Baarijuhlat, nuudelijuhlat ja syntymäpäiväjuhlat

0 Comments

Se on ollut hauska pieni viikko tällä viikolla. Maanantaina oleminen julkisena loma on todella laittanut meidät kilteristä. Luulen, että olen tarkistanut puhelimeni noin 30 kertaa tällä viikolla tarkistaakseni, mikä päivä se on!

Se ei kuitenkaan ole niin huono asia. Kun mielestäni on sunnuntai, se on vasta lauantaina!

Jostain syystä emme ole niin nälkäisiä tänä iltana. Se on vähän onnea, koska emme ole olleet ostoksia eikä kaappeissa ole mitään. Meillä on potin persialaista feta, jonka ostit ollessamme Mudgessa äskettäin. Se on vain pieni välipala, mutta se on ihanteellinen haluamamme.

Se on myös herkullista ja menee todella hyvin näiden gluteenien kanssa täysin ilmaisten kekseiden kanssa, jotka olemme löytäneet.

Rouva romanssi on tänään aikaisin hänen juoksunsa vuoksi. Sataman näkymät laivaston askeleet ovat todella suosittuja ravitsemien keskuudessa, kuten rouva R, jotka ilahduttavat juoksemasta portaita ylös ja alas kokonaiskuorman kertoja. Mahdollisesti se johtuu siitä, että minut kasvatettiin talossa, että uutuutta ei vain ole minulle.

Ja samaan aikaan rouva R kasvoi yhden tason talossa, joten mahdollisesti portaat ovat edelleen juonittelua hänelle. Se on ainoa tapa, jolla voin rationalisoida tämän tyyppistä harjoitusta … mutta sitten odotan hänen ajattelevan samaa pelaamisesta jalkapallosta.

Tänä iltana Hilton Sydneyyn kuuluva tunnetulla marmoribaarilla on uudelleenkäynnistys. Se on uskomaton paikka. Tämän maanalaisen baarin upeat ominaisuudet ovat samat kuin silloin, kun se avattiin vuonna 1893. Se on yksi niistä paikoista, joita rakastamme viedä vierailijoitamme, kun he ovat uusia kaupunkia.

Tähän asti täällä oleva musiikki ei ole ollut parasta, mutta tämän lanseerauksen restyle on paljon enemmän keinua ja bluesia, ja elvytetty viskivalikko on niin paljon enemmän sisätilojen vanhan maailman kauneuden mukaista. Täällä tarjolla olevat viskeet-noin 70-ovat kaikkiaan ympäri maailmaa ja hinta on 9,50 dollarista silmiinpistävälle 49 dollarille.

Silti tapahtumapaikka on niin liukas ja sillä on niin loistava tunnelma, suosittelen juomaa täällä kenellekään.

Palomme Caroline – joka tunnetaan myös nimellä Gin Queen – on kaupungissa ja oleskelee kanssamme seuraavien päivien aikana. Suuntaamme vähän lounasta ja löydämme tien Surry Hillsissä sijaitsevalle Single Origin Roasters -kahvilaan. Heidän kahvinsa on erinomaista, mutta myös heidän ruokansa on aika hämmästyttävää.

Olemme kaikki päätyneet tilaamaan saman asian, ja mielestäni se on loistava idea – ei ole mitään pahempaa, jota ruoka kateellisesti.

Tämä on tahmea hitaasti kypsennetty sianliha, jossa on nauhasalaatti ja nämä riisi ja mustan seesamikrutonit, jotka ovat ehdottoman erinomaisia.

Tänä iltana olemme menossa Yö -nuudelimarkkinoille Hyde Parkissa. He ovat menneet noin 14 vuotta ja julistaneet Sydneyn hyvän ruokakuukauden alkua. Olemme myös onnistuneet tekemään lippuja Citi VIP -osastoon, mikä on aika siistiä. Se on edelleen mielettömän kiireinen siellä, mutta hiukan paljon sivistyneempää kuin mitä aidan yli tapahtuu!

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Nightnuudelimarkkinat ovat olleet avoinna joka ilta sen käynnissä olevien 16 päivän ajan, joten mene sinne alas ja katso, mikä on ennätysmäärä keittämistä tänä vuonna.

Katso paljon lisätietoja nuudelimarkkinoista ja hyvistä ruokaviikoista, tutustu 5 Foodie -sovellukseen.

Yleinen näky yöuudelimarkkinoilla – kiinalaiset lohikäärmeet. He hyppäävät (erittäin kovan) rummun äänelle ja ovat merkki onnea ja siunauksia. Tänä vuonna ne syttyy hehkuviin valoihin. Melko siisti, vai mitä?

Olemme poissa viikon päätapahtumasta tänä iltana – ja tämä on tärkein syy, jonka vuoksi Gin Queenin Victoriasta ylöspäin on mennä ystävämme syntymäpäivään – ja hänen liiketoimintansa syntymäpäivään, rohkeuden nip. Olemme melko innoissamme – sen pitäisi olla loistava juhla.

Junaalustalla kuitenkin huomaa, että puolue on jo alkanut! Tämä mies ei ole vain tarkoituksella kasvanut rotan pyrstöä, joka on yli jalan pitkä, hän on myös joku punottava se hänelle. Se on liikaa IG-alter-ego-vihainen paskiainen, joten tässä on hänen innokkuutensa julkaisema tuote naurettavan.

Unohdin mainita, että ystävämme juhla on 70 -luvun teemalla – emme yleensä pukeudu näin … hyvin gin -kuningatar voi!

Syntymäpäivätyttö, Kathleen, on niin kaunis nainen. Hänen syntymäpäiväjuhlat ovat niin hauskoja, kakun hämmästyttävä ja huomio tämän juhlan yksityiskohtiin on ilmiömäinen.

Hän on palkannut vaunun nimeltä yrityksen palvella cocktaileja. He ovat mobiili baariyritys, joka käyttää matkustaja lentokoneiden vaunuja ja baarin henkilökunta kuluttaa lentäjä- ja miehistön univormut. Se on upea konsepti ja hauskaa.

He käyttävät tuotteita, joita hänen yrityksensä, rohkeuden, jakelevat. Kathleenin yritys on australialaisten käsityöläisten jakeluyhtiö, ja ne ovat kaikki uskomattomia! Tässä on mitä meidän on sanottava yhdestä rohkeuden hengestä: Whiper Snapper Distillery -tapahtuman kanssa.

Kathleen on myös järjestänyt catering: parhaat hotdogit, joita minulla on ollut pitkään. Ja kyllä, käytin tarkoituksella olevaa moniarvoa “hotdogs”! Jos järjestät juhlia ja haluat jotain täysin erilaista ruokaa,Katso kuumia didely -koiria.

Kuumilla Didely -koirilla on niin hämmästyttävä tuotemerkki, nimeämällä heidän erilaiset hotdogit todellisten koirien jälkeen. Joten ‘Bulldog’ on kuuma englantilainen sinappi, jossa on sweetcorn ja juusto ja ‘mongrel’ on yksinkertaisesti valintasi 3 täyteainetta. Mutta mieluummin on ‘mäyräkoira’, jossa on tomaatti -relsh, chili ja juusto, joka on roiskutettu Tabascolla.

Kath palkkasi myös herra Whippy -pakettiauton tulemaan pelaamaan meille vihreitä. Mmm! Choc Top with Flake!

Meillä on ollut paras ilta – ja mitä mieltä olet uusista hiuksistani muuten? tyytyväinen syntymäpäivä Kath ja tyytyväinen 1. syntymäpäivään myös rohkeuden niputtamiseen.

Kuten odotit, se on melko hidas alku tänä aamuna. Tarkoitan, että olimme vain suuressa syntymäpäiväjuhlissa hengenjakelijalle! Kaikki kolme – rouva Romance, Gin Queen ja minä – ovat kaikki onnistuneet pakottamaan itsemme etsimään ruokaa. Se on viimeinen ateriamme Carolinin kanssa ennen kuin hän suuntaa takaisin Melbourneen. Nähdään pian, CC!

Nyt yritämme vain ottaa valtaa täysimittaisesta viikosta, jonka olemme saavuttaneet edessämme-vaikka meillä onkin melko uskomattomia asioita matkalla!

Miten viikkosi meni? Menitkö mihinkään osapuoliin? Milloin viimeksi sinulla oli CHOC -TOP -jäätelö?! Kerro meille kommenteissa!

Kuvat herra ja rouva Romance Instagramin kautta: @Mrandmrsromance, @hairromance ja tietysti @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *