7 paikkaa ottaa lapsesi Tillamookissa, Oregonissa

0 Comments

Tillamook Countyn virallisella verkkosivustolla, Oregon sanoo: “Tervetuloa juuston, puiden ja Ocean Breeze” -alueelle, joka on (minun arvioni) melko tarkka tagline . Ajoin äskettäin Tillamook Countyn kanssa kolmen lapseni kanssa hinauksessa – tavoitteemme oli nähdä niin paljon kuin mahdollista tuntematta täysin harhautuneita matkan lopussa. Kolmen päivän aikana laskimme rekisterikilvet 28 eri osavaltiosta. Kokemukseni mukaan, kun kohtaat ihmisiä 15 ainutlaatuisesta eri osasta maata, sinun on oltava jossain kirjoittamisen arvoinen.

Tässä on missään nimessä muutamia erilaisia ​​paikkoja saadaksesi sinut menemään omaan Tillamook -perhelomallesi:

Bay Breeze Golf -kurssi

Bay Breeze Golfissa Latimer Road Pohjoisen Tillamook-juustotehtaan vieressä on kahdeksantoista reikäinen todellinen ruoho-jotain, jota en ole koskaan nähnyt monissa matkoissamme ympäri maata. Bay Breeze on lisännyt muutamia hauskoja esteitä, jotka pitävät lapsia kihloissa. Vaikka emme vierailleet henkilökohtaisesti tässä vetovoimassa, tontit näyttävät olevan huolellisesti ylläpidettyjä; Huomasimme monen sukupolven ryhmän kurssilla ja kaikki näyttivät olevan hauskaa. Jokainen golfaaja maksaa 8 dollaria, vuokrat sisältyvät hintaan.

Verkkosivusto:

Merivoimien lentoasema / Tillamook Air Museum

Guinnessin maailmanennätyskirjan mukaan Tillamookissa sijaitseva merivoimien lentoasema on maailman suurin puurakenne. Yksi kourallisesta jäljellä olevasta toisen maailmansodan blimp -angaarista, jotka ovat hajallaan läänin ympärillä, Tillamook Air Museum sopii helposti bunkkeriin, joka oli kerran kahdeksan massiivista “K” -luokan laivaston blimppiä. Ajoitimme vierailumme Tillamook -ilmamuseoon lounaalla, ruokailemalla lentotukikahvilassa ennen museoon saapumista. Koska suuri osa kokemuksesta on “Etsi Don’t Touch”, en uskonut, että lapseni kestäisivät kauan. Yksi ensimmäisistä näyttelyistä on kuitenkin rivi taistelija -ohjaamoja, joissa pienet ihmiset voivat kiivetä sisälle ja saada tunteen siitä, millainen voi olla suihkukone.

Ohjaamon kokemukseen lisättynä saimme arvon mini -guppin vatsan sisällä olevan lastin kuljetuksen suuruudesta (tämä jättiläinen lentokone on sijoitettu ripustimen ulkopuolelle). Kiertueen suosikkiosani oli helium -huone, jossa voit nähdä jättiläismoottorit, jotka kerran suodatettiin ja pumppaisivat puhdasta heliumia blimppeihin. Yleinen sisäänpääsy on 9 dollaria, ja neljän (kaksi lasta, kaksi aikuista) perheet saavat hintataukoa 25 dollarilla. Suunnittele viettää enemmän aikaa täällä kuin ensin odotat.

Verkkosivusto:

Tillamook Forest Center

Tillamook Forest Center oli odottamattomin ja miellyttävin yllätys Tillamook Countyn seikkailuissamme. Tillamook-metsäkeskus sijaitsee Tillamook-metsän sydämessä, joka sijaitsee moottoritiellä 6 noin kaksikymmentä tai niin minuuttia Tillamookin keskustasta itään. Jos kartoitat matkaa, käy tässä määränpäässä matkalla kaupunkiin tai pois (tai sateisena päivänä). Oregonin metsätalousosaston ylläpitämä ja ylläpitämä ”Tämä” tulkitseva ja koulutuskeskus esittelee historiallisen Tillamook Burn ja julkisen hengen perintöä monumentaalisen metsänkuvaan takana, joka jätti pysyvän jäljen Oregonin historiaan ja muotoili myös kestävää metsänhallintaa tänään “.

Matkan kohokohtia ovat (1) matka Lookout-tornin huipulle, (2) palkittu viidentoista minuutin dokumentti, jossa kerrotaan laskeutumisesta ja paluuta alueen kolmesta massiivisesta metsäpalosta, ja (3) interaktiiviset näyttelyesineet, jotka opettavat vierailijoita kaikista Ikä metsä, alueen varhaiset uudisasukkaat ja nykyajan kestävän kehityksen aloitteet. Vierailumme tapahtui samanaikaisesti 12:30 Plant Walk -tapahtuman kanssa, joka on yksi neljästä koulutusohjelmasta koko päivän. Museon sisäänpääsy ja ohjelman osallistuminen ovat molemmat ilmaisia ​​(lahjoitukset ovat sekä arvostettuja että verovähennyskelpoisia). Tapasimme toisen perheen, joka suunnitteli koko vierailunsa osallistumalla kaikkiin neljään koulutusohjelmaan; Syövät pikniklounaan ja tutkimalla perusteita istuntojen välillä. Perhe voi helposti viettää kaksi tuntia vain tutkimalla laitosta ja vaeltaa tontteja.

Verkkosivusto:

Cape Meares State Scenic Velsepoint

Cape Meares State Scenic Velsepoint on luonnonkaunis kiertotien arvoinen lähempänä Oceansidea kuin Tillamook. Tämä ilmainen vetovoima on koti Oregonin pienimmalle majakalle (mitattuna 38 jalkaa korkealla) ja nykyisen suurimman Sitka-kuusen puun (melkein neljä kertaa majakan korkeus 144 jalkaa korkealla). Kesäkuukausina vierailijat voivat kiertää majakoa klo 11–16. Koko vuoden mittainen etsintäpiste tarjoaa laajat näkymät merelle ja rannikkoon niin pitkälle kuin silmä voi nähdä.

Cape Meares luonnonkaunis näkökulma on myös “mustekalapuun” koti. Kuten nimestä voi päätellä, puu on haarautunut vaakasuorammalla kuin pystysuoralla; Tuulen ja geneettisen sekaannuksen yhdistelmä aiheutti tämän kuusen puun poikkeavan korkeammista sisaruksistaan. Huomaa, että polku johtaanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *