Kuinka oppia tärkeitä matkablogit taitoja Skillshare

0 Comments

matkabloggaajina, on tärkeää, että pysymme uusien taitojen kärjessä ja pidämme luovuutemme tuoreena. Mutta rehellisesti sanottuna oppimiseen on helpompaa sanoa kuin tehdä. Henkilökohtaiset luokat ovat meille melkein mahdottomia aikataulumme, ja online-luokat voivat suorittaa jopa 500 dollaria.

Skillshare on verkkooppimisalusta, joka tarjoaa yli 16 000 verkkokurssia liiketoiminnassa, yrittäjyydessä, tekniikassa, suunnittelussa, valokuvauksessa, elokuvissa, kirjoittamisessa ja niin paljon muuta. Heillä on luokkia kaikesta uuden kielen oppimisesta oman videopelin suunnitteluun, kaikki alhaisella kuukausittaisella jäsenmaksulla. Ne ovat melko paljon kuin Spotify tai Netflix oppimiseen.

Skillshare kutsui meidät äskettäin kokeilemaan heidän sivustonsa, ja löysimme joukon luokkia, jotka olisivat hienoja pyrkiville matkabloggaajille.

Tässä artikkelissa aion näyttää sinulle, kuinka aloittaa Skillshare ja korostaa muutamia parhaimmista kursseista, joita aloittelijoiden matkabloggaajat voisivat käyttää liiketoimintansa kasvattamiseen. Ihmisillä on myös mahdollisuus ansaita rahaa Skillshareilta … arvasit sen … jakaa omat taitonsa.

Kosketan lyhyesti mahdollisuutta ansaita rahaa matkustamiseen Skillshare -ohjelman kautta tämän artikkelin lopussa.

Skillsharen aloittaminen

Normaalisti, jos menit juuri Skillshare -verkkosivustolle ja liittyisit yhteisöön, joudut maksamaan 8,25 dollaria kuukaudessa heti lepakosta. Mutta tällä hetkellä tienlukijoilla vuohilla on erityinen pääsy kahteen ilmaiseen palvelun kuukauteen! Napsauta tätä saadaksesi ilmaisen pääsyn nyt.

Sitoumuksia ei ole, ja jos päätät, että se ei ole sinulle, voit peruuttaa milloin tahansa. Joten aloittaaksesi napsauttamalla yllä olevaa linkkiä liittyäksesi Skillshareen ja saadaksesi ilmaisen 2 kuukautta ja kirjaudu sitten uudelle tilillesi.

Sisäänkirjautumisen jälkeen sinut tuodaan sivulle, joka kysyy sinulta, mistä aiheista olet kiinnostunut. Koska haluat oppia matkablogista, asiaankuuluvat aiheet ovat ”Creative”, joten napsauta “Creative ”Laatikko ja näet paljon uusia aiheita. Valitse nyt freelance, valokuvaus ja kirjoittaminen kuten olen tehnyt alla olevassa kuvakaappauksessa:

Napsauta sitten Jatka.

Nyt sinut tuodaan näytölle, joka luettelee joukon valittujen aiheiden käytettävissä olevia kursseja. Täällä on hienoja kursseja valita! Koska matkabloggaajat voivat aina oppia paljon valokuvauksesta, kirjoittamisesta ja freelanceista, napsautin 3 kurssia ja tallensin ne katsomaan myöhemmin.

Kun olet valinnut minkä tahansa kurssit kiinnostavan sinua, napsauta Jatka. Nyt sinut tuodaan toiselle näytölle, jossa Skillshare yrittää vain saada sinut markkinoimaan niitä ilmaiseksi. Älykäs markkinointi minun on sanottava.

Jos haluat säästää rahaa premium -jäsenyydestä, kirjoita joihinkin ystäväsi sähköposteihin, jotka saattavat olla kiinnostuneita taitotasosta tai jakamaan sen sosiaalisessa mediassa.

Muuten osuma jatkuu. Nyt sinut tuodaan uudelle sivulle, joka näyttää kaikki edellisissä vaiheissa valitsemasi kurssit. Se on niin yksinkertaisia ​​kavereita.

Tällä sivulla näet sinulle myös paljon suositeltuja kursseja ensimmäisen askeleen lisäämien kiinnostuksen kohteiden perusteella. Tämä on hienoa löytää arvostettuja kursseja, joita et ehkä ole aiemmin nähnyt.

Skillshare-ohjelmassa on saatavana yli 16 000 kurssia, ja näkemästäni ne ovat hyvin katsottuja ja sisältävät vankan määrän videosisältöä.

Parhaat taitokysymykset bloggaajille

Olen tehnyt melko vähän selaamista Skillshare -kurssien läpi ja olen löytänyt paljon hienoja kursseja matkabloggaajille ja yleensä online -yrittäjille. Olin todella yllättynyt nähdessäni Rand Fishkin of Mozia alustalla, koska hän on ollut yksi SEO: n suurimmista nimistä ja bloggaaminen viimeisen vuosikymmenen ajan.

Tässä on luettelo parhaista kursseista, jotka voit löytää Skillshare -ohjelmasta, jotta voit tulla paremmaksi bloggaajaksi:

Meneminen freelance: Oman menestyksen rakentaminen ja tuotemerkki

Mobiili valokuvaus: Yhdenmukaisen ilmeen luominen

DSLR -valokuvauksen perusteet

Hyödynnä Instagramia: Rakenna tuotemerkkisi

Pohjamaali luovan intohimosi ansaitsemisessa

Tietenkin on olemassa paljon muita Skillshare -kursseja, jotka ovat merkityksellisiä bloggaamiseen, mutta hieno asia on, että kun olet kiinnittänyt kiinnostuksen kohteesi, saat joukon muita suositeltuja kursseja ja täällä on todellista kultaa!

Yksi parhaimmista Skillsharen asioista on, että se ei pidä sinua yhdestä aiheesta. Voit oppia mitä haluat, milloin haluat, riippumatta siitä, mitä haluat.

Ehkä et ole koskaan harkinnut sovelluksen rakentamista, mutta kun se esiintyy Skillshare -tilauksessasi sisältyvänä kurssilla, voit vain tarkistaa sen. Kuka tietää, voit löytää uuden taitonSe ansaitsee sinulle paljon rahaa tiellä.

Ansaita rahaa Skillsharen kautta

Koska tämä blogi on löytää mahdollisimman monta tapaa ansaita rahaa verkossa ja tiellä, jotta matkat ovat menossa, haluaisin koskettaa lyhyesti mahdollisuuksia ansaita tuloja Skillsharen kautta.

Jos sinulla on taito, jonka tiedät, voit kirjautua opettajana ja luoda oman sisällön, joka näytetään Skillshare -yhteisölle. Markkinapaikan parhaimmat opettajat ansaitsevat jopa 40 000 dollaria vuodessa, joten siellä on ehdottomasti jonkin verran potentiaalia.

Sinulla on mahdollisuus ansaita rahaa Skillshare’s Royalty Poolin kautta. Lisäksi, jos päätät opettaa, sinulle maksetaan korvaus uusista premium -jäsenistä, jotka tuomat Skillshareen opettajan lähetyslinkin kautta.

Ansaitse premium -viittaukset: Hanki 10 dollaria jokaisesta opiskelijasta, jotka tuomistasi Skillshare, joka kirjautuu premium -jäsenyyteen.

Ansaitse rojaltit: Ansaitse rojalteja, jotka perustuvat luokkiisi tarkkailemaan kuukausittain.

Yhteenveto

Skillshare on täydellinen paikka löytää laaja valikoima kursseja ja videosisältöä, jotta voit oppia uusia taitoja. Pidän käyttöliittymässä helppo navigoida ja erittäin helppo selvittää. Muutamassa minuutissa olin ilmoittautunut ja tallentanut muutaman ensimmäisen kurssin palata takaisin katsomaan myöhemmin.

Se on todella yksinkertainen ja helppo käyttää ja vain 8,25 dollaria kuukaudessa, joka laskutetaan vuosittain, se on aika paljon. Verkossa on kursseja, jotka ovat (perustellusti) vähintään 500 dollaria, joten tämän monien kurssien saaminen vain 8,25 dollarilla kuukaudessa näyttää olevan ketterä.

Sanoisin, että haluaisin nähdä lisää multimedian sisältöä lisättynä kursseille, kuten laskentataulukoille, blogiviestille, flash -korteille, kalentereille, suunnittelijoille ja infografialle. Toistaiseksi kirjaamani kurssit ovat melkein kaikki videoita.

Aloittelijoille matkabloggaajille tai jopa edistyneille matkabloggaajille, jotka haluavat oppia uuden taiton tai parantaa tuntemiaan, mielestäni tämä on erinomainen työkalu, etenkin hintaan. Napsauta tätä kokeillaksesi Skillshare -arvoa ilmaiseksi kahden kuukauden ajan ja kerro meille, mitkä luokat aiot ottaa kommentteihin.

Vastuuvapauslauseke: Skillshare on tuonut sinulle tämän viestin, jonka kanssa olemme iloisia voidessamme työskennellä tämän suuren oppimisalustan mainostamiseksi. Minulle ei kerrottu, että minun on kirjoitettava positiivisesti tai tietyllä tavalla. Tämä viesti on ehdottomasti oma mielipiteeni Skillsharen käytöstä oppimisalustana.

Vastuuvapauslauseke: Vuohet tiellä on Amazon -osakkuusyritys ja myös tytäryhtiö joillekin muille jälleenmyyjille. Tämä tarkoittaa, että ansaitsemme palkkioita, jos napsautat linkkejä blogissamme ja ostat kyseisiltä jälleenmyyjiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *