Tapaa Lyon: Ranskan toinen kaupunki

0 Comments

seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kanssa, teen korvauksen ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Saapuessani Lyoniin ymmärsin vain kolme asiaa kaupungista: että se oli Ranskan toiseksi suurin kaupunki Pariisin jälkeen (jos sisällytät metroalueen), että se oli Ranskan kulinaarinen pääkaupunki, samoin kuin se, että se oli taloon Fantastic Lights -festivaali.

Lyonin Fete Des Lumieres oli yksi upeimmista asioista, joita olen koskaan nähnyt – kaupunki oli kuitenkin upea valokuvata myös päivän aikana! Tässä on muutamia suosittuja valokuvia Lyonista:

Epätavallisesti Lyon ei istu yhdellä kahdella joella: Saône (kuvassa yllä) ja Rhône. Kaksi jokea kulkevat yhdensuuntaisesti ympäri kaupunkia, tuottaen erittäin pitkän “saaren”.

Rooman rauniot? Mutta tietenkin! Tämä amfiteatteri on yksi alueen parhaiten säilyneistä raunioista. (Ja pidän heidän tekemästään maisemoinnista!)

Unohda Summertime-Paikalla sijaitseva Ferris-pyörä kulkee ympäri vuoden! Tämänkaltaiset näkymät ylhäältä olivat ehdottomasti kylmän lämpötilan arvoisia. Suunnittelusta suihkulähteiden muotoon tämä on vain niin ranskalainen!

Lyonilla oli niin monia asioita, joista pidän Ranskasta, kuten arkkitehtuurista, pienistä viehättävistä kaduista, sekä fantastisia ruokia. Tämä katu oli täynnä brasseriesia, joiden päällä oli kirkkaan punaisia ​​markillisia ja jouluvaloja.

Yksi Lyonin tunnetuimmista ruokia on Tarte Aux Pralines – hapokas, joka on pakattu tiukasti pähkinöihin ja sokeriin!

Toisena päivänä suunnittelimme Cyclopolitain -kiertueelle, jossa ranskalainen teräsreidet polttaisivat meidät ympäri kaupunkia … kunnes se alkoi lunta. Kovaa. Oppaamme eivät olleet pidättäneet – he jatkoivat meitä vetämistä kaupungin kanssa, vaikka he itse saivat lumen!

Pysähdyimme tarkastamaan Le Fresque des Lyonnais, fantastinen trompe l’oeuil -seinämaalaus, jossa on Lyonin kuuluisimmat asukkaat, mukaan lukien kokki Paul Bocuse sekä Antoine de Saint Exupéry, Bit Prince -kirjailija.

Joissakin paikoissa se oli ehdottoman maaginen. Lyonin vanha kaupunki tuoreella lumen peitolla näytti siltä kuin jotain satu.

Ja sitten se muuttui nopeasti ruma – lumi, slush ja satama, joka osui joka suuntaan. Lämpötilat laskivat. Vapauttaen viltin alla syklopoliitin takana, tunsin, että varpaani olivat valmiita jäädyttämään puhdasta.

Laurel samoin kuin kestiin niin kauan kuin voisimme – sitten pyysimme Starbucksin taukoa, jotta voimme lämmittää varpaamme. Heti kun palasimme, lattes kädessä, lumi oli pysähtynyt!

Yksi asia, jonka olen oppinut, on kuitenkin se, että Ranskan sääolosuhteet pysyvät harvoin samana pitkään. Siihen mennessä, kun olimme valmistuneet lounaan, tulimme auringonpaisteeseen sekä siniseen taivaan.

Lyon voidaan ymmärtää nuorempana sisaruksena Pariisiin, mutta se on upea kaupunki, joka ansaitsee ehdottomasti oman.

Paljon kiitoksia Rhône-Alpes Tourismelle ja Magellan PR: lle pitämisestä minua Lyonissa. Kaikki mielipiteet, kuten aina, ovat omat.

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *