7 mahtavaa tekemistä Sorsogonissa, Filippiineillä

0 Comments

Kuka ei rakastu Sorsogoniin? Yksinkertaisuudellaan, kauniit ihmiset ja luonnon kiehtova viehätys – koko maakunta saa varmasti minkä tahansa Wandererin sydämen. On outoa, kuinka jotkut ihmiset ajattelevat, että elämä maakunnassa on tylsää. Siellä he saivat sen väärin.

Kuva: Jacques Beaulieu CC BY-NC 2.0

Sorsogon on pieni provinssi, joka sijaitsee Bicolin alueella. Se on jaettu 14 kuntaan ja yhdeksi kaupunkiin, jossa Sorsogon City on maakunnan pääkaupunki.

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

Matkaopas Filippiinien suosittuihin kaupunkeihin – 25 päivän matkat, joita voit tehdä Filippiineillä

Bicolin provinssin parhaimmista luksushotelleista, Filippiinit

100 mahtavaa rantaa Filippiineillä -luzonissa, Visayasissa ja Mindanaossa

7 koskemattomasta rannasta Bicolin alueella

Saksalainen matkustaja: Filippiinien piilotettujen helmien löytäminen

Olen aina halunnut kirjoittaa kotikaupungistani Sorsogonista. Monet ihmiset ovat kysyneet minulta aiemmin: “Olet käynyt hyvissä paikoissa, mutta missä on suosikkipaikkasi? “Vastaan aina” tietysti Sorsogoniin “. Ei vain siksi, että kotikaupunkini kasvoin, vaan koko paikka itse. Pelkkä Sorsogonin kuuleminen tai siitä lukeminen tai televisiossa keskusteleminen riittää, jotta sydämeni menemään lyömään Dugdugudugdugia. Siinä on jotain, joka saa sydämeni räpyttämään, ja luulen, että se on puhdasta ja helppoa rakkautta.

Tekemistä on niin lukuisia, niin lukuisia nähtävyyttä, tutkia ja kokea. Olet kuullut uinnista Donsolin valaanhaiden kanssa tai Firefly -katselusta Pilarissa. No, meillä on enemmän. Loppujen lopuksi järvet, vesiputoukset, kuumat lähteet ja kylmät jouset, rannat ja vuoret idästä länteen – nimi se ja Sorsogon varmasti.

Sisällysluettelo

Katso 7 mahtavaa tekemistäni Sorsogonissa

1. Paguriran -saari Sawangga Bacon Sorsogonissa
2. Rantaleirintä Subic Matnogissa
3. Retriitti Balay Buhay Sa Uma Bee Farm, Bulusan
4. San Benon Hot Springs Irosinissa, Sorsogonissa
5. Surffaus Gubat Sorsogonissa
6. Bulusanin tulivuoren kansallispuisto
7. Sorsogon City Baywalkabout Kirjailija

Katso 7 mahtavaa tekemistäni Sorsogonissa

1. Paguriran -saari Sawangga Bacon Sorsogonissa

Ei hyvä uimari? Ylävitonen! Meillä on jotain yhteistä. Ja menossa tälle saarelle, sinun ei tarvitse huolehtia hukkumisesta, koska vesi on vain polvisumpaa korkea, että voit vain kävellä mökistäsi. Se on siunattu kehittymätön ja hiljainen, alle tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Pitkä valkoinen hiekka, joka on valettu saaren kristallinkirkkaaseen siniseen veteen, se on ihanteellinen paikka rentoutumiseen. Löydä laguuni ja kiipeä ylimmälle kiville, jotkut ihmiset menevät sinne kallion hyppäämiseen – älä huolestu, se ei ole niin korkea. Olen varma, että selviät hyppystä, ole vain varovainen terävien kivien suhteen, tulin kotiin matkamuistolla -jos tiedät mitä tarkoitan.

Kuva: Jeff Gloriana CC BY-NC-ND 2.0

2. Rantaleirintä Subic Matnogissa

Toinen mahtava paikka Sorsogon voi tarjota sinulle tunnettu Subic Matnogin ranta, ihanteellinen paikka leirintäalueelle, joka tunnetaan vaaleanpunaisen valkoisen hiekan kanssa. Kristallisien veden kanssa, joka kiiltää kuin timantti auringon alla, voit nähdä pohjan, jonka voit kutsua HI: n Nemon serkkuihin. Saari ei ole täysin kehittynyt, mutta heillä on jo mökkejä, puutaloja ja telttoja, jotka on vuokrattava erittäin järkevähintaan turisteille, jotka haluavat yöpyä yön yli. Heillä on myös puhtaita käymälöitä saarella, joita paikalliset ylläpitävät vastineeksi pienestä lahjoituksesta käyttäjiltä.

Kuva: Raoul Alcantara CC BY-NC-ND 2.0

Voit myös tehdä saaren, joka hyppää Juag Lagoonille, meren pyhäkkölle, jossa voit vihdoin tavata kaikki Nemon sukulaiset. Voit snorklata ja uida ruma hirviömäisen kalan kanssa, jos pidät siitä. Päätin pysyä kelluvassa mökissä ja ruokkia kaloja sieltä. Jos et ole hyvä uimari, ehdotan, että teet saman, koska vesi on melko syvä. Jos tunnet olosi seikkailunhaluiseksi, voit pyytää veneenmiestä viemään sinut luolien kallion sukelluspaikkaan.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Etsitkö taloudellista majoitusta Sorsogonissa? Tutustu Agodalle hyviä tarjouksia!

Kuva: Amila Tennnakoon CC kirjoittanut 2.0
3. Retriitti Balay Buhay Sa Uma Bee Farm, Bulusan

Helppo, mutta kutsuva luonnonkeskuksen keinotön mehiläiset ovat Balay Buhay Sa Uma Bee -tila, joka on piilotettu Mt. Bulusanin juurelle.

Jos etsit rauhaa ja Quietia, olen löytänyt sinulle ihanteellisen paikan. Se ei ole mainostettu paikka, joten joudut kysymään paikallisilta, mistä löydät tämän salaisen paratiisin. Minun on sanottava, että se on turvallisesti kaupunkimelusta, että se on suosikkini Sorsogonissa. Tervehdys perhosilla ja jotain makeaa hajua, kun kuljet kukkapolun läpi, rivissä mehiläismehiläisten, trooppisten hedelmien ja kahvipuiden kanssa ja seuraa sitten kahinaa veden ääntä.

Nature -lomakeskuksen funktiohalli, jossa voit nähdä kylmän kevään.
4. San Benon Hot Springs Irosinissa, Sorsogonissa

Pidetään “Maan samppanja ”, Hot Springs on kiinnittänyt ihmisiä sukupolvien ajan. Lukuisat uskovat lääketieteellisiin etuihin, joita voidaan hankkia upottamisesta kuumaan keväään.

Kuva: Brian Henderson CC BY-NC 2.0

Jos kärsit niveltulehduksesta ja muista vaivoista tai vain käsittelevä kipeät kipeät lihakset, silloin kuumassa keväässä oleva upotus on ihanteellista sinulle.San Benon Hot Springs tarjoaa kolme tyyppiä uima -allas: kylmä, haalea ja kuuma. Pysyn tyypillisesti kuumassa uima -altaassa ja huomaan sinut; On uskomattoman kuuma, kunnes tottut lämpötilaan. Lush Greenery -palvelun ympäröimä paikka säteilee erittäin turhauttamattoman ja rauhallisen tunnelman.

Koe uudistavan tunteen jokaisen siiman jälkeen San Benon Hot Springsissä, Irosin

5. Surffaus Gubat Sorsogonissa

Tuntuuko oppimisesta surffata? Filippiinien uusimmista surffauskohteista tunnistetaan hitaasti Gubat Sorsogon. Se on vähemmän tungosta, mikä tekee siitä aloittelijoille suosikki surffauskohde. Se voi olla vain sinä, surffilauta ja aallot. Jos sinulla ei ole hallitusta, voit vuokrata yhden vain 350,00 PHP: lle, mukaan lukien ohjaaja tunnin ajan. Kuulostaa järkevältä hintaan.

Muutama kuukausi sitten amerikkalainen YouTube -sensaatio ja surffaaja Caz Jesaja pysyivät käytännössä kuukauden surffauksessa Gubat Sorsogonissa. Perheen ystävä, hän yritti vakuuttaa meidät yrittämään surffausta, mutta valitettavasti hänen vakuuttava voimansa ei ollut tarpeeksi. Mutta nyt kun tiedän uida, surffaus on ollut lisäys kauhaluetteloon.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 5 elämänopetusta, jotka olen oppinut surffailusta

Kuva Klaquettes CC BY-NC 2.0
Gubatin surffausrahasto tuottaa jatkuvia aaltoja ympäri vuoden, mutta parhaiten lokakuun kuukausina maaliskuuhun.

6. Bulusanin tulivuoren kansallispuisto

”Mystinen”, se on sana, joka tulee mieleesi, kun siirryt Bulusanin tulivuoren luonnonpuistoon. Bulusan -järvi sijaitsee rohkean ja massiivisen Mt. Bulusanin juurella. Sen vihreä smaragdivesi leikkii mielikuvituksellasi.

Kuva: Jhay Gamba CC BY-NC-ND 2.0
Trooppisen sademetsän ympäröimä, kaikki näyttää aluksi hiljaiselta. Kun otat maisemat, huomaat järven hiljaisuuden, tuulen pehmeän kosketuksen ihollasi. Se oli aavemainen; Kun menin sinne ensimmäistä kertaa, en tiennyt kuinka reagoida siitä. Se on kuin rohkaisi minua häiritsemään luonnon hiljaisuutta, kunnes annoin sen vihdoin ottaa aistini. Ja silloin aloin nähdä sen toisin. Se ei ollut ollenkaan hiljainen; Itse asiassa koko paikka sykkii elämän kanssa. Minulla ei ole muita sanoja, joista keskustellaan – se kiusasi minua.

Kuva: Alex Proimos CC BY-NC 2.0
7. Sorsogon City Baywalk

Voi, etkä voi jättää Sorsogonia menemättä tunnettuun rempeoloihin, eli Sorsogon Bay Walkiin. Se on parasta Sorsogon Cityssä, määränpää, jos et halua mennä kauas rentoutuakseen päivän ajan.

Kun en ole energiansäästötilassa (se on minun koodini laiskalle), haluan herätä aikaisin aamulla katsomaan auringonnousua ja venyttääkseen rempeoloja muiden varhaisten nousevien kanssa. Jopa hiljaisena aamuna ihmiset ovat täynnä energiaa. Näet heidän lenkkeilyn ja riippumatta siitä, mitä ihmiset tekevät harjoittaessaan. Kun vierailet Sorsogonissa, muista sisällyttää aamu -lenkkeily Rempeolasiin suunnitelmiesi kanssa. Noin kello 6.30 kuulet tämän kovan, optimistisen musiikin ja väkijoukko alkaa kerätä, ja aerobic alkaa. Sillä ei ole väliä, jos et voi pysyä vaiheissa, kunhan hikoilet.

Se on täynnä iltapäivällä, monet ihmiset menevät sinne katsomaan auringonlaskua tai tekemään melontaa
Auringonlasku rempeoloissa. Valokuvalähde: Arch. Makki Jasareno
Sorsogonilla on paljon paljon enemmän tarjottavaa, ja se on vain pieni maakunta, jolla on niin lukuisia salaisia paikkoja, jotka olet mielelläni löytänyt. Se on ensimmäinen yritysyritykseni, ja haluan pysäköidä kynäni tähän: Jos rakastuit Sorsogoniin tämän artikkelin lukemisen jälkeen, luulen, mitä minulle on jäljellä sanoa – Dagos Tabi! (Olet paljon tervetullut tulemaan!)

Tietoja kirjailijasta

Apriel Egama on arkkitehtuurin tutkinnon suorittanut, joka sai sivuun. Hän rakastaa makeisia ja kahvia ja sadetta ja tyytyväisiä puita. Hän nauttii maalaamisesta, kun hän ei ole hänen lepotilassaan. Hän kuvaa itseään eräänä päivänä asuessaan pienessä mökissä kissan ja koiran nimeltä Choochoo ja Chichi. Kaiken kaikkiaan hän on merkittävä olento söpöllä kokoisella paketilla

Seuraa hänen matkaansa Instagramissa.

Oletko Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *