sekä taulu! Se on sellainen kuin Skype siinä mielessä, että voimme kaikki nähdä sekä kuulla toisiamme, samoin kuin voimme kirjoittaa lauseen tai huolen chat -laatikossa, jos vaadimme.

Haluamme löytää Internetistä ja kyetä käyttämään PJS: äämme!
Oppikirjat ja materiaalit ovat kaikki näytöllä, jotta voimme nähdä, samoin kuin siellä on myös ”taulu”, jossa me kolme voimme olla vuorovaikutuksessa. Se on oikeastaan ​​melko mahtava kokoonpano. Usein vastaamme huolenaiheisiin suullisesti, kun taas toisinaan pystymme löytämään kirjoittamalla vastaukset Sandylle tarkistamaan. Kaikki, mitä vaadimme löytää Internetistä, ovat joitain kuulokkeita ja kannettavia tietokoneitamme, koska verkkokamerat ja mikrofonit ovat jo kehitettyjä tietokoneisiin.

Ilmoittautuminen

Voit joko löytää 1-on-1 opettajan kanssa tai ryhmässä, jossa ei ole paljon enemmän kuin 3 muuta opiskelijaa. Espanjan Marks tarjoaa ilmaisen kokeiluluokan nähdäksesi, pidätkö siitä, samoin kuin selvittääksesi, millä tasolla olet: aloittelija, keskitason tai edistynyt.

Oppitunnit ovat saatavilla 7 päivää viikossa, 24 tuntia / päivä! Joten valitse vain sinulle hienoin aika.

Napsauta täältä, jos haluat osoittaa ilmainen oppitunti.

Ajatuksemme

Voimme rehellisesti todeta, että tämä on todella upea ohjelma. Haluamme, että voimme istua olohuoneessamme, pyjamissamme, kupillisella kahvia ja ei tarvitse mennä varsinaiseen kouluun!

Sandy on poikkeuksellinen ohjaaja ja hän kuvaa asioita erittäin hyvin. Jos meillä on kysyttävää, hän pystyy vastaamaan niihin. Jos olemme hitaasti, hän motivoi meitä. Sandy puhuu hitaasti, jotta voimme ymmärtää hänen sanomansa, samoin kuin hyödyntää sekä englanninkielisiä ja espanjaa kuvaamaan ohjeita meille, mikä on fantastista oppimiseen.

Toistaiseksi niin hieno espanjalaisten merkintöjen kanssa.

50 minuutin luokan aika on hiukan lyhyt, mutta sitten taas meille on osoitettu tekevän paljon enemmän opiskelua ja harjoittelua toistensa kanssa kotona, joten tosiasiassa vietämme noin 2 tuntia päivittäin harjoittamalla espanjaa Samoin kuin jos todella haluaisimme, voimme tehdä takaisin-luokkia.

Meillä on myös mielestämme hyötyä paljon enemmän luokasta, jos kotitehtäviä olisi paljon enemmän kirjoitettuja harjoituksia, samoin kuin jos Internet -kotitehtäviä sisällytettäisiin vastaukset, jotta voimme testata toisiamme ja varmistaa sekä varmistaa Tutkimme asianmukaista kieltä ja lauserakenteita.

Kolmen ensimmäisen viikon kanssa ohjelman kanssa voimme rehellisesti ehdottaa espanjalaisia ​​merkkejä fantastisena menetelmänä espanjankielisen verkossa. Nyt meidän on vain matkustaa espanjankieliseen maahan, jotta voimme minuaThod kaikki mitä olemme oppineet!

Kuten tämä artikkeli? Kiinnittää sen!

Kuinka paljon kieliä puhut? Ajatteletko löytää verkossa? näytä meille!

Erityinen kiitos Sandylle ja Rustomille siitä, että ne toimittavat meille poikkeuksellisia oppitunteja! Olemme todella nauttinut luokistamme ja suosittelemme espanjalaisia merkkejä? Kuten aina, kaikki ajatukset, mielipiteet ja arvioinnit pysyvät omina, huolimatta kaikista vastaanotetuista ilmaisista palveluista.

Vastuuvapauslauseke: Vuohet tiellä on Amazon -kumppani ja samoin tytäryhtiö joillekin muille jälleenmyyjille. Tämä osoittaa, että teemme palkkioita, jos napsautat linkkejä blogissamme ja ostat kyseisiltä jälleenmyyjiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *