Coleman Cortes Octagon Camping -teltta – kotitalousleirintäalueen telttaarviointi

0 Comments

leirintälomat ovat yhtä näkyviä kuin koskaan olleet samoin kuin glampingin nykyaikaisessa kehityksessä paljon enemmän ihmisiä kokeilee sitä ensimmäistä kertaa. Ulkoille on tarjolla usein suuri valikoima mahdollisuuksia, joita tarjotaan usein vain lyhyen ajomatkan päässä kotoa. Pidätkö musiikkijuhlista tai kotitalouksien leirintälomista, niin ei ole epäilystäkään siitä, että valitsemasi laitteet voivat tehdä tai rikkoa matkan.

Ukko samoin kuin minä (yhdessä 18 kuukauden ikäisen poikamme kanssa) kokeilin Coleman Cortes Octagon Camping -teltan ja voi rehellisesti todeta, että se on paras leirintätelta, jota olemme käyttäneet erityyppisten teltojen keskuudessa leirintäalueelle ‘Olen yrittänyt ennen. Äärimmäisen alusta alkaen oli poistettu, että oli otettu paljon huomiota varmistaakseen, että leirintätelta oli erittäin nopea ja helppo asentaa sekä käyttöä.

Sisällysluettelo

Teltan asettaminen
Käyttämällä teltaa
Pakkaaminen
Ylimääräiset tuotteet

Teltan asettaminen

Siinä oli vahva pussi, jossa oli pyöriä, ja se oli sen seurauksena erittäin yksinkertainen vetää lattiaa pitkin.

Ohjeet ommeltiin laukkuun, joten et voi menettää niitä – silti se oli niin helppoa laittaa niitä tuskin tarvittiin.

Kuten edellä todettiin, se oli todella perustana – yleensä koska kaikki pylväät ovat selvästi värikoodattuja.

Leirintäteltta oli erittäin nopea laittamaan. Kesti mieheni alle 20 minuuttia yksin ensimmäistä kertaa. Puhumattakaan totuudesta, että hänellä oli erittäin “avulias” nuori lapsi juoksemassa, samoin kuin osittain rakennetun teltan yli.

Käyttämällä teltaa

Pidin leirinnästä lapsena ja minulla on erittäin ihastuneita muistoja makuupusseista, leiripaloista ja kuumasta suklaasta. Aikuisena minulla on kuitenkin ollut erilaisia leirintäkokemuksia, jotka päättyivät usein huonoon selkä ja jäykät hartiat. Koko pään korkeudellaan koko pään korkeus Cortes Octagon Camping -teltan muoto ja tyyli ovat täysin korjanneet tämän ongelman, samoin kuin siinä on paljon enemmän glamping -tunnelmaa kuin perusteltat.

Leirintätelta näyttää erittäin tyylikkäältä ja viileältä oranssina ja harmaana, ja tarjotaan monenlaisia vastaavia tuotteita, kuten Backback Breeze -leirintätuolit sekä Xtreme X5 Tricolor 50 QT -jäähdytin.

Siinä on kummassakin päässä kaksi suurta ovea, mukaan lukien yksi, joka avautuu kuin aito ovi. Tämä tekee niin paljon helpommaksi päästä sisään samoin kuin leirintäteltasta, joka voidaan sitten sulkea ja avata sekä rullattaessa ja sitomalla kosteaa retkeilyteltta -materiaalia aina, kun haluat avata oven.

Mukana on 2 ovimattoa, jotka olivat loistava kosketus, joten voit ottaa kengät pois ilman märkiä jalkoja – tämä oli erityisen hyödyllistä pienelle lapselleni, jonka täytyy istua lattialla ottaakseen kengänsä pois.

Sisällä on erittäin tilava tonnia ylätilaa, joka, kuten aiemmin huomautettiin, oli ylivoimaisesti rakastettu teltta.

Kaikki suuret ikkunat voidaan avata, mikä tekee leirintäteltasta erittäin kevyen ja ilmavan ja tarjoaa sinulle 360 asteen näkymän ympäristöstäsi. Joten voit ottaa maisemat tai seurata sitä, mitä lapset tekevät ulkona!

Seinä jakamalla retkeilyteltan puoliksi, samoin kuin on erittäin helppo leikata.

Normaalissa brittiläisessä tyylissä meillä oli pari raskasta suihkuta kirkkaassa auringonpaisteessa, samoin kuin leirintäteltta pysyi kuivana sisäpuolella ja piti kaiken veden poissa.

Leirintäteltassa oli kaksi hyödyllistä taskua seinillä, jotka auttavat pitämään sisäisen siistinä sotkusta.

Ainoa haitta, jonka saatamme löytää retkeilyteltalla, on se, että koska ulkokerros ei sulje kokonaan ovien ympärillä, se ei pysy erityisen lämpimänä, jos tuulen puhaltaminen olisi kylmää, mutta lämpimässä olosuhteessa tämä toimii myös sen auttamiseksi pitämään sitä Suuri samoin kuin mahtava samoin kuin meillä ei ole aikomusta retkeilyä talvella.

Pakkaaminen

Riippumatta siitä, kuinka paljon olet nauttinut vierailustasi tai kuinka kauan leiriytit, kukaan ei nautti pakkaamisesta leirimatkan lopussa. Erityinen lemmikkieläinten haluttomuus on paini -ottelu, jonka väistämättä päädyt leirintätelttalaukun kanssa. Riippumatta siitä, kuinka siististi taitat tai rullaat retkeilyteltan, se ei koskaan näytä olevan muodoltaan nopeasti takaisin laukkuun ja sen jälkeen, kun raskas käyttävät vetoketjua voi usein tarjota tietä. Nälkäinen nuori lapsi ja jotkut melko pahaenteiset mustat pilvet aiheuttavat ukko, ottaen leirintäteltan erittäin nopeasti ja molemmille yllätyksemme se istui onnellisena suuressa, vahvassa pussissa edes yrittämättä pakata sitä tiukasti. Kokemuksemme pyöristäminen täydellisesti!

Ylimääräiset tuotteet

Colemanilla on saatavana suuri valikoima retkeilytuotteita. Muutamia suosikkeja olivat:

Durarestttm kasvatti kaksinkertaista sänkyä, joka on erittäin mukava ja kaksinkertainen korkeus tuntui paljon enemmän kuin Sleeping aitossa sängyssä. Sen täyttäminen oli nopeaa ja kivutonta ladattavan QuickPump ™: n kanssa ja teki vielä helpommaksi pakkaamaan imurointi sen ihanteelliselle ennen kuin käyttäisit sänkyyn kytkettyä kääre -rullaa, jotta se ei kadota Sen lisäksi on erittäin helppo pakata pois, mikä oli hieno kosketus.

XTREME X5 TRICOLOR 50 QT -jäähdyttimessä, joka vastasi retkeilytelttaan viileällä appelsiinilla ja harmaalla tyylillä, on paljon enemmän kuin riittävästi tilaa ruokaa ja juomia ruokkiaksemme meitä kaikkia ja pitämään kaikki täysin kylmät. Aivan kuten leirintäteltat, sekä pyörät ja laajennettavissa olevat hallinnot tekevät siitä erittäin helpon siirtymisen jopa täynnä. Koon takia voit myös käyttää sitä pienenä pöydänä, jossa on kehitetty kuppipidikkeissä tai jopa istuimena.

Tapakappaleen tuulen leirintätuolit, joita on saatavana monissa vilkkaissa väreissä, ovat mukavia, vähän sekä kevyitä. Pussit ovat vahvoja ja niitä voidaan kuljettaa kantokantaa käyttämällä.

Suositeltu! Emme voi odottaa tämän retkeilyteltan ottamista pois, samoin kuin noin 200 puntaa, se oli erittäin suuri vastinetta rahalle, koska se on poistanut, että sen voimakkaasti kestävän kehityksen vuoksi se kestää meitä monia, paljon vuosia.

Huomaa: Coleman lähetti meille edellä mainitut tuotteet tarkistettavaksi, mutta kaikki mielipiteet ovat minun omat.

Amy Howe on osa-aikainen päälaitoksen ohjaaja, joka asuu upealla Oxfordshiren maaseudulla. Hän viettää loput aikansa muumiona 18 kuukauden ikäiselle Matthewlle, ja se on vielä yksi onnellisuuspaketti erittäin pian. He haluavat viettää aikansa ulkona pelaamiseen, piknikien ja eläinten tarkistamiseen.

Oletko Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *