7 Barcelonassa, Espanjassa

0 Comments

Barcelona on parhaiten tunnetuin paikkoihinsa rakkaudestaan jalkapalloon, Tapasiin sekä Sangriaan sekä oikeudenmukaisella säällä ympäri vuoden, vierailuaikaa ei ole koskaan huonoa. Joten pakata laukut ja valmistaudu Barcelonan lomalle ripaus inspiraatiota ja seuraa väkijoukkoja Barcelonan suosituimpiin paikkoihin.

Sisällysluettelo

1. Las Ramblas
2. La Boqueria -markkinat
3. Badalona -ranta
4. UMA -ravintola
5. Casa Batllo
6. Montujuïc -linna
7. Font màgicaare sinä Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

1. Las Ramblas

La Rambla Twyxx / CC: llä 2.0
Barcelonan tunnetuin katu Las Ramblas on valtava tasapeli turisteille sekä fantastisten kauppojen ja katutaiteilijoiden jälkeen. Käy rento kävelymatka aina satamaan, pysähtymällä minkä tahansa tyyppisiin kauppoihin, jotka kiinnittävät silmäsi, ja koe Barcelonan todellisen hengen.

2. La Boqueria -markkinat

Mercat st. Ludo / CC: n Josep / La Boqueria 2.0
Yksi parhaimmista markkinoista Euroopassa, La Boqueria on välttämätön vierailu kaikille Barcelonan ruokamatkailijoille. Michelin-tähden kokki Carles Gaigin suosikki ahdistus, tarjolla olevien tuotteiden laatu on todella uskomaton. Täynnä upeita hajuja, värejä ja ihmisiä, jotka nämä markkinat ovat ilo kaikille aisteille.

3. Badalona -ranta

Milena Mihaylova / CC Badalona Beach 2,0: lla
Jos kaipaat jonkin verran laadukasta aikaa Sun Loungerilla, hyppää nopeaan junaan Badalona Beachille, istu ja nauti auringosta. Urheilutyypit rakastavat rantaa, koska lentopalloverkkoja on paljon ja turisteille täydellisiä rantatoimintoja.

4. UMA -ravintola

UMA on yksi Barcelonan kysyntäravintoloista sekä hyvästä syystä. Heillä on vain 5 taulukkoa, joten varaa varata etukäteen. Älä unohda, että se on vain rahaa! Tämä ravintola, joka on tuonut Sants -alueelle baskimaan kokin Iker Erauzkinin kanssa. Olet kiitollinen, kun yrität, kun yrität herkkuja, kuten mustekala -aloittelija!

5. Casa Batllo

Casa Batlló By Groucho / CC: n poika 2.0
Antoni Gaudín suunnittelema Casa Batllo on kiehtova rakennus, samoin kuin yksi Barcelonan suosituimmista rakennuksista. Se on kuin astuminen satuun, jossa on niin monia epätavallisia muotoja, värejä sekä lasimaalauksia. Yöllä kattoterassi on avattu siitä, mikä on taattu maaginen taiteen, elävän musiikin ja juomien.

6. Montujuïc -linna

Ota köysiradat ja kuorma -auto suositulle Montjuïc -linnalle. Linnalla, joka on peräisin 1700 -luvulta ja 1800 -luvulta, on myrskyinen historia, joka on toiminut poliittisena vankilana sekä aiemmin teloituspaikkana. Vierailu linnaan myös palkitsee sinut näkymään kaupunkiin sekä näkemykseen Espanjan siirtomaa -menneisyydestä.

7. Font Màgica

Font Magica kirjoittanut Richard Jones / CC BY-SA 2.0
Viimeistele Barcelona -loma bangilla näkemällä Font Màgica -veden sekä kevyen näyttelyn. Ohjelma alkaa klo 9.30, mutta päästä sinne aikaisin varmistaaksesi hyvän kuvan. Insinööri Carles Bugasin suunnittelema koristeinen suihkulähde rakennettiin vuonna 1929, samoin kuin myöhemmin palautettiin vuoden 1992 Barcelonan olympialaisille.

Tietysti nämä ovat vain muutamia kohokohtia vieraillessasi Barcelonassa. Hyödyntäkää jokaisesta minuutista kaupungissa paljastaaksesi paljon enemmän!

Lisävinkki: Tutustu Plumguideyn parhaisiin loma -asuntoihin sekä loma -asuntoihin Barcelonassa.

Autonvuokrausvinkki: Yritämme aina vuokrata omat automme ja kuorma-automme matkustaessamme, jotta voimme tutkia omaa aikataulumme ulkopuolella olevia paikkoja. Tutustu matkan parhaisiin vuokra -autoihin ja tutkia itsenäisyyttäsi! Tarkista edulliset hinnat täältä nyt!

Oletko Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *