9 paikallista Sydney -markkinoita, joista sinun on vierailtava

0 Comments

Sydney -markkinoilta, on tullut yksi kaupungin parhaista osista viime vuosina. On ollut muutamia, jotka ovat menneet vuosikymmenien ajan, joista kaikki tietävät, mutta tässä on 9 paikallista Sydney -markkinoita, joita sinun ei ehdottomasti pidä unohtaa!

Lontoon kaupunginmarkkinoilta Hawker’s Village Stalliin Thaimaassa, yhteinen teema, jonka löydät kaikista niistä. Persoonallisuudet ja tuotteet, jotka löydät kioskeista ja basaareista ympäri maailmaa

Emme koskaan kyllästy vierailemaan katumarkkinoilla. Itse asiassa se on yksi ensimmäisistä asioista, joita etsimme, kun vierailemme uudessa paikassa.

Sydneyllä on oma oikeudenmukainen osuus katumarkkinoilta, ja sillä on valtava valikoima erilaisia ​​aiheita ja kauppaa. Mutta tänään tarkastelemme parhaita markkinoita: Ruoka!

9 paikallista Sydney -markkinoita, joihin sinun on käydä

1. Viihdekortin markkinat

Milloin: joka keskiviikko ja lauantai-klo 9–21

Missä: Moor Park Entertainment Quarter

Näillä markkinoilla on laaja valikoima kansainvälisiä markkinoiden ruokia Etiopian currystä ranskalaiseen kreppiin. Emme edes tienneet, että nämä markkinat olivat olemassa, ennen kuin löysimme sattumalta keskiviikkona, kun olimme viihdekorttelissa lakien kanssa.

2. Orange Grove -markkinat

Milloin: joka lauantai -8–13

Missä: Orange Groven julkinen koulu – Perry St ja Balmain Rd, Lilyfield

Kotona Bowensin pekoni- ja muna -rullien ansiosta parhaiden markkinoiden pekoni- ja muna -rullaa – vaikka sinun on oltava kärsivällinen myöhemmin päivällä; Jono tulee melko pitkäksi. Täällä on myös uskomaton valikoima orgaanisia tuotteita ja liikkuva lihakauppias, joka myy korkealaatuista orgaanista lihaa jäähdytetystä kuorma -autosta.

Tämä on todellinen yhteisön keskus, kun lapset juoksevat ympäri ja ihmiset tapaavat hengailla. Suuri tunnelma täällä.

3. CarriageWorksin viljelijöiden markkinat

Milloin: joka lauantai-klo 8–13

Missä: 245 Wilson St (Cnr. Codrington St), Eveleigh

Tällä valtavalla markkinoilla on valtava valikoima parhaimpien käsityöläisten tuottajia, jotka myyvät kaikkea uskomattomasta ranskalaisesta voista Australian Bush Tuckeriin – kuten Currang Comestibles. Nämä markkinat ovat myös enimmäkseen salaiset, joten se on hyvä sateisiin päivinä.

4. Balmain -markkinat

Milloin: joka lauantai-klo 8.30–16

Missä: St Andrewsin kirkko – Darling St, Balmain

Täällä on hyvä valikoima ruokaa, joka eroaa viikosta toiseen. Siellä on mielenkiintoisia paikallisia esineitä ja vaatteita, kirjoja, koruja ja käsityötä. Balmain Marketin myös Sydneyn kolmas vanhimmat markkinat ja Balmain -yhteisön keskeinen kohta.

5. Bondi Beachin viljelijöiden markkinat

Milloin: joka sunnuntai-klo 9–13

Missä: Bondi Beach Public School – Campbell Parade, Bondi Beach

Aivan Australian tunnetuimman rannan vieressä näillä viljelijöiden markkinoilla on kaikkea kukista ja tuoreesta leivästä vihanneksiin ja maatilan juustoihin. Se on kaikki hyvin Bondi, sillä täydellisellä maalaismaisella tyylillä tämä esikaupunki menee niin hyvin.

6. Kirribilli -markkinat

Milloin: kuukauden 4. lauantai-klo 8.30–15

Missä: Alfred Street South (sataman sillan vieressä), Milsons Point

Harbor -sillan kaarien alla ja puiston ruohoon löydät täältä käsityöläiset ja taidetta, uusia ja käytettyjä tavaroita ja runsaasti ruokavaihtoehtoja. Se on nykyään suuret markkinat – kasvanut sen nöyrästä alusta vuonna 1976, kun se oli vain muutama kioski paikallisen naapurikeskuksen takapihalla.

7. Manly -viljelijöiden markkinat

Milloin: joka keskiviikko ja sunnuntai-klo 8.30–21

Missä: Manly Plaza Sydney Roadin ja Ragan St, Manly

Ihana tuoreita markkinoita, jotka ovat täynnä kukkia, ruokaa ja tuoreita vihanneksia, löydät täältä kaikenlaista ruokaa Raw Vegan Fair -tapahtumasta Raclettelle. Ja kaikki valtameren äänet, jotka tervehtivät Manly Beachin hiekkaa.

8. Surry Hills -markkinat

Milloin: kuukauden 1. lauantai-klo 7–16

Missä: Crown St ja Collins St lähellä Clock -hotellia Shannon Reserveissä, Surry Hills

Tämä on enemmän clobberista ja käsityöstä kuin ruoasta ja virvokkeista, mutta siellä on aina kaikkialla kaikkialla kaikkialla olevia turkkilaisia ​​gozleme -kioskia, ja kellohotelli on loistava boozer. Tämä on yksi niistä kulttuurikokemuksista, jotka ymmärtävät yhden Sydneyn väärin ymmärretyistä lähiöistä.

9. Sydneyn kalamarkkinat

Milloin: Mon-Thurs-7–16, pe-su-7–17

Missä: Bank St ja Pyrmont Bridge Road, Pyrmont

Yksi Sydneyn hulluimmista ruokapaikoista, mutta yksi kokea, kalamarkkinat ovat vain täynnä herkullisia mereneläviä – rakastan Petersin grillivauvan mustekalaa. Osta ruokasi, tartu pullo viiniä kaupasta, kun se kypsennetään ja siirry sitten ulos syömään Al Frescoa. Varo vain nälkäisiä ratsastavia lokkeja ja ahneita pelikaaneja.

Yläkerrassa on myös erittäin hyvä Yumcha -ravintola, jos haluat rentouttavamman aterian. Avoinna joka päivä klo 11–15 (klo 10 aukko viikonloppuna), sitten klo 17–10.30.

Bonus

Chinatown Friday Night Markets

Milloin: joka perjantai-klo 16–11

Missä: Dixon Street, Chinatown

Et voi sisällyttää yömarkkinoita Chinatowniin tähän luetteloon. Tuntuu siltä, ​​että meitä on kuljetettu takaisin Kowloonin kaduille kuin Sydney Cityn esikaupunki. EHyvin hauskoista leluista, vilkkuvista valoista ja matkapuhelimen tarvikkeista herkullisiin hajuisiin ruokakojuihin Kaakkois -Aasiasta, tämä paikka on hauskaa.

Onko sinulla suosikkimarkkinoita, joihin haluat mennä? Missä on parhaat ruokamarkkinat, joissa olet koskaan käynyt? Onko olemassa Sydney -markkinoita, joiden luulet menettäneen? Kerro meille kommenteissa!

Rouva Romance ja tapahtumapaikkojen Facebook -sivujen kuvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *