Kolme syytä, miksi kansainvälinen kuljetuslupa on välttämätön seuraavalle lomallesi

0 Comments

kahden vuoden ajan jatkuvien lukitusten ja rajoitusten aikana, ja maailma on vihdoin jälleen avautumassa. Nyt on paras aika suunnitella nuo kaivatut lomat ja kauniit tieretket unelmakohteisiisi. Jos olet usein matkustaja, harkitse investointeja kansainvälisiin kuljettajiin (IDP) ennen seuraavaa matkaa.

Kuva: Pixabay

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

Ultimate Roadtrip -kokemus Ruta 40: stä – ajaminen pitkin Patagoniaa, Argentiinaa

Ajo vuoden 2017 Toyota Highlander vs. 2017 Toyota RAV4 -hybridi

Kuinka saada kansainvälinen ajokortti Filippiineillä

Täydellinen opas autovuokraukseen ja ajamiseen Filippiineillä (ulkomaalaisille)

Parhaat tavat kiertää Mallorca

Sisällysluettelo

Mikä on kansainväliset kuljettajat sallivat?
Se antaa sinulle turvallisuuden ja mielenrauhan
Sen avulla voit kulkea turvallisen ja kauniin reitin
Suojaus kestää vain 2 tuntia 1. Valmista vaatimuksesi ja täytä lomakkeet
2. Lähetä selkeät ja korkealaatuiset valokuvat
3. Tee tilaus
4. Hanki hyväksytty

Yhteenveto

Mikä on kansainväliset kuljettajat sallivat?

Tällä hetkellä 186 maailmaa tunnustaa IDP: n. Se on virallinen asiakirja, jonka Yhdistyneet Kansakunnat (YK) on määrännyt, ja se on suhteellisen helppo hankkia. Sitä ei kuitenkaan pitäisi erehtyä ajokorttia varten.

IDP on erillinen lisenssistäsi; Tarvitset molemmat matkustaessasi. On myös syytä huomata, että IDP: n haltijan vastuulla on tutkia tien suuntaviivoja. Tähän sisältyy tien puolen tunteminen ajamiseen ja vaadittavat kontaktit hätätilanteessa. Sinun pitäisi tietää etukäteen tien ohjeet ja politiikat etukäteen.

Tässä artikkelissa ymmärrät kolme parasta syytä, miksi kansainvälisen kuljettajan lupa (IDP) on sijoituksen arvoinen ja missä voit hakea.

Se antaa sinulle turvallisuuden ja mielenrauhan

Olisi parasta, jos et harkitse IDP: n arvoa laillisesta näkökulmasta. Harkitse sen sijaan yhden mielenrauhan saamista, jos joudut vaikeuksiin loman aikana.

Jotkut ihmiset ovat varmasti ajaneet moottoriajoneuvon vieraassa maassa ilman lupaa, etenkin usein matkustajia. Tämä tilanne on melko yleinen, ja luvan tarpeen ympärillä on tapoja. Tämä pätee erityisesti maihin, joissa tieharjoittelu on laiminlyöty.

Tämä ei kuitenkaan ole sama jokaisessa maassa, lähinnä ei-englanninkielisiä. Ensimmäisen maailman maat, kuten Japani, menevät jopa karkottamiseen tai pidättämiseen, jotka ovat saaneet ajamista ilman lupaa. Kuten luultavasti voitte kuvitella, ulkomaille lukittuminen on loma -ender, jota kukaan ei koskaan halua.

IDP on virallinen tiedosto, joka on käännetty kymmeneen eri kieleen, mukaan lukien arabia. Yhden tekeminen tekee sinulle yksinkertaisemman kommunikoinnin muiden kuin englanninkielisten maiden viranomaisten kanssa.

Sen avulla voit kulkea turvallisen ja kauniin reitin

Kuvittele, että pystyt laillisesti ajamaan moottoriajoneuvoa 150 maassa huolehtimatta siitä, että hänet repiä tai rynnätä. Tämä tapahtuu usein paljon suosituimmissa matkakohteissa. Hyvä uutinen on, että IDP tekee tämän täysin mahdollisen, minkä vuoksi sinun pitäisi hakea yhtä.

Sano, että vuokraat matkailuauton ajaaksesi Australian luonnon täytettyä rannikkoa pitkin. Sinulla on eturivin istuin kauniille näkymille, auringonnousulle ja auringonlaskuille ja kauniille villieläimille tiellä.

Ehkä haaveilet risteilystä Italian kaduilla Vespassa nähtävyyksien aikana. Pysäytys parhaalla kahvilalla pizzaa ja gelatoa on välttämätöntä. Ehkä valitset Indonesian suolaisen ilman, herkullisen katuruoan ja rajoittamattomien riisikenttien meren maun.

Kaikki nämä maat ja paljon enemmän hyväksytään IDP virallisena asiakirjana. Voit käyttää sitä valitsemasi auton suojaamiseen ihanteelliselle lomallesi. Voit katsoa täydellistä luetteloa täällä.

Varmistaminen kestää vain 2 tuntia

Monien tämän tyyppisten lupien turvaaminen vie kauan, mutta IDP ei ole yksi niistä. Menevät ovat päivät, jolloin jouduit kestämään pitkiä linjoja ja jopa pidempiä odotusaikoja.

Kansainvälisen kuljettajien yhdistyksen avulla voit saada IDP: n 2 tunnissa vahvistuksen jälkeen. Hakemusprosessin suhteen voit saada tämän aikaan neljässä helpossa vaiheessa. Koko prosessin pitäisi kestää vain 3 minuuttia:

1. Valmista vaatimuksesi ja täytä lomakkeet

Pyydä ajokorttia ja toimitusosoitetta valmiina tasaisempaan tapahtumaan

2. Lähetä selkeät ja korkealaatuiset valokuvat

Kaikkien hakijoiden tulee lähettää valokuva itsestään ja kuva alkuperäisestä ajokortistaan ​​varmennustarkoituksiin.

3. Tee tilaus

Kansainvälisellä kuljetusyhdistyksellä on erilaiset hintasuunnitelmat eri tarpeisiin. Voit valita, että sinulla on puhtaasti digitaalinen lupa. Voit myös valita, että osoitteeseesi lähetetään tulostettu kopio. Jälkimmäistä on erittäin suositeltavaa, joten sinulla on varmuuskopio, jos asiat menevät pieleen. Painettu kopionull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *