3 gins maailman gin -päivälle ja niiden käyttö

0 Comments

Jos maailman gin -päivä ei ole vuoden paras päivä, mielestäni on jotain hyvin vikaa. Joten varmistaaksemme, että olemme kaikki hyödyntäneet tätä loistavaa tilaisuutta, tässä on kolme erinomaista giniä ja kuinka niitä käytetään.

Jokaisen vuoden kesäkuun toisena lauantaina maailma juhlii parasta mitä voit lopettaa Juniperilla.

World Gin -päivää on virallisesti juhlittu, koska 2009, mutta todellisuudessa olemme räjäyttäneet ilmapalloja ja ripustaneet tämän fantastisen hengen bunting -laitteen paljon pidempään.

3 maailmanluokan giniä maailman gin-päivään

Gin on nähnyt uskomattoman suosion elvyttämisen viime vuosina ja sen kanssa uskomattomia uusia käsityöt ovat tislaamoja, jotka tekevät fantastisia asioita ginin kanssa.

Joten tässä on hyvin erilaisia ​​ginejä ja joitain ideoita siitä, mitä heidän kanssaan lopettaa.

Karu Distillery’s Lightning Navy Strength Gin

Sinisten vuorten jalkoihin, NSW, Karu -tislaamoon, ja omistaa erinomaiset liittolaiset ja Nick Ayres – voit saada heistä paljon enemmän täältä.

Heidän merivoimiensa vahvuus gin, salama, on voimakas, mutta hyvin jäsennelty gini, joka on täynnä kirkkaita sitrushedelmiä, maanläheisiä yrttejä ja zingy-mausteita-joista monet Nick ja liittolainen kasvavat paikan päällä tislaamossa.

Ja jos et ole varma, mitä merivoimien vahvuus tarkoittaa, voit lukea kaiken siitä täältä.

Tällä ginillä on niin lukuisia asioita, mukaan lukien juoda se siisti viivalla vettä aivan kuten skotti. Ginina ja tonicina tämä gin todella loistaa, ja meillä on toinen suosituin ehdotus G & TS: stä hieman myöhemmin.

Mutta voit myös keittää tämän kanssa. Tässä on reseptimme gin- ja sitruuna -vaniljakastikkeiden torttuille, joihin sinun on oltava vakavasti mennä.

Warnerin tislaamon raparperi -gini

Warnerin tislaamo on myös englantilainen gin, jonka on myös tehnyt aviomiehen ja vaimon joukkue. Tom ja Tina Warner loivat raparperi -gininsä käyttämällä todellista raparperimehua, joka muutti ginin vaaleanpunaiseksi.

Tämä vaaleanpunainen gin -trendi alkoi heidän luomuksensa perusteella ja on nyt maailman ilmiö. Mutta tämä oli ensimmäinen.

Warnerin raparperi -gin tekee todella erinomaisen boozy -kierroksen klassiseen Eton Mess -jälkiruokaan, josta voit lukea kaiken täältä, mutta se tekee myös herkullisen hapan:

– 50 ml Warnerin raparperi -gin
– 25 ml sitruunamehua
– 20 ml sokerisiirappia
– Angostura -katkeroita
– 1 munavalkoinen

Ravista kaikkea jään yli, kunnes ravistelija on jäinen, kaksoisrannos lasiksi, tyhjennä jää ja ‘kuiva ravista’ jälleen vielä 10 sekuntia.

Kaada coupe -lasiin tai pieneen rumpuun ja koristele sitruunan kiertämisellä.

Sileä ja samettinen munavalkoisesta, terävästä ja sherbetystä sokerista ja sitruunasta sekä raparperi -tuoretta mehukkyyden popia, tämä klassisen hapan versio on erinomainen.

Bombay Sapphire

Kotitalouden nimi, Bombay Sapphire on todella kansainvälinen gini. Vaikka sen ainesosat ovat tislattuja Hampshiressä, se tulee kaukaa ja leveät – todellakin maailman gin -päivän suurlähettiläs.

Toscanan kataja, Marokon korianteri, Espanjan sitruunankuori ja Java (plus vielä kuusi kasvitieteellistä kuutiokuutbarjoja) menevät kaikki tähän kauniisti tasapainoiseen giniin.

Ja koska se on niin tasapainoinen, tämä on todellinen multitool kaikille kotibaarille, ja tänä talvikauden fizz on loistava paikka aloittaa:

– 45 ml Bombayn safiiri
– 20 ml punainen vermuth
– 10 ml sitruunamehua – kirottu massan poistamiseksi
– 100 ml: n tooninen vesi
– Oranssi kierre koristeeksi

Rakenna runsaasti jäätä Collins -lasiin ja koristele pitkällä appelsiinin kaistaleella.

Cure -tooninen siirappit

Rakastan tonic -siirappeja ja nämä ovat uskomattomia.

Kaupoista ostamasi tooninen vesi – jopa hyvät asiat – on liian tehokas tai ei vastaa käyttämääsi giniä.

Mutta tonissiirappit – vähän kuin sydämellinen – tarkoittavat, että voit valita tonic -lujuuden ja nämä jopa antaa sinulle erilaisia ​​makuprofiileja, jotka voit laittaa ginillesi. Nämä siirappit ovat paikalla G & TS: lle ja cocktaileille, kuten talvikauden hiottu yllä. Itse asiassa niiden juominen ilman giniä – etenkin myös Aussie -pensassiirappia – on myös loistava.

Pandemian lukitusten läpi kamppaillut baarimikot ovat tehneet Sydneyssä. Cure Tonic -siirappit tuovat vähän ammattimaisesta cocktailbaarista, joka tuntuu kotona.

Lisäät vain sida -veden määrän siirappiin ja menet. Koska Christina sai nämä syntymäpäiväni, Sodastream on ollut kaksoisvuoroissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *