TNN: 4 legendaarista tapaa matkustaa maailmaa

0 Comments

Hei kaikki, oletko koskaan haaveillut kävelemästä mantereen yli? Pyöräily rannikolta rannikolle? Vaellus suurimpien vuorten kanssa? Onko sinulla minkäänlaista matkakonttituotteita, joita olet vielä ylittänyt?

Haluatko verkossa legendaaristen maailmanlaajuisten seikkailujen elämän … mutta et ymmärrä mistä aloittaa?

Siellä Dave ja Deb of the Planetd tulevat sisään!

Tämä pari on ottanut lukemattomia ainutlaatuisia matkoja ympäri maailmaa, kuten … 12 000 km Tour D’Afrique -pyöräkilpailu 14 000 km Mongol -ralliautot ja kuorma -autokilpailu Lontoosta …

Hei! Anteeksi keskeyttää, mutta ….

Näyttää siltä, ​​että olet kompastellut vain tilaajaartikkeliin!

(Jo jäsen? Kirjaudu sisään täällä.)

Tämä artikkeli on tarkoitettu yksinomaan Nomadic Matt Plus -jäsenille! NM+ on jäsenen ainoa ohjelma, joka tarjoaa itsesi kaltaisille kävijöille pääsyn bonusblogiviesteihin. Jäsenet saavat myös ilmaisia ​​kirjoja, oppaita, blogikursseja, pääsy tapahtumiin, tapahtumien toistoihin, kuukausittaisiin lahjoihin, t-paitoihin, erityisiin rahansäästömatkailualennuksiin ja muihin!

Nomadic Matt Plus -jäsenenä saat paitsi tonnia etuja, jotta matkat ovat halvempia, mutta autat meitä jatkuvasti tuottamaan rakastamasi syvällistä matkamateriaalia!

Mikä parasta, tilaavat kustannukset vähemmän kuin lounaan kustannukset!

Jos haluat pääsyn tähän artikkeliin (samoin kuin 100 vain muuta vain jäsenen artikkelia), samoin kuin kaikkiin muihin uskomattomiin etuihin, liity Nomadic Matt Plus -sivustolle ja alkaa saada enemmän pois matkoiltasi tänään!

Oppia lisää

Kirjaudu sisään

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *