3 askelta, ennen kuin teini -ikäinen alkaa ajaa

0 Comments

Ajo on läpikulku monille nuorille. Kuljettajan lisenssin saaminen antaa teini -ikäisille tulla paljon itsenäisemmäksi.

Mutta monet vanhemmat ovat huolissaan teini -ikäistensä mahdollisuudesta päästä pyörän taakse. Heidän ahdistuksensa on suurelta osin perusteltu. Loppujen lopuksi teini -ikäiset osallistuvat todennäköisemmin onnettomuuksiin, usein häiriintyneen ajamisen vuoksi.

Seuraavat kolme vaihetta voivat auttaa sinua valmistamaan teini -ikäisen kuljettajan istuimella.

Osta parempi autovakuutus

Kuten lukuisissa kuluissa, se kannattaa tehdä ostoksia autovakuutuksesta. Etsi politiikkoja, jotka tarjoavat alennuksia opiskelijoille, jotka suorittavat kuljettajien koulutuskurssit tai jotka ylläpitävät hyviä arvosanoja. Muita etsimistä alennuksia ovat niputettuja politiikkoja ja hyviä kuljettajien alennuksia.

Sotilashenkilöstölle ja veteraaneille USAA tarjoaa autovakuutuksia ja poikkeuksellista palvelua erinomaisesti. Näissä politiikoissa on usein merkittäviä alennuksia turvallisille kuljettajille, useille autoille, jotka on vakuutettu yhdellä politiikalla ja syvästi alennettujen perhehintojen avulla.

Ilmoittaudu teini -ikäisen kuljettajakoulutukseen

Monet lukiot vaativat opiskelijoita suorittamaan kuljettajan koulutuskurssin ennen valmistumista. Jos näin ei ole lapsesi koulussa, muita vaihtoehtoja on saatavana. Paikallisissa autokouluissa on usein teini -ikäisille suunnattuja kursseja. Teini-ikäiset voivat myös ilmoittautua online-kuljettajien koulutuskursseihin, joiden avulla he voivat hankkia oppijan lupia tiellä tapahtuvaan harjoitteluun vanhemman tai muun aikuisen kuljettajan kanssa. Kummassakin tapauksessa kuljettajan koulutuskurssin suorittaminen pätee teini -ikäisiisi alhaisempiin vakuutushintoihin ja auttaa takaamaan, että he oppivat hyviä ajokäytäntöjä alusta alkaen.

Laaditaan perussäännöt

Ennen kuin teini tulee pyörän taakse, puhu heidän kanssaan merkityksestä, ettei tekstiviestejä ajon aikana, turvavyöllä, puolustavasti ajaminen ja etenkin juominen ja ajaminen. Tee alusta alkaen selväksi, että ajo on etuoikeus, joka vaatii ohjeiden noudattamista ja tiettyjen käyttäytymisstandardien ylläpitämistä.

Vaikka sinun ei pitäisi liioitella ajo -oikeuksien poistamista, on aitoa kieltää teini -ikäiset avaimet autoon, koska se ei ole tehty talon ympärillä olevia askareita tai huonoa käyttäytymistä. Luokkien suuri lasku voi myös taata ajo -oikeuksien keskeyttämisen, vaikka sinun pitäisi poistaa muut mahdolliset syyt, kuten huono näkö, oppimisvaikeudet tai kiusaaminen ennen sitä.

Maa -ohjeiden laatiminen alusta alkaen ja niiden jatkuvasti täytäntöönpano on välttämätöntä. Vältä ajo-oikeuksien käsittelemistä lahjuksena tai antamalla yhden lapsen paljon enemmän etuoikeuksia ilman aitoa syytä, kuten auton tarvitseminen päästäkseen koulun jälkeiseen työhön tai luokan ulkopuoliseen toimintaan.

Teini -ikäinen pyörän takana

Teini -ikäisen ajon ikä on väistämätön merkki siitä, että lapsesi kasvaa. Vaikka saatat olla ymmärrettävästi huolestunut siitä, että lapsesi on pyörän takana, ei todennäköisesti ole mahdollista kieltää lastasi ajamasta. Sen sijaan ostamalla parhaan saatavilla olevan autovakuutuksen, teini -ikäisen ilmoittaminen kuljettajan koulutukseen sekä maakuljetusohjeiden laatiminen ja ylläpitäminen ajamiseen voivat auttaa lapsesi turvallisempaa pyörän takana.

Liittyvä

Kuinka maksaa seuraavasta tiemaksustasi yksi asia, joka on annettu, kun se koskee tiematkan suunnittelua: sinun on ostettava kaasua! Tuo auto ei pääse historialliselta alueelta museoon hotelliin. Matkan hauska osa on pääsy sinne, kun taas vähemmän hauska osa on…
26. lokakuuta 2019 “Vierasviesti”

Terveelliset tiematkan Tinkfamily Road -matkat ovat aika kunnioitettu perinne. Mutta ne voivat myös olla väsyttävää, turhauttavaa ja johtaa aivan liian lukuisiin takapenkkiin. Kuinka pitää kaikki mukavat, terveet ja hyvin ruokitut tiellä? Pyysimme Melanie Haikenia, terveystietoisesta matkasta antaa meille vinkkejä.
20. syyskuuta 2010 “Vierasviesti”

Roadgripping teini -ikäisen kanssa, kun tajusin, että poikani Levi oli erittäin tärkeä Rubikin kuution ratkaisemisessa – hän voi purkaa palapelin alle 10 sekunnissa tai noin 17 sekunnissa vain vasemmalla kädellä – suostuin aloittamaan hänet kilpailuihin. Viime vuonna lensimme Rubikin …
13. heinäkuuta 2017 “Vierasviesti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *