TNN: Tarkalleen kuinka “matkustaa” talosta, kun pandemia peruuttaa suunnitelmasi

0 Comments

Hei kaikki,

Halusin jakaa vielä yhden videon äskettäisestä Nomadic Network -tapahtumasta. Kyse on “kuinka” matkustaa “talosta, kun pandemia peruuttaa suunnitelmasi”.

Niille meistä, jotka kutsutaan tutkimaan, määrittelevät itsemme nomadiksi tai jopa vain nauttimaan vuotuisessa lomassamme, 2020 on ollut vaikeaa.

Baileylle hän merkitsi tänä vuonna Mongol -rallia, joka on yli 10 000 mailin yli maassa Euroopassa ja Aasiassa, konttiluettelostaan. samoin kuin ensimmäistä kertaa rallissa ‘…

Hei! Anteeksi keskeyttää, mutta ….

Näyttää siltä, ​​että olet kompastellut vain tilaajaartikkeliin!

(Jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.)

Tämä artikkeli on tarkoitettu yksinomaan Nomadic Matt Plus -jäsenille! NM+ on jäsenen ainoa ohjelma, joka tarjoaa itsesi kaltaisten vierailijoiden pääsyn hyötymään blogiviesteistä. Jäsenet saavat myös ilmaisia ​​kirjoja, oppaita, blogikursseja, pääsy tapahtumiin, tapahtumien toistoihin, kuukausittaisiin lahjoihin, t-paitoihin, erityisiin rahansäästömatkailualennuksiin ja muihin!

Nomadic Matt Plus -jäsenenä saat paitsi tonnia etuisuuksia, jotta matkat ovat halvempia, mutta autat meitä jatkamaan rakastamasi syvällisen matkamateriaalin tuottamista!

Mikä parasta, tilaavat kustannukset vähemmän kuin lounaan kustannukset!

Jos haluat pääsyn tähän artikkeliin (samoin kuin 100 vain muuta vain jäseniin tarkoitettua artikkelia), samoin kuin kaikkiin muihin fantastisiin etuihin, liity Nomadic Matt Plus -sivustolle ja alkaa saada enemmän pois matkoistasi tänään!

Oppia lisää

Kirjaudu sisään

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *