7 REGENSBURGissa, Saksa @Germanytourism #regensburg

0 Comments

yli 2000-vuotias kaupunki Saksassa ja totesi sen keskiaikaisen keskuksensa UNESCO: n maailmanperintökohteena. nykyaikana. Entä asiat, jotka suoritetaan Regensburgissa, Saksassa?

Kesä Regensburgissa, Pyhän Pietarin katedraalin ja lautan kiinni, risteilyssä Tonavan joessa.
Katso muutama mahtava ja edullinen matko, jota voit suorittaa sekä Regensburgissa että Tonava -joessa.

Tonavan jokivirrat, joilla on kymmenen maan rajat, mukaan lukien Saksa. Nouseva Saksan Black Forestissa Tonava -joki tarjoaa pohjoisen monen osan Regensburgille.

Katso muutama mahtava ja edullinen matko, jonka saatat suorittaa Black Foresissa.

Yhdeksän vuotta sitten Regensburg sai virallisesti UNESCO: n tunnustuksensa säilyneimmän keskiaikaisen kaupungin, jolla oli ”vanha kaupunki Stadtamhofilla”. Perintöryhmä kattaa paljon yli puolet Regensburgin 1500 tunnustetusta rakennuksesta. Onneksi Regensburgin historiallisten rakenteiden järjestäytymistä purkamista sekä muutosta nykyaikaisiksi rakenteiksi vuonna 1960 ei tullut esiin.

Sen sijaan ihmiset ovat kunnostaneet ja säilyttäneet vanhojen infrastruktuurien tyylin, koska vuoden 1970. Regensburg tarjoaa sinulle paitsi keskiaikaisen asenteen kuitenkin lukemattomien uskomattomien kokemusten valintojen lisäksi, kun menet kaupunkiin. Yhtenä Baijerin, Saksan Baijerin vierailijoiden näkyvimmistä kaupungeista, olisi vaikea suodattaa parhaita asioita, jotka suoritetaan kaupungissa. Siitä huolimatta tarjoan henkilökohtaisen valinnan seitsemästä uskomattomasta asiasta, jotka suoritetaan Regensburgissa.

Katso muutama mahtava ja edullinen matko, jonka saatat suorittaa Baijerissa.

Sisällysluettelo

Tapaa Regensburgin alkuperä, Porta Praetoria
Opi tarkalleen, kuinka vanhaa kivisiltaa käytettiin aiemmin
Kuuntele tuhat vuotta vanha ääni Pietarin katedraalissa
Melonta 360 asteen kohdalla Danuber-joella (tai vain kajakkerit)
Lepää taiteen kodissa tai olutpuutarhassa
Laske skotlantilaisten luostarien kaari
Katso koko kaupunki Trinity -kirkon tornissa

Löydä majoitusta Regensburgista, Saksasta

Kirjoittajasta:

Tapaa Regensburgin alkuperä, Porta Praetoria

Kaareva sisäänkäynti tai Porta Praetoria, kehitetty vuonna 179 jKr. Kuva :: DWI anoranganirum (Arum)

Porta Praetoria seisoo ainoaksi Rooman armeijan sisäänkäynniksi Pohjois -Euroopassa, ja se on osa Castra Regina -linnoitusta. Keisari Marcus Aurelius suunnitteli Porta Praetorian ja toimi yhtenä kahdesta kolossaalisesta portista, jotka rajoittuvat Rooman joukkojen neljää seinää. Porta Praetoria löydettiin vasta vuonna 1885. Tonavan joen pohjoisosaan 1700 -luvulle asti, joka oli Tonavan joki, jolloin Bischofshod -panimo oli uudistumassa. Kahden vuoden kuluttua restaurointi tuli ja on hämmästynyt kaikkien katseesta Regensburgin syntymää.

Joten jos haluat tuntea sen aitoja roomalaisia aikoja, löydä paljon paremmin fantastinen kuva-alue tästä hyvin palautetusta roomalaisesta perinnöstä. Regensburg-kiertueen aloittamisen lisäksi sen perustan ymmärtäminen voi olla paras idea.

Toinen osa säilyneimmistä roomalaisista seinästä.
Sijainti: Unter Den Schwibbögen 2, 93047

Opi tarkalleen, kuinka vanhaa kivisiltaa käytettiin aiemmin

Maailmanperintökävijökeskus on vain noin 300 metrin päässä Rooman seinästä. Kaupungin alkuperä on otettu käyttöön; Miksi et laajenna sitä koko historialliseen tietoon? Okei, se voi viedä niin paljon ajastasi, mutta on yksi kohta, jonka ehdottomasti ehdotan, että sinun ei pitäisi unohtaa. Kiehtova osa keskuksesta, jota kutsutaan tavoitteeksi ja kenties myös sinun. Se on audio-musta sekä valkoisen video-esitys siitä, kuinka vanhaa kivisiltaa käytettiin muinaisessa ajassa.

Tilannekuva museon esityksestä, keskustellaan historian vanhan kivisyllan tärkeästä toiminnasta.
Se selittää sillan tyypillisenä ihmisten risteyksenä ennen erilaisia tapahtumia. Periaatteessa myyjät käyttivät siltaa tavoittaakseen asiakkaat ja tarjotakseen tuotteitaan.

Sijainti: Weisse-Lamm-Gasse 1, 93407

On kirjattu, että Steinerne Brücke (Stone Bridge) kehitetään 11 vuoden aikana ja on ajateltu keskiajan merkittävimmistä siltoista. Silta yhdistää Regensburgin vanhankaupungin ja Stadtamhofin ja teki listan Unescossa.

Jatkuva vanhan kivikauden kuntoutus. Kuva: CJane Ginez

Vanha kivisilta, joka sijaitsee pahamaineisen Tonavan joen yläpuolella, on perustettu keskiaikaisen kaupungin kuvakkeeseen.

Kuuntele tuhat vuotta vanha ääni Pietarin katedraalissa

Ei, et kuule nauhoitettua ääntä tuhatta vuotta sitten. Annan esitellä Regensburger Domspatzen tai katedraalin varpunen, jonka olemassaolo alkoi vuonna 975 jKr. Kuten yhdeksänsataa-seitsemänkymmentäviisi!

Kuva: Regensburg Tourismus

Se waS Regensburgin piispa St. Wolfang, joka aloitti katolisen instituutin tuhansia vuosia sitten, keskittyen musiikillisen työpajan käyttäytymiseen, jossa harjoittelijoiden tulisi laulaa katedraalin palveluiden aikana. Laulajaryhmän nykyinen suosio aloitti kuitenkin vasta 1800 -luvun puolivälissä sen musiikillisen päällikön Joseph Schrems IAID: n kanssa. Useat katolisen kirkon johtajat olivat ilmaisseet nautinnon Domspatzenille, jonka musiikki keskittyy eurooppalaiseen tyyliin ja koskettaa maailman harmoniaa.

Joka sunnuntai sekä erityistapahtumat, kuten joulu ja pääsiäinen, All-Boy Chorale tuo tavanomaisen musiikin kaikille Pietarin kirkon vierailijoille.

Regensburgin maamerkki, Pietarin katedraali.
Koko kirkko, joka ymmärrettiin myös kupoliksi Pietariin, valmistui vain 1800 -luvulle mennessä, mikä oli asetettu vuonna 1260. Katolisen merkittävin alue kaupungissa luokitellaan ainoana ranskalaisena goottilaisena Baijerin alueella.

Sijainti: Domplatz 1, 93047

Melonta 360 asteen kohdalla Danuber-joella (tai vain kajakkerit)

Hieno iltapäivä, joka yritti kääntää veneet ylösalaisin.
Sen lisäksi, että Danuber -joella on kymmenen maan liitin Euroopassa, se on miellyttävä tehtävä Regensburgissa. Veneet ja melat ovat ase niille, jotka etsivät viihdyttävää aikaa Tonavan joessa. Pääasiassa vain menneisyyden ajan kerättyjä ryhmää kajakkien ryhmä on nyt astunut vielä enemmän muodolliseen ohjelmaan kääntääksesi veneesi täydessä pyöreänä, lukuun ottamatta jokea risteilyä. Jos haluat liittyä, mene vain minkä tahansa tyyppisistä niistä ja ne sopivat varmasti kiinnostukseesi.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Etsitkö edullista majoitusta? Tarkista Agoda fantastisten tarjousten saamiseksi.

Sijainti: Tanupuki

Lepää taiteen kodissa tai olutpuutarhassa

Näkymä Künslerhaus Andreas-Stadel -kahvilasta.
Nautittaessa kupillista mieluummin kahvia viipaleella kakkua, ryhmä vanhoja ihmisiä on myös lepoa kesällä Regensburgissa sijaitsevien Tress -sävyjen alla. Joten tämä on ihanteellinen observatorio-aktiivisuus joidenkin kilometrien kävelymatkan jälkeen tarkkailemalla joitain nähtävyyksiä kaupungissa.

Baijerin herttuat rakennettiin vuonna 1634, Künstlerhaus Andreas-Stadelia käytettiin suolavarastona 1800-luvun alkuun saakka. Künstlerhaus Andreas-Stadel on nyt avoinna julkisesti kahvilana, elokuvateatterina ja taidelaupana.

Sijainti: Andreastraße 28, Stadtamhof

Jos sinulla ei ole mielialaa, että sinulla on kahvia aikaa sekä etsiä Regensburgin makua, mene Alte Lindelle ja kokeile alueellisia ruokia oluella. Alte Linde on suositeltava sijainti, koska se löytyy keskitetysti Regensburgista sekä vanhan kivikauden näkymästä, joka tarjoaa allekirjoitusruokia, kuten sinappijuustoa sekä Obatzter (CheesesPiread).

Sijainti: Müllerstraße 1, 93059

Yksi tyypillisimmistä ruokia oluen valitsemiseksi, Obatzter.

Laske skotlantilaisten luostarien kaari

Kutsuva Skotlannin luostarin merkintä.
Irlantilaiset, jotka on aiemmin ymmärretty St. Jamesin benediktiiniksi, Skotlannin luostarin oli aluksi ollut. Se oli 1100-luvulla, kun Hiberno-skotlantilaiset lähetyssaarnaajat tunnustivat ilmoitetun luostarin. Melkein kymmenen vuosisadan manifestaatiossa luostarilla on erinomainen ulko- ja sisäarkkitehtuuri. Jotkut näytöt ovat suojassa julkisesti lasissa, korostaen Skotlannin luostarin sisäänkäyntiä. Uskonnollisen säätiön sisäinen viehätys pitää juhlallisen mutta dynaamisen uskomuksen sävyn katosta lattiaan.

Sijainti: Jakobstraße 3, 93407

Katso koko kaupunki Trinity -kirkon tornissa

Neljä vuotta rakennusta teki Pyhän Kolminaisuuden kirkon yhdeksi Baijerin ensimmäisistä evankelisista kirkoista, ja alkuperäisiä paikkoja käytetään edelleen.

Erilaisten jalojen ihmisten menneisyyden tekemien taiteiden rikkaat, ei pitäisi unohtaa kiivetä torniin ja nähdä tarkalleen kuinka vaeltavat kaupunkia päivässä.

Punainen ja ympäristöystävällinen Regensburgin yleiskatsaukseen.
2-Euro-maksulla voit tyydyttää kello siunattujen rakennuksen suurimmassa osassa ja täydentää silmäsi rikkaalla muistilla Regensburgista.

Sijainti: Gutenbergpltaz 1A, 93047

Regensburgin ikäiset kuvaavat pitkää ja laajaa tietuetta, jota nykyinen sukupolvi rakastaa. 2000-vuotias päiväkirja voi olla tyypillinen muille Keski-Euroopan kaupunkeille, mutta Regensburg voi nopeasti tarjota tyydyttävän kokemuksen vain seitsemästä uskomattomasta asiasta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: Mannheimissa suoritettavat asiat, opas Berliiniin, hienoimmat kokemukset Bambergissa

Oletko Pinterestissä? Kiinnitä tämä viesti!

Löydä majoitusta Regensburgista, Saksasta

Lisävinkki: Tarkista Plumguide parhaimmista loma -taloista sekä Getaway -vuokrauksesta Saksassa.

Kirjoittajasta:

Jessica Ayun on freelance-kirjailija, joka säveltää, jos tarjoillaan 5-10 kupillista kahvia päivässä. Hän käytti työskentelemään TV -tutkijana, mutta hänen jalat ovat aina uteliaita astumaan uusiin paikkoihin, joten hän päätti työskennellä Visayasin lähiöissä ja Mindanao AS dokumentti käytännössä kahden vuoden ajan, kansalaisjärjestön (NGO) kautta. Hän yrittää nähdä ”todellisen onnellisuuden” jokaisessa tyydyttämässään henkilössä sekä jokaisessa paikassa, johon hän menee. Hän valitsee aina vuoret kuin rannat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *