10 parasta tekemistä ASTYPALAIAssa, Kreikassa [ehdotettujen retkien kanssa]

0 Comments

aiotko matkustaa pian Astypalaiaan? Lue alla olevia ehdotuksiamme ASTYPALAIA -asioista ehdotetuilla retkillä!

Kuva: Er Bauer CC BY-SA 2.0
Astypalaia on toinen kreikkalainen saari Egeanmerellä. Se on osa dodekanilaisen saariryhmää. Koska Astypalaia pystyi säilyttämään häiriöttömän kauneudensa, koska se on paljon yksinäisempi verrattuna muihin paljon suosittuihin Kreikan saariin. Sen rannat ja muut kohteet voivat näyttää sen. Joten jos haluat paeta kaupungin hälinästä, lue vain alla oleva lyhyt opas.

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

10 parasta tekemistä Lemnosissa, Kreikka [ehdotetuilla retkillä]

Kuinka viettää 5 päivää Kreetan saarella Kreikassa

5 parasta tekemistä Agistissa, Kreikassa [ehdotettujen retkien kanssa]

10 parasta tekemistä Lefkadassa, Kreikassa [ehdotetuilla retkillä]

Chania, Kreeta – Löydä Kreikka Blogtrotters Trip: Viisi aistia, yksi sielu

Sisällysluettelo

Luettelo parhaista tekemistä ASTYPALAIAssa, Kreikassa

1. Kaminakian ranta
2. Astypalaian linna
3. Agios Konstantinos Beach
4. Koutsomitis Beach
5. Vatses -ranta
6. Steno Beach
7. Ekklesia tis panagias
8. Plue -satama
9. Livadi Beach
10. Plake -ranta
11. Löydä majoitus Astypalaiassa, Kreikassa
Missä yöpyä Astypalaiassa, Kreikkabudget -hotelli
Luksushotelli

Kuinka mennä Astypalaiaan, Kreikka Lontoosta

Luettelo parhaista tekemistä ASTYPALAIAssa, Kreikassa

1. Kaminakian ranta

Suuri ranta hiekalla ja kiviä ja upeita turkoosi vesiä. Kuitenkin on melko haastavaa matkustaa hiekkatien varrella, mutta se kompensoi sinulle lopulta. Itse ranta on varjostanut kaksi riviä tamariskipuita ja siinä on taverna, johon voit käydä. On joitain sateenvarjoja ja aurinkotuoleja, mutta kaikille on myös paljon tilaa sijoittaa omat.

Ehdotettu kiertue: Astypalea: Päiväristeily Vatsesille ja Kaminakia lounaalla

2. Astypalaian linna

Kuva: Er Bauer CC BY-SA 2.0
Linna hallitsee vaikuttavasti maan huipulla ja tarjoaa spektaakkelin, jota et voi saada tarpeeksi katselemaan. Kun olet Astypalaiassa, älä unohda tarkistaa linnaa, kuten paikalliset sanovat, upeat näkymät saarelle ylhäältä odottavat sinua, saatavana jalka, otat varmasti paljon upeita valokuvia!

3. Agios Konstantinos Beach

Yksi saaren parhaista rannoista. Fantastinen näkymä, kun näet Choran vastapäätä ja vielä parempaa, jos menet Agios Konstantinosin pieneen kirkkoon, joka on rannan vieressä olevalla kukkulalla. Rannalla on tamariskipuita, joten vaikka sinulla ei olisi sateenvarjoa, löydät paljon varjoa.

4. Koutsomitis Beach

Koutsomitis on pieni ranta saarekkeella, joka saavutetaan noin tunnissa veneellä Peran gialosin satamasta. Upeat vedet, maaginen maisema, nämä ovat asioita, jotka sinun pitäisi odottaa, kun menet tänne.

Ehdotettu kiertue: Astypalea: Päiväristeily Koutsomitis & Kounoupesille lounaalla

5. Vatses -ranta

Meri Vastes Beach on kristallinkirkas, kuten koko Egeanmerellä, vedet ovat syviä ja uskomattomia jopa elokuussa. Sävyyn on myös joitain suuria puita. Parhaimmasta puolesta löydät hyvän rantabaarin, joka soittaa hyvää musiikkia.

6. Steno Beach

Upea ranta, joka on täynnä hiekkaa! Optimaalinen perheille, joissa on pieniä lapsia, jotka voivat leikkiä sen matalissa vesissä. Se on saaren eteläpuolella ja pääsy on saaren päätieltä.

7. Ekklesia tis panagias

Upea kirkko, joka on omistettu Panagia Poraitissasille Iveronin luostarista, jonka sokeat Pyhän Anthimos aloitti vuonna 1762. Sijainti on uskomaton ja tarjoaa erilliset ja miellyttävät kuvat Egeanmeren rajoittamattomasta sinisestä.

8. Plue -satama

Erinomainen pieni kiviranta, jossa on kristallinkirkkaat vedet ja villi kauneus. Seikkailunhaluiselle, parhaimmalla puolellaan vedessä, on pieni luola, joka johtaa sinut veneellä, kivien takana, kiipeämistä ja sukellusta ylhäältä.

9. Livadi Beach

Kirkkaat vedet upealla rannalla, jolla on luonnollinen varjo erittäin korkeista almereripuista. Tämä ranta on toisin kuin mikään muu, jonka saatat tietää. Hiljainen ja rauhallinen, se rentouttaa jopa vaativimpia vierailijoita upeissa näkymissä. Sen kristallinkirkkaat vedet voivat houkutella sinua pysymään heidän kanssaan tuntikausia, kun siellä sijaitsevan Allegro -baarin herkut voivat pitää sinut lähellä sitä tuntikausia.

10. Plake -ranta

Vaikka laskeutuminen rannalle on suhteellisen haastavaa kuin monissa Astypalaian rannoilla, joilla on hiekkatie ja kivet, on yhtä paljon kuin mikä tahansa tämän rannan näkeminen. Sen vedet ovat vihreitä, ja sen ympäröivien kivien luonnollinen sävy on pisteitä.

11. Löydä majoitus Astypalaiassa, Kreikassa

Missä yöpyä Astypalaiassa, Kreikka

Halpa hotelli

Aspro

Aspro MPLE: llä on järven näkymät, täysin ilmainen Wifi ja täysin ilmainen yksityinen pysäköinti. Majoitus on varustettu ilmastointi, täysin varustettu keittiö, jossa on ruokailutila, taulu-televisio ja oma käymälä suihkulla, hiustenkuivaaja ja täysin ilmaiset kylpytuotteet. Puutarha ja terassi ovat saatavilla huoneistossa.

Hoitajanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *