Backpacking Cappadocia, Turkki – Flintstones Tyydyttää Mario World

0 Comments

Usein kun backpacking olet törmännyt paikkaan maapallossa samoin kuin uskot “Kuinka en ole ymmärtänyt, että tällainen sijainti olisi olemassa?” Cappadocia Turkki on yksi näistä paikoista. Näimme jopa pikkukaupungin Gerome 12 tunnin yli yön bussi Olymposilta.

Olin heräsi ensimmäiset auringonvalon ensimmäiset palkit, kepeä siellä verhot sekä bussit noin klo 5.00. Kun avain silmäni etsimään ikkunaa, mitä näin vaikeuksista, että en ollut vielä unelma ihmemaa. Odd “Fairy chimneys”, joka on peräisin maasta, noin 10 kuumailmapalloa leijui aamulla auringossa, samoin kuin koko valkoinen, punainen, sekä kultainen laakso oli veistetty kiviä sekä luolia.

Viileät kalliomuodostukset ymmärretään “keijujuhliksi”. Goreme, Cappadocia, Turkki
Sijainti, kuten tämä on vaikea selittää, se on kuin Supermario World täyttää Flintstones. Lukuisat kartiomainen pinnacles (Fairy-savupiiput) on veistetty sekä koverit tehdä taloja sekä hotelleja. Yksi joista me pysyimme. Olemme pysyneet paljon kiehtovia tiloja meidän matkoilla, mutta se on vaikeaa huijata luolatilaa Shoestring Cave Hotel, Gerome.

Se oli parasta budjettisuunnitelman backpackers. Lava talletuskivestä (samoin kuin vanhoja Bysantin taloja kaupungissa), meidän tila oli itse asiassa luolan sisällä. Mikä oli todella hienoa queen-size-vuode sekä pari ikkunaa, joka antaa runsaasti valoa, tilan kallioseinit pitivät suuren suuren lämpötilan sisälle, kun lämpötila noussut 35 asteeseen ulkona.

Tilamme Shoestring Cave Hotel, Goreme, Cappadocia, Turkki
GEROME: n ja Cappadocian äärimmäinen topografia kehitettiin paljon vuosituhansia takaisin, kun Mt. Erciyes Dagi puhkesi. Ottaen huomioon, että sitten bysantti-ihmiset asettuivat alueelle sekä leikkaamaan lukuisia rock-kirkkoja, luostareita, tunneleita sekä taloja, jotka sijoitettiin lukemattomia ihmisiä. Kaikki kompleksit pysyvät poikkeuksellisessa kunnossa ja paljon vanhoja taloja sekä luolia on muunnettu hotelleille helpottaakseen viimeaikaisen tulvan matkailussa. Gerome itsessään on kiehtova kylä kaupungissa, koska sillä on eniten keiju savupiiput ja sitä reunustavat muutamia hienoimmista laaksoista, vuoristoista sekä vaellusreitteistä, joita olemme koskaan nähneet. Tämä on paras paikka retkeilyyn.

ViewPoint Goreme, Cappadocia, Turkki
Cappadociassa oli niin paljon tehtävää, että olisimme olisimme pysyneet siellä viikkoja. Me rajoittumme näkemään muutamia ensisijaisia ​​nähtävyyksiä sekä tekemällä hienoja vaelluksia. Ensimmäisenä päivänä me vain kävelimme ihastuttavan Geroman kaupungin ympärillä sekä otti uskomattoman unelman kaltaisen maaston, kun aurinko oli asetettu.

Seuraavana päivänä otimme bussin Kaymaklin kaupunkiin nähdä maanalainen kaupunki. Olemme olleet Chu Chi-tunneleissa Vietnamissa, jossa sotilaat asuivat tunneleissa, kun he taistelivat sodassa, mutta ne olivat pääasiassa vain kapeita kulkutiloja sekä piilopaikkoja. Kaymakli oli kun 3000 kristittyjä asutuilla, jotka olivat velvollisia kaivaa talon itseään piiloutua tulevista persialaisista armeijoista kuudennessa ja seitsemännessä vuosisatoina.

Kaupunki ei ole pelkästään tunneleiden verkosto sekä luolat, on merkittäviä huoneita, keittiöitä, valkoviini kellareita, kirkkoja, akseleita, kaivoja sekä jopa hevoseläimiä kaikki kehittyivät uskomattoman 8 tason, 100 metrin maanalainen! Kävely ympäri kaupunkia oli erittäin yksinkertaista saada tunne täsmälleen, miten ihmiset asuivat. Seinät olivat edelleen karkeita ruoanlaittoista, kivivalssausovet istuvat edelleen sisäänkäynnillä, samoin kuin ilma-akselit absorboivat valon aivan kuten ne ovat tehneet vuosisatojen ajan. Itse asiassa arkeologit päivittävät kaupungin vanhimmat osat takaisin 4000 vuotta! Kysevät 6: ssä sekä 700-luvulla vain tekivät heille paljon hienostuneempia ja syvempää.

Kaymaklin maanalainen kaupunki, Cappadocia, Turkki Kaymaklin maanalaisen kaupungin labyrintti. Cappadocia, Turkki
Nähdäksesi näkymättömänä kuin uskomaton kuin Kaymakli tuntui vaikealta, mutta Cappadocia on täynnä matkailijoiden jalokiviä. Vielä yksi päivä menimme ulos 6 km vaellukselle Pigeon Valley sekä Uchisar. Pigeon Valley oli sensaatiomainen vaellus, jossa on kaaret sekä kiven tunnelit, joita ympäröivät piikkien sekä parittomat muodot.

Bit Creek leikata laaksossa ja kaikki kukat olivat kukassa. Kun näytimme Uchisarissa, menimme linnaan, suuret tunnelit sekä ikkunat asetettu sata metrin korkean kallion. Kehitetty Bysantin aikoina, se oli paras näköalapaikka nähdä kaikki Cappadocia alue, jopa 3916 m korkeaMt. Erciyes, joka on vastuussa nykyään olemassa olevan maiseman tuottamiseksi.

Uskomaton Pigeon Valley, Cappadocia, Turkki

Sensational Uchisar Castle. Cappadocia, TurkeyViews Uchisarin linnasta. Cappadocia, Turkki

Kaikilla laaksoissa sekä raidat Cappadocian ympärillä olisimme voineet kätkeytyä päivittäin kuukauden ajan sekä silti nähtävää. Valitsimme yhden paljon vaellukselle, jotta voimme tehdä aikaa siellä. Kävelimme 12 km: n päässä Geromeista Cavausiinin keinoin Meskendirin laaksosta, punaisesta laaksosta ja lisääntyneestä laaksosta. Kaikissa näytimme olivat paljon enemmän parittomat muodot sekä muodostukset sekä kun teimme menetelmämme laaksoilla, kukin muutetut värit kultaa valkoiseksi, punaiseksi, ja lopulta lisääntynyt väri juuri ennen kuin teki sen kadulle.

Retkeily Meskendirin laaksossa. Cappadocia, Turkki

Hieman kauppa vaelluksemme aikana (mikä oli äärimmäisen epätavallinen nähdä!). Meskendir Valley, Cappadocia, TurkeyGats tiellä ihana punainen laakso. Cappadocia, Turkki

Olemme saavuttaneet Cavausinin linna aivan kuten pilvet ja sade tulivat niin hyvin kuin onnekas toimme sadetakit, koska se kaatoi kovasti. Kaupungissa kehitetty joki sekä pestiin kaikki tiet, kun nautimme Cliffin yläosasta linnassa. Viime kädessä me tarjosi odottamassa monsuunia sekä johtamaan jyrkät liukkaat rinteet kaupungin keskustaan. Emme voineet ylittää tiet, koska joet, jotka ryntävät heidät, jotta meillä ei ollut menetelmää linja-autoasemalle.

Onneksi alueellinen henkilö ikäsi näki meidät jalkakäytävällä, selvästi turhautunut, samoin kuin ajamassa meitä bussiin. Suuri asia oli, että hän ei ollut edes autossaan, hänellä oli vain Chai (tee) hyvien ystäviensä kanssa sekä tuntui köyhiä meille istuu sateessa. Joten hän putosi meidät bussipysäkillä samoin kuin kertoi meille bussi olisi siellä noin puoli tuntia, mutta meillä oli sairaus, joten kiinnitämme sen sijaan. Se ei ole todella vaikea saada matkaa Turkissa. Oletan, että pari liotus märkä backpackers ei näytä samoin vaarantavasta istumasta tien puolella.

CAVUSIN FORT. Cappadocia, Turkki
Jätimme Cappadocia 5 päivän jälkeen, mutta olemme voineet viettää viikkoja. Hotelli oli viileä, ihmiset olivat ystävällisiä sekä vaellus oli maailmanluokka. Voi sekä ruoka oli hämmästyttävä! Eräänä iltana ostimme “keramiikka kebab”, joka on kuin haudutettu sinetöidyssä savipottilla, jossa on reikä päälle, jossa he laittoivat leipää taikinaa.

He tarttuvat sen uunissa sekä leipää päällä leivonnaiset sulkemisen aikana kaikessa maukkaalla makuissa. Kun se tehtiin ruoanlaittoon, he toivat sen pöydälle vasaralla, samoin kuin murtautuimme avoimeksi ja söimme kuplivaa kuumaa taivasta ihanteesta savesta. Se oli paras siipikarja, joka on koskaan (paitsi äiti tietenkin, se on sanomattakin).

Pottery Kebab: Siipikarjan haudut Goreme, Cappadocia, Turkki

Me nousimme, söi, juonut, tutkimme ja näki mitä voimme Cappadociassa 5 päivän kuluessa, joten hyppäämme bussiin ja johtamaan Gaizantep (Anteeksi). Valtava nykyaikainen kaupunki suosittu pistaasipähkinöille!

Turkki Travel Blogit

Kuten tämä viesti? Kiinnittää sen!

Vastuuvapauslauseke: Vuohet tiellä on Amazon kumppani sekä samoin kumppanin joillekin muille jälleenmyyjille. Tämä osoittaa, että teemme palkkioita, jos napsautat linkkejä blogissamme sekä ostaa näistä jälleenmyyjistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *