10 hienointa esitystä Lerosissa, Kreikassa [ehdotettujen retkien kanssa]

0 Comments

aiotko matkustaa pian Lerosiin, Kreikkaan? Tarkasteltiin alla olevia vinkkejä, jotka esitetään Lerosissa ehdotetuilla retkillä!

Kuva Mopu Woman CC: llä 2.0
Etelä -Egeanmeren dodekanilaisen kunta, Leros on Kreikan saari. Tämä saari on runsaasti historiaa ja ylpeilee upeista maisemista. Täällä voit mennä tunnelisotosmuseoon, nähdä muinaisia linnoja ja kirkkoja, rentoutua rannalla ja kokeilla viininmaistamista! Kaikki nämä ovat mahdollisia lerroissa. Joten jos olet utelias ymmärtämään enemmän vierailemasi paikoista, jatka vain lukemista alla.

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

10 hienointa suoritettavissa olevaa Antiparosissa, Kreikassa [ehdotetuilla retkillä]

Kuinka viettää 5 päivää Kreetan saarella Kreikassa

10 hienointa esitystä Mykonosissa, Kreikassa [ehdotetuilla retkillä]

10 hienointa esiintymistä Lefkadassa, Kreikassa [ehdotetuilla retkillä]

Chania, Kreeta – Löydä Kreikka Blogtrotters -matka: Viisi aistia, yksi sielu

Sisällysluettelo

Luettelo hienoimmista asioista, jotka suoritetaan lerosissa, Kreikassa

1. Leros War -museo
2. Pantelin linnan neitsyt
3. Panagian linna
4. talletus di guerra – sotamateriaalimuseo
5. Agia Kiouran ranta
6. Bellinis -tornimuseo
7. Agiosin kirkko Isidoros
8. Dio Liskaria Beach
9. Panagia Kavouradena
10. Hatzidakis -viinitila
11. Tutustu majoitukseen lerosissa, Kreikassa
Missä yöpyä lerosissa, Kreikkabudget -hotelli
Luksushotelli

Kuinka mennä lerosiin, Kreikka Lontoosta

Luettelo hienoimmista asioista, jotka suoritetaan lerosissa, Kreikassa

1. Leros War -museo

Tärkeä Kreikan historian museo, kun Leros oli tärkeä tehtävä Kreikan italialaisessa ammatissa. Se sijaitsee tunnelissa, jota italialaiset käyttävät toisessa maailmansodassa. Sillä on lukuisia havaintoja toisesta maailmansodasta, kuten aseista, karttoista, samoin kuin kyseisen ajanjakson univormut. Ja kuten kaikenlaisia museoita, jotka tarjoavat viimeaikaisen historian kanssa, se näyttää myös kohtuullisen määrän valokuvia sijainnista ja niistä, jotka menettivät henkensä konfliktin aikana.

2. Pantelin linnan neitsyt

Tie Pandelin linnasta on parin kilometrin ylämäkeen polku, vaikka sinulla ei olisi ajoneuvoa, jonka se ansaitsee, koska saavuttaessasi yläosaan on upeita näkymiä, koska se on suurin kohta. saari. Näkymä Kreikan läheltä Patmosin ja Kalymnos-saarille on jotain mahtavaa. Itse 12. vuosisadan linna on hyvin säilynyt ja sellainen, joka on epätoivoinen näky.

3. Panagian linna

Panagian keskiaikainen linnoitus on runsaasti leroja, ja sitä voidaan käydä juuri uskomattoman monipuolisen näkymän jälkeen. Linna näyttää olevan suhteellisen hyvin kunnostettu. Lähes kaikista paikoista on upeat näkymät sekä ohjelman suuret kuva- ja elokuvamahdollisuudet!

4. talletus di guerra – sotamateriaalimuseo

Tässä paikassa voit nähdä esineitä, jotka kuuluvat neljään armeijaan, jotka käsittelivät toisiaan toisen maailmansodan viimeisinä vuosina. Täältä löydetään epätavalliset näyttelyesineet, kuten henkilökohtaiset esineet, henkilökohtaiset panssarit sekä saksalaisen laskuvarjohyppääjän mitalit. On todella epätavallista löytää tällainen kokonaiskokoelma, joka on täynnä epätavallisia ja arvokkaita esineitä, joissa et voi auttaa kuitenkin kiehtovia ja vastaavia.

5. Agia Kiouran ranta

Agia Kioura Beach on syrjäinen eikä ole tungosta. Se on erittäin upea hiekkaranta, joka löytyy lerosten pohjoispuolella. Se on integroitu pyhiinvaellusmatkalla Agia Kioura-Matronan kirkkoon. Tämä ranta on kuuluisa turkoosivesistä. Valmistettu sekä hiekasta että kivistä, ilman infrastruktuuria. Enemmän kuin uintia, se ansaitsee maisemalle sekä todella merkittävän veden.

6. Bellinis -tornimuseo

Bellinis -torni on sinänsä kiehtova vetovoima. Museona siinä yhdistyvät näyttelyesineet Lerosin menneisyyden eri elementeistä, jotka herättävät vierailijoiden kiinnostusta. Täältä voit löytää perinteisiä välineitä sekä univormuja, lääketieteellisiä työkaluja sekä laitteita, erilaisia sotatuotteita jne.

7. Agiosin kirkko Isidoros

Agios Isidorosin viehättävä kirkko on ripaus taidetta lerosien sinisellä. Se sopii täysin maisemaan, se on sopiva viehättävään hetkeen, rentoutumiseen, samoin kuin häätapahtumiin sekä kasteensa sen ainutlaatuisuuteen.

8. Dio Liskaria Beach

Dio Liskaria Beach löytyy Big Bayn reunalla, joka sisältää Alindan, Agian venesataman sekä Krithonin. Heti kun ylität Alindan rannan, löydät tämän bittiparatiisin! Yksi saaren parhaimmista rannoista musiikkibaareilla ja juomilla.

9. Panagia Kavouradena

Panagia Kavouradainan kirkko löytyy Xirokampossin alueelta. Jos olet lerosissa ja pidät pienistä kirkoista, mene tähän paikkaan. Se on upea kirkko, joka on kehitetty kahden kiven välillä. Kuva Neitsyt Mariasta on maalattu rapujen paksuus, joten kappelin nimi. Thnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *