Club Tapiz, Mendoza, Argentiina – Paras valkoviinimaistajaisiin ja paljon muuta

0 Comments

, kuten True – Blue Adventurers, Jon ja minä teimme päätöksen ajaa Buenos Airesista Mendozaan, Argentiinaan. Se oli 12 tunnin ajomatka, mutta nautimme siitä joka minuutti. Se oli meille kuin erilainen kuherruskuukauden seikkailu, jota suosittelemme ehdottomasti. Lentokone- ja lentolippu olisivat edullisempia, mutta hei, tehkäämme tämä asia nuorten aikana. Ja niin sinun täytyy!

Koska Argentiinan valkoviinipääkaupunki yhdistettynä loistavaan sääyn ja maisemiin kuolemaan, mikä on puoli päivää tiellä, eikö niin? Voit tehdä täällä niin paljon, kuten koskenlaskua, ratsastaa tai vain potkaista takaisin ja nauttia luonteesta. Se on koko perheelle ja tietysti meidän kaltaisille häämatkalle. Kyllä, olemme edelleen siinä vaiheessa, ja se paranee joka kerta.

Majoitimme tässä uskomattomassa kodissa, nimeltään Club Tapiz. Se on oikeastaan vuonna 1890 rakennettu asuinpaikka. Voitteko ajatella kuinka vanha mutta kiehtova rakenne on? Pelkästään se on erittäin mielenkiintoinen tietäen, että itse rakennuksessa on paljon tarinoita kertoa. Maipuissa, Mendozassa, voit nauttia ja olla luonnon ja sen viinitarhan kanssa. Jos pysyt täällä, saat rakastua Cordillera de los Andesin näkymään – ei vähemmän. Jos sinusta tuntuu stressaantunut ja kaikki, sinun on ehdottomasti tarkistettava tämä paikka. Siellä voit palata perusasioihin ja ottaa elämän hitaasti.

Sisällysluettelo

Huoneet
Ruoka
Laitos
Toiminnan opas

Tietosivu: usein kysyttyjä kysymyksiä Bodega Y Club Tapiz1: stä. Paljonko bodega y -kerho Tapiz on korko?
2. Mikä on shekki – ja tarkista – hotellin aika?
3. Mikä on Bodega Y Club Tapizin varauspolitiikka ??
4. Mikä on bodega y club Tapizin peruutuspolitiikka?
5. Kuinka kaukana hotelli on lentokentältä?
6. Onko hotellissa ajoneuvon pysäköintitila?
7. Onko kellari avoinna yleisölle?
8. Onko koti -lapsi – ystävällinen?
9. Mitä kieliä käytetään bodega y club -tizissä?
10. Onko vammaisille huoneita? Oletko Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

Huoneet

Hotellissa on seitsemän valtavaa lumoavaa huonetta, joissa kaikki tai nämä ovat täydellisiä asioilla, joita tarvitset parhaalle lomalle. Kodin tunnelma muistutti minua Filippiinien esi -isien taloista. Mikä muistuttaa minua, en voi odottaa palata takaisin kotiin ja nähdä rakkaitasi! Se on erittäin kodikas ja rauhallinen. Huoneissa on lämmitys/ ilmastointi, puhelin, turvallinen laatikkotalletus ja televisio (mutta en usko, että tarvitset televisiota ottaen huomioon asiat, joita voit tehdä Mendozassa).

Suihkahuone on erittäin siisti. Sanoisin, että se on perusta, mutta huutaa hienostuneisuutta kaikkialla. Itse asiassa se on tilava standardieni perusteella. Tämä on ehdottomasti jotain, mitä harkitsen, jos suunnittelen omaa.

Vain yksi silmäys, voit sanoa, että tämä on paras majoitus, paljon varsinkin jos sinulla oli pitkä ajomatka – tai jos haluat hiljaisen paikan häiden jälkeen!

Ruoka

Entä heidän ruuansa? Yksi sana – jumalallinen!

Club Tapizilla on oma ravintola, jossa pystyt syömään parhaan alueellisen ruoan nauttien viinitarhojen ja Cordillera de los Andien näkymistä. Ajattele, että sinulla on potkua ja runsasta lounasta.

Ravintola on avoinna klo 7.30–2.00, varmistaen, että vieraat ovat tyytyväisiä milloin tahansa vuorokauden aikaan.
Siellä on ilmainen valkoviinimaistaja klo 8.00, joita et ehkä halua missata.

Laitos

Olin ehdottomasti kunnossa oleskelua huoneessamme, koska se oli jo minulle herkku. Bodega Y Club Tapiz käyttää kuitenkin paljon enemmän kuin parhaat huoneet. Heillä on seuraavat tilat.

Yleiset tilat – myös Bodega Y Club Tapizin yleiset tilat ovat kiitettäviä. Heillä on olohuone ja puutarha, jossa voit potkaista takaisin ja jopa ystävystyä.

Business Center – Jos olet paimento, joka vie työsi kaikkialle, sinun ei tarvitse huolehtia Internet -yhteydestä tai muista palvelun välttämättömyydestä. Hotellissa on se sinulle. Vaikka hotelli on ”klassinen” suunnittelussa, he varmistivat, että nykyaikaisten ihmisten tarpeet ovat kiinteistössä.

Event Hall – Siellä on laitos, johon mahtuu 200 ihmistä, mikä parasta, jos haluat pitää huomattavia kokoontumisia.

Kylpylä – ja tietysti, jos haluat tuntea olevansa hyvin nuorennettu, kannattaa ehkä kokeilla heidän päiväkylpylään, jossa on sauna, hierontahuone ja muut hoidot, jotka ovat optimaalisia nuorille pariskunnille, jotka haluavat rentoutua.

Toiminnan opas

Tässä on muutamia asioita, joita sinun ei pitäisi unohtaa, kun tarkistat Mendozan, Argentiinan.

Viininmaistaminen – olisi kuolevainen synti, joka ei maista valkoviiniä Mendozassa. Jos rakastat sellaista toimintaa, voin lyödä vetoa, että haluat pysyä tai jopa elää täällä. Vieraile Ruca Malenin viinitarhassa ja nauti paitsi viineistä, myös heidän suuhun ruoasta. Meillä oli täällä yksi lounastamme, ja oli niin vaikeaa olla sukeltamatta sisään ja kuljetti kaikki.

Koskenlasku – Jos sinulla on joitain koskenlaskujen seikkailuja, Mendozassa on erilaisia vaihtoehtoja. Honeymoonersina suosittelen, että kokeilet jotain, jolla voit ylpeillä To Tulevat lapsesi ja lastenlapsesi.

Acuario Municipal de Mendoza – Paras idea, jos sinulla on lapsia, koska kaikki nauttivat täällä. Se ei ole huomattava eläintarha, joten on paljon helpompaa kiertää, mutta monet ihmiset ovat järkyttyneitä nähdessään mitä sisällä on.

Mercado Central – Sinulla olisi ehdottomasti hauskaa tällä vanhalla – koulumarkkinoilla ottaen huomioon, että sillä on paljon asioita varastossa. Voit ruokailla budjettia, saada matkamuistoja tai vain ihmisiä – katsella. Se on tarve käydä, ja voin lyödä vetoa, ettet tule katumaan tänne menemistä.

Hevosen ratsastus – Yritin ratsastaa hevosia aiemmin, mutta olin paniikkinen ja hermostunut. Sanotaan vain – olin liian kauhistunut putoamaan. Luulen, että olen alkanut päästä eroon siitä viime aikoina, kun olen yhdistänyt pelkoni tosielämän tilanteisiin! Ja mikä hämmästyttävä paikka kohdata pelkoni, eikö? Pystyin valloittamaan sen Argentiinassa! Hevosen kulkumatkalla Gauchon kanssa oli vain puhdasta iloa. Ota yhteyttä SAK White Wine & Travel Wors The Best Tour!

Jos haluat kokea Mendozan parhaat puolet, Argentiina, ota yhteyttä Sak White White White & Travelin Nicolasiin, ja saat ehdottomasti seikkailun elinaikana.

Tietolomake: Usein kysyttyjä kysymyksiä bodega y -kerho Tapizista

1. Paljonko bodega y -kerho Tapiz on?

Tiedustellaksesi hintoja, saatavuutta tai tarjousta tarkista alla olevat linkit:

Oma verkkosivusto | Booking.com | Agoda | TripAdvisor

2. Mikä on shekki – ja tarkista – hotellin aika?

Sisäänkirjautuminen: 15:00.
Uloskirjautuminen: 11:00

3. Mikä on Bodega Y Club Tapizin varauspolitiikka ??

Hotelli vaatii takuusta voimassa olevan luottotuloskortin. Maksuja ei ole vielä tehty.

4. Mikä on bodega y club Tapizin peruutuspolitiikka?

Enintään 15 päivää ennen saapumista, rangaistusta ei syytetä.
15 päivän ajan ennen saapumista ja 24 tuntia luottotuloskortti veloitetaan yhden yön rangaistukseksi.
Ei näyttelyä: Koko oleskelu veloitetaan luottopistekortille.

5. Kuinka kaukana hotelli on lentokentältä?

Hotelli sijaitsee Ruta 60 km 2,5, Pedro Molina S/N, 5517 Russell, Maipú, Mendoza, Argentiina. Se on vain noin 30 minuutin päässä lentokentältä tai noin 25 km: n päässä.

6. Onko hotellissa ajoneuvon pysäköintitila?

Joo. Varaus on ilmainen.

7. Onko kellari avoinna yleisölle?

Kyllä se on. Haluat ehkä tehdä varauksen etukäteen.

8. Onko koti -lapsi – ystävällinen?

Joo. Se on oikeastaan koko perheelle. Ja monien asioiden kanssa, joita voit tehdä hotellin sisällä ja sen ympäristössä – kaikki nauttivat aidosti.

9. Mitä kieliä käytetään bodega y club -tizissä?

He käyttävät englantia, espanjaa ja portugalia. Varmista, että tiedät muutamia lauseita, jotka voivat auttaa aloittamaan keskustelun.

10. Onko vammaisille huoneita?

Joo. Vammaisille on tehty huoneita ja tiloja.

Toivon, että voimme pysyä pidempään hotellissamme ja tietysti Mendozassa. Sen erityinen viehätys voi ehdottomasti ratkaista nuoret parit. Vaikka se ei ole vielä suosituimmassa kuherruskuukauden kohteissa, en ole järkyttynyt siitä, että se ylittää luettelon ennemmin tai myöhemmin.

HUOMAUTUS: Uskomaton matka Mendozaan, Argentiinan teki Destino Argentiina. Kaikki mielipiteet perustuvat kuitenkin kokemukseemme.

Oletko Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *