Juhli suosikki samppanjamme

0 Comments

. Ei ole monta kertaa uskoa siihen, missä rouva Romance ei ole halunnut lasillista samppanjaa. Ehkä kun hän nukkuu? Ei, edes silloin.

Rouva R, kuten kaikki muutkin luulen, yhdistää samppanjan tapahtumiin ja suuriin aikoihin. Siksi se on niin onnellinen juoma. Rouva R: llä on jopa erityinen tapa, jonka hän valitsi siitä lähtien, kun hän asui Pariisissa.

Joka kerta kun vanhat hyvät ystävät avaavat samppanjaa, yksi hyvä ystävä pitää korkin, toinen pitää häkin. Aina kun nuo hyvät ystävät kokoontuvat uudelleen, jos jollakin heistä ei ole heidän elementtiä edellisestä pullosta, on heidän vuoro ostaa seuraava pullo.

Tässä on rouva Romance’s Champagne Custom hieman yksityiskohtaisemmin.

Pidämme myös korkkeja kaikista hienoimmista hetkistämme.

Ei ole niin paljon juomareita, joilla ei ole näkökulmaa lasilliselle kuplivaa.

Kysyimme hyviltä ystäviltämme Twitterissä, mitä kimaltelevia he pitivät – saimme joitain erinomaisia ​​vastauksia – täällä on muutama heistä:

Beth @BabyMacbethista – “Sen olisi oltava Nicolas Feuillatte tai Pol Roger … En ole kiusallinen!”

Sonia @soniastyling – toteaa ”Mumm. Kävimme heidän luoliensa ollessa Pariisin häämatkalla. Minulla on pullo jäähdytetty ja valmistautunut jouluaamuna. ”

Vanessa @26yEArCounting – ”Luonnollisesti yksi löysin, milloin en ole pystynyt löytämään siitä lähtien! Nouseva sininen kevyesti kuohuviini Marlborough Sauv Blanc. ”

Valitettavasti emme myöskään voineet löytää sitä, Vanessa. Ei edes valokuva siitä. Jatkamme silti metsästystä!

Nämä ovat kaikki erinomaisia ​​vinkkejä, koska emme voi odottaa kokeilla niitä – etenkin vaikeasti nouseva sininen Sauv Blanc.

Kysyimme samoin taivaallisen ruumiin oraakleistamme sekä kimppusta, viinipyhien parhaimmista vinkistä. Tässä on mitä heidän on sanottava:

St Peter:

”Pidän Josef Chromy Pink. Se ei ole yhtä hyvin kuiva eikä yhtä hyvin makea. Tai Printhie Swift kuohuviini cuvee. ”

Swift äänestettiin Sydney Morning Heraldin kymmenessä kuohuviiniä ja vuoden 2013 samppanjaa – Chandonin yläpuolella! Se on erinomainen viinitila – tässä on arviomme Printhie Swift -viinitilasta.

St Andrew:

Uuden -seelantilaisena Andrew on paljon kokemusta pitkän valkoisen pilven viineistä. Hänen suosikit ovat:

”Pilvinen lahti Pelorus (ehdottoman erinomainen ja hoitaminen alle 30 dollarilla), Daniel Le Brun Brut on todellakin erittäin suuri, mutta sitä ei kuitenkaan käytetä Australiassa. Deutzin kuohuviini on samoin suuri vastine rahalle ja lyö selvästi painonsa yläpuolella.

”Aitolle samppanjalle suosikkini on tietysti Vueve Clicquot, samoin kuin et voi mennä ohi, Bollinger; Vaikka Mumm Cordon Rouge on erittäin hieno, jos haluat Ranskan samppanjaa. ”

Pyhä Paavali:

”Ei paljon voi voittaa Dom Perignon 2004: tä, joka minulla oli eilen, mutta sinun pitäisi kokeilla, Mumm ja Pol Roger; ja Laurent Perrier, joka on vähän suosikkimme. ”

Kaikki erinomaiset vinkit uuden vuoden näkemiseen, jos kysyt minulta! Olemme ehdottomasti popping korkki tai kaksi!

Onko sinulla minkään tyyppisiä huippuluokan tipple -vinkkejä? Kerro meille kommenteissa!

Kuvia sekä herra Romance -kollaaseja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *