Kex Hostel: Tervetuloa Hipster Heaven

0 Comments

Seikkailunhaluiseen Kate sisältää tytäryhtiölinkit. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Voin nyt sanoa, että olen pysynyt maailman hippimmassa hostellissa – Kex Hostelissa Reykjavikissa. Olen viettänyt satoja yötä hostelleissa ympäri maailmaa, mutta yksikään niistä ei ole näyttänyt yhtä viileältä kuin tämä.

Kexillä on merkittävä tyyli – paljon enemmän kuin mikään muu hostelli, jonka olen koskaan nähnyt. Jokainen tämän hostellin neliötuumaa on sisustettu – oi, ja siinä on gastropub, nyrkkeily kuntosali, kirjasto, jopa parturi!

Hipster -parturi suoraan 1940 -luvulta! (En rehellisesti tiedä, onko se vain sisustusta vai saako ihmiset todella leikattuihin hiuksensa tänne!)

Reykjavik on tarpeeksi pieni kaupunki, jonka avulla voit kävellä moniin kiinnostuksenkohteisiin 20 minuutissa, ja Kex on melko keskeinen-kahden minuutin kävelymatkan päässä kahviloista ja kaupoista ja kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä Reykjavikin keskustan keskuksesta. Mikä tahansa varauksesi matka on mielellään poimia sinut ulkopuolelle.

Kahden ensimmäisen yön ajan minut varattiin yksityiseen kaksoishuoneeseen: kaksi parivuodetta, joissa oli turvonneet tyynyt ja isot, rasvaiset lohdut. Kylpyhuoneet jaettiin.

Seuraavat kolme yötä vietettiin kuuden hengen asuntolassa, ja vaikka asuntolat eivät ole erillään, minun sattui olemaan naispuolinen. Kaapit ovat korkeita ja laihoja – ei aivan tarpeeksi suuria reppuun, mutta varmasti tarpeeksi suuret arvoesineilleni (ja pidän korkeita nahkakenkä arvoesineitäni, vaikka sain ne 40 dollarilla Marshallsissa!).

Kuten kaikki muutkin Islannissa, Kex on paljon kalliimpi kuin samankaltaisen laadun hostellit Manner Euroopassa. Hinnat vaihtelevat 3200-5100 ISK: sta (25–40 dollaria) asuntolan huoneista 20 100 ISK: iin (157,89 dollaria) yksityisestä kaksinkertaisesta kylvystä.

Yksi hyvä asia, jonka Kex tekee, on toimia matkatoimistona. He voivat kertoa sinulle, mitä matkat ovat tekemisen arvoisia, ja tehdä varauksia sinulle. Ja vaikka se on hienoa, se ei ole niin hienoa, kun vastaanotossa oleva henkilö juttelee uuden vieraana erityyppisistä matkoista, joita he voisivat tehdä, ja olet hiljaa, odotat linjassa nopeasti korvataksesi välttämättömän korttisi. Rakastan sitä, että he jakavat tietonsa; Toivon, että he olivat paljon tehokkaampia vastaanotostaan.

Kex on paras hostelli, jonka olen koskaan nähnyt, kädet alas, kun se koskee tyyliä. Mutta kun ajattelen kaikkien aikojen suosikkihostellejani, ajattelen avoimia ja ystävällisiä paikkoja ja edistävät yhteisöllisyyttä. Ehkä se on skandinaavinen asenne, mutta Kexillä ei vain ole sitä. Ei ole tyytyväisiä tunteihin tai ryhmäryhmiä tai lautapelejä pelattavaksi, enkä nähnyt ihmisten istuvan ja ystävyyssuhteiden lyövän.

Jälleen kerran – et ehkä etsi yhteisöä Islannin matkallasi. Jos etsit yksinkertaisesti erinomaista hostellia Reykjavikista, olet löytänyt sen Kexistä.

Loppujen lopuksi, missä muussa hostellissa voit saada paahdettua luuydintä illalliselle?

Tämä hostelli on jotain katsottavaa.

Lisää Islannista:

Varsinainen Islannin matkakustannukseni: Kattava budjetin hajoaminen

35 mahtavaa tekemistä Reykjavíkissa, Islannissa

Asiat tietävät ennen kuin vierailet Blue Laguunissa, Islannissa

Miksi Islanti on hieno ensimmäistä kertaa soolo-naismatkailijoille

Suosikkipaikkani Islannissa:

Kuinka käydä Kernufossissa, suosikkini Islannin vesiputouksessani

Katso Sky -laguunin sisällä, Islanti

Purjehdi taivaan läpi Flysover Islannin kanssa

Snorklaus Silfra: Islannin kylmä neonvesi

Paljon kiitoksia Kex Hostelille ilmaisesta oleskelusta. Kaikki mielipiteet, kuten aina, ovat omat.

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *