Kysy Kate: Kustannustehokas majoitus, joka ei ole hostellit

0 Comments

seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Tällä viikolla meillä on kysymys pitkäaikaisista matkustamisesta hostellin kohtauksen kanssa tehdyille ihmisille.

Hei Kate,

Toivon matkustavani Englannin, Irlannin ja Skotlannin läpi tänä vuonna heinä-lokakuun ympäri, mutta rajoitetulla rahalla. Suurin kustannukseni ovat majoitus. Olen 53 -vuotias, matkustan yksin, en todellakaan halua reppureiden elämäntapaa, mutta taaan, jos se on ainoa tapa.

Kysymykseni on, mitä suosittelisit majoitustapaa?

Voin suhtautua tähän kysymykseen. Niin monta upeaa muistoa kuin minulla on hostellien pysymisestä, mitä vanhempi saan, sitä enemmän ymmärrän, etten voi tehdä asuntoloita paljon kauemmin. Pidän yksityisyydestäni ja omasta tilastani.

Hyvä uutinen on, että hostellit ja reppu eivät ole ainoa tapa matkustaa halvalla. Tässä on joitain majoitusmenetelmiä, joita suosittelen:

Lyhytaikaiset vuokrat. Tämä on yksi viimeisen kahden vuoden suurimmista matkatrendeistä. Vaikka lyhytaikaiset vuokraukset ovat aina olleet saatavilla asunnon tai huvilanvuokrauksen muodossa, markkinat sallivat nyt useammat ihmiset vuokrata omat paikkansa. Löydät suurimman valinnan Airbnb: ltä (ja annan 25 dollaria ensimmäisestä oleskelustasi, jos kirjaudut tänne!).

Voit vuokrata huoneita ihmisten kodeissa – kaatumisesta sohvalla omaan makuuhuoneeseen jopa koko asunnon vuokraamiseen – yleensä murto -osa hotellien hinnasta, jossa on paljon enemmän mukavuuksia.

Hostellworld. Sivuston nimestä huolimatta löydät täältä paljon muutakin kuin vain hostelleja – kuten B & B: t, yksinkertaiset majatalot ja muut ei -perinteisen majoituksen muodot. Siellä on paljon enemmän kuin luulet!

Ja muista, että kaikki hostellit eivät ole villien juhlapaikkoja kaksikymmentäkaksi. Monet hostellit ovat hiljaisia, niillä on yksityisiä ja/tai perhehuoneita ja sopivat kaiken ikäisille ihmisille. Vietin yhdessä hostellissa noin vuosi sitten.

Couchsurfing. Älä koputa sitä vielä – Couchsurfing on uskomattoman monimuotoinen, ja kaiken ikäiset ihmiset ovat tervetulleita avosylin. Voit pyytää sohvaa parin kanssa tai joku lähellä ikäsi. Ja se ei ole vain sohville. Kuten Airbnb, sinulla voi olla koko huone itsellesi. Ilmaiseksi!

On enemmän vaihtoehtoja, jotka vaativat enemmän suunnittelua, mutta ovat silti hienoja:

Kotivaihto. Näitkö elokuvan The Holiday, kun Kate Winslet vaihtaa söpö englantilainen mökki Cameron Diazin Hollywood -kartanolle? noin vain. Vaihdat koteja, lemmikkejä, autoja, kaikkea. Aloita tästä.

Talo. Jos olet valmis huolehtimaan kodista ja useimmiten muutama karvainen olento, harkitse taloja. Kavereillani Dalene ja Pete Hecktic Travelsista on talonsat ympäri maailmaa ja kirjoittivat erinomaisen oppaan taloon.

Maailma on täynnä tapoja matkustaa pitkällä aikavälillä halvalla. Pidä loistavaa aikaa Englannissa, Irlannissa ja Skotlannissa!

Onko sinulla palava matkakysymys? Lähetä matkakysymyksesi sähköpostitse Kate [At] Adventurouskate [dot com] -kohtaan aiheeseen ”Kysy Kate”. Ehkä ensi viikolla sinun käytetään!

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *