Kysy Kate: Kuinka tyydytetään ihmisiä matkustettaessa yksin?

0 Comments

Seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kanssa, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa sähköpostitse

Tervetuloa uuteen säännölliseen osaan – kysy Kate! Lähetä matkasi huolenaiheet Katelle [at] seikkailunhaluille [dot com] aiheeseen ”Kysy Kate”.

Hei Kate,

Etsin mennä Eurooppaan keväällä, eikä minulla ole ketään menemään kanssani, joten päätin, että minun pitäisi mennä yksin. Olen hieman ahdistunut, mutta olen käynyt Euroopassa aiemmin. Haluaisin palata Lontooseen, olin siellä 10 vuotta sitten ja haluaisin palata takaisin. Vaaditaan joitain neuvoja.

Ehdottaisitko, että pysyn hostellissa? Katsoin airbnb.com -sivustossa ja löysin tällaista mielenkiintoista. Uskon, että suurin huolenaiheeni on, että saan yksinäisen, ja voin uskoa vain pubit. Onko sinulla muita ehdotuksia?

Ensinnäkin, en ehdota pubien menemistä tyydyttämään ihmisiä – se on teoriassa hienoa, mutta ei todella käytännössä, ja se voi olla sekä vaikeaa että epämukavaa Lontoon kaltaisessa suuressa kaupungissa.

Hostellissa oleskelu auttaa ehdottomasti tyydyttämään muihin retkeilijöihin, mutta se ei ole ainoa tapa tyydyttää ihmisiä matkustamisen aikana. Tässä on muutama ehdotuksiani:

Liity Couchsurfingiin ja etsi alueellisia tapahtumia. Tämä on, olen havainnut ehdottoman hienoin menetelmä tyydyttää ihmisiä uudessa kaupungissa. Jokaisella suurella kaupungilla on oma ryhmä Couchsurfingiin, samoin kuin Lontoo, ja jokaisella ryhmällä on viestitaulu, joka on täynnä tapahtumia ja aktiviteetteja, joita sohvajat aikovat.

Jos ei, laita pyyntö Couchsurfing -viestitaululle. Sano vain: “Hei, olen kaupungissa keskiviikosta lauantaihin ja haluaisin tyydyttää ihmisiä. Kukaan haluaa viettää aikaa? ” Tein tämän Buenos Airesissa ja sain enemmän kutsuja kuin ymmärsin, mitä tehdä! Couchsurfers haluaa esitellä uusia tulokkaita kaupunkiinsa. Voit todennäköisesti saada muutaman kutsun mihin tahansa näyttelyihin juhliin illallisiin!

Liity retkiin ja aktiviteetteihin. Useimmat kaupungit tekevät ilmaisia kävelyretkiä – tässä on yksi Lontoolle – ja liittyminen kiertueelle, aktiviteettille tai luokalle antaa sinun olla yhteydessä ihmisiin, jotka jakavat kiinnostuksen kohteitasi. Lontoossa on mitä tahansa pyöräretkistä ruokamatkoihin taiden luokkiin. Myös Groupon Londonille muutama kuukausi ennen saapumista diskonttokorkoihin viileään aktiviteetteihin.

Etsi ystävien yhteyksiä määränpäähän. Lontoo on suuri riittävä kaupunki, jonka todennäköisesti siellä asuu siellä nyt muutamia ystäviä. Laita Facebook -ehto nähdä, ymmärtääko joku ystävästäsi ketään tällä hetkellä Lontoossa.

Jos joku mainitsee kaverinsa tai serkkunsa, pudota Facebook -viesti, jossa kysytään, onko hänellä yksi tai kaksi erityistä toimintaa vierailijoille (jotain tarkempaa kuin pelätty ”Onko sinulla neuvoja minulle?”). Vaihda muutama sähköposti ja jos ystävyyskemiaa näyttää olevan vähän, tarjoa hänen viettää hänet kahviksi kiitoksena.

Löydä juhla -hostelli ja hengailla baarista tai aulasta. Jos haluat tyydyttää nuoria retkeilijöitä, tähän menet! Hostellit ovat myös täynnä aktiviteetteja, kuten pubi-indeksointeja. Muista, että kaupunkien hostelleilla on usein avainkorttiturva, mutta suurimman osan ajasta baari on kaikkien saatavilla.

Ole vain avoin. Ole ystävällinen. Keskustele ihmisten kanssa, joiden kanssa et yleensä puhu kotona. Kokeile asioita, joita et yleensä yritä kotona. Kysy ihmisiltä huolenaiheita itsestään. Kun olet auki, et koskaan ymmärrä, mistä saatat löytää ystävyyttä. En koskaan muista muistaa yötä, jonka kompastuin Ubudin taidegalleriaan Balin välttämiseksi kadun koirien välttämiseksi ja päädyin tekemään niin monia uusia Indonesian ystäviä!

Ja muista, että suurin osa Lontoon ihmisistä on vähän varattu – mutta se ei tarkoita, että he ovat epäystävällisiä.

PS – I Online Lontoossa nyt. Ja pidän tyydyttämisestä lukijoihini. Toivottavasti olen lähellä vieraillessasi.

Kuinka tyydytät ihmisiä matkustaessasi yksin?

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa sähköpostitse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *