DRAGON ROAD – Postikortit Bangkokin Chinatownista sekä sen kadun ruokaparatiisi

0 Comments

Bangkokin Chinatown on galleronomian galleria – nöyrä hawker -ruoan leikkipaikka, joka on viime vuosina viime vuosina voittanut Michelin Awards -palkinnot. Tämän maukkaan markkinoiden väri, valo ja liike on valokuvaajan unelma.

Liekit hyppäävät kiireisistä grilleistä sekä suolaisesta savusta, minkä bitin alueen väkijoukko lähtee – homogeeninen massa puristuu loistavalla kadulla, kun se tarkistaa jokaisen herkullisen stallin vuorotellen.

Ensin paahdetut paahdetut ankat roikkuvat kuin appelsiinikynttilät. Seuraavaksi sitten grillit lentävät munkkivaunut täyttää sitten munkit suklaalla*.

Seuraava keitto, seuraava curry, seuraava grillattu katkarapu.

Seuraavaksi ripustettu kärry, joka on ripustettu rapean halkeaman sianlihan vatsan kanssa, jossa myyjä hakkeroi palat pois merkittävällä veitsellä sekä palvelee sianlihaa epämiellyttävällä kastikkeella riisin yli ja gooey -muna.

Katso videon välähdys Yaowaratista:

Napsauta täältä nauti videosta YouTubessa.

Siellä on kauppoja, jotka on kastettu korkealla teillä, sienillä, äyriäisillä ja jopa legendaarisella Durianilla.

Ja kierros yksittäinen kulma kujalle, löydämme ”Curry Shop” -elokuvan Jek Pui Curry. Yhden seinän vuoraaminen, uunien pankki sekä raskas höyry eri kattiloilla.

Ruokapaikan takana vedät jakkaran kujalle ja odotat curry -valintaa. Se on alueellinen rakastettu ja suuresta syystä.

Tarkastele tämä viesti Thaimaan matkailun verkkosivustolta poikkeuksellinen luettelo viidestä syötävästä sijainnista Yaowaratissa.

*Tämä isän ja hänen poikansa johtama erityinen kioski on toistaiseksi kaksi Michelin -levyä – palkittu “missä tarkastajat ovat löytäneet korkealaatuisia ruokia” – “yaowarat -paahtoleipää”.

Kuinka päästä Yaowarattiin

Paikallisesti nimellä Yaowarat ensisijaisen kadun jälkeen, Chinatown tuulet Bangkokin länsiosassa, lähellä Chao Phraya -jokea. Paikalliset soittavat myös Yaowarat Road ‘Dragon Road’, koska se taipuu ja taipuu menetelmänsä kaupungin kanssa aivan kuten myyttinen peto.

Hämmentävästi, Yaowarat osoittaa ‘nuorta kuningasta’ – kun kuningas Rama V nimitti sen lapsensa kruununprinssi Maha Vajirunhis sen jälkeen. Varsinainen Dragon Road (Mangkon Road) kulkee kohtisuoraan Yaowaratiin nähden.

Tämä pieni katu on talo Wat Mangkonille – lohikäärme temppeli; Maan pyhin kiinalainen buddhalainen temppeli.

Löydät myös MRT -aseman Wat Mangkon täältä. Tämä on paras valinta päästä Chinatowniin, koska et vain estä kauheaa liikennettä, myös pääset kävelemään temppelin ohi ja näet, onko sinulla aikaa.

Itse asema on myös tutkimuksen arvoinen.

Sekin on sisustettu näyttämään samannimelta temppeliltä, ​​samoin kuin vuorovaikutteiset seinämaalaukset ja trompe l’œil -tyyliset näyttelyesineet, joiden kanssa voit pitää hauskaa.

Mangkon Roadin eteläpuolella se pudottaa sinut Chinatownin sydämeen, joka nousee tästä hiljaisesta (ish) backstreetistä palava valo, rikkaat, vilkkaat värit, samoin kuin aromien ja Yoawaratin liikkeen.

Se on jännitys aisteille.

Elämä Yaowaratissa on säännöllisesti liikkuva valokuva sekä valosta että väristä

Yaowarat antaa utelias Gourmandin etujen lupa; Matkustava ruoka- että ruokailmatkustaja.

Tietysti sinulle taataan runsas ruoka, mutta jotain vaikeaa tai odottamatonta esiintymistä lautasellasi tekee kokemuksesta paljon mielenkiintoisemman.

Postikortit Yaowaratista – Bangkokin Chinatown

Ovi Dragon Roadille

Tämä Yaowaratin myymälä tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman sieniä

Valtavat paalut piikikäs haisevaa Durian -kankaa yhdestä kaupasta. Tällä hedelmällä on maine, mutta todellisuudessa se on erittäin maukas.

Alueelliset poiminta Yaowarat -kaupassa, jossa on kaiken tyyppisiä värikkäitä hedelmiä

Moottoripyörän taksi -autoilija pitää tauon Yaowaratin kadujen melun ja kaaoksen keskellä. Hän on jopa liu’uttanut kengänsä pois.

Tämä kaveri venyttää taikinaa pitkiksi makkaroiksi, leikkaa sen paloiksi, kun hänen lapsensa peruuttaa taikinan maukkaita munkkeja. Viereisessä kiosissa vielä yksi lapsi grilloi munkkeja ja peittää ne rikkaan kastikkeen vaihtoehdossa – suklasta pandaniin.

Michelin aloitti uuden ruokapalkinnon vuonna 2018 – Michelin Plate. Tässä donitsissa on kaksi levyä niin pitkälle kuin ehdottomasti paljon enemmän.

Se on kovaa elämää, joka työskentelee Yaowaratin räjähdyksissä. Monet kioskit ovat avoinna koko yön aamunkoittoon saakka.

Tämä kokki tasapainottaa maut varovasti kulhokeitto -standardin muodostamiseksi Keski -Kiinaan

Olet onnekas hankkia pöydän tästä keittoravintolasta Yaowaratin sydämessä. Se on kuitenkin odotuksen arvoinen

Suuret arkit turvonneesta rapeasta sianlihan vatsasta roikkuu tämän kärryn katolla. He hakkeroivat palat pois merkittävällä veitsellä ja tarjoilevat halkeilua pehmeällä munalla sekä makealla, mausteisella grillityylisella kastikkeella

Kelluva tuktuk

Kun yö putoaa Yaowaratissa, viranomaiset kaventavat tätä viiden kaistaisen tieKaksi nälkäisille jalankulkijoille ja uusille saapumisille pakattuihin tuktuksiin.

Musical tuolit Curry -nivel, Jek Pui Curry vie vähän kujaa punaisten jakkariensa kanssa

Jek Pui Currylla on niin paljon ruokavalintoja – varmista vain, että saat ylimääräistä kiinalaista makkaraa. Sen lisäksi, että nauti chilikastikkeesta läheltä caddies. Se on kuuma!

Tuoreet nuudelit, jotka on tehty ostamaan White Dragon -nuudeleissa – Yaowarat -instituutiossa

Merenelävien vartaat ja Satay

Vanha ja uusi – hauska ‘Squidcat’ -ilmoitus yhden Chinatownin vanhimman ravintolan edessä

Yaowarat on yksi Bangkokin poistuttavimmista ja kiehtovimmista osista. Kuitenkin, kuinka monta kertaa olemme käyneet tässä poikkeuksellisessa kaupungissa, mutta ihmiset ovat aina lykänneet meille, että se on aina samoin kuin hektinen ja liikenteen kauhistuttava … se on kuitenkin sen arvoista.

Olimme täällä juuri ennen kuin COVID-19-pandemia lukitsi koko maailman, joten väkijoukot olivat paljon pienempiä kuin tavallisesti.

Thaimaastamme on paljon enemmän tarinoita Thaimaastamme, tässä on valinta kirjastostamme.

Voit myös pitää:

Matkaopas Thaimaan unohdettuun pääomaan

Pak Khlong Talatin temppuja – Bangkokin kukkamarkkinoita

Bangkok Oasis – Hua Chang Heritage -hotelli

Matkusimme Thaimaahan Thaimaan matkailulautakunnan vieraiksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *