12 Hienoin kylmä sääolosuhteet Wintertime Holidays Destination

0 Comments

Kun uskot parhaaseen lomaan, saatat uskoa levätä auringossa jollain trooppisella rannalla kaukana kotoa. Oletko kuitenkin ajatellut ihmeitä lomalla lumisella vuorella jonnekin, jossa voit nähdä pohjoisvalot joka ilta, hiihtää joka aamu, ja pysyt käpristyneenä lopettamalla mahdollisimman paljon vilttejä?

Kaikkialla maailmassa on paljon paikkoja käyttämällä ainutlaatuista kokemusta, nauttivat hiihtoreistoista päivän aikana ja hemmotella itseäsi hienolla ruokailulla illalla. Nämä lumisat paikat toimittavat myös paljon tekemistä. Kestoajeluretkistä nähdä hämmästyttävä luonnollinen vetoomus nauttimaan villieläimistä sopeutumaan äärimmäisiin lämpötiloihin, kaikille on jotain.

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

Escape the Cold: Kuuden parhaan talvisen auringon kohteen

10 syytä, miksi Benidorm, Espanja on paras talvi -lomakohde

10 ihanaa rannikkokaupunkia ja kaupunkia, jotka sinun täytyy nähdä Norjassa

Honeymoon -risteily Etelämantereen – 16 päivää Patagoniassa ja Etelämantereella – osa 1

Meillä on #HoneyMoon 16 päivän #Antarctica Expedition -risteilyllä!

Olemme pyöristäneet muutaman parhaan talvipaikkamme seuraavan kerran, kun haluat paeta.

Sisällysluettelo

1. Quebec – Kanada
2. Pohjoisvalot ja poro – Lapt, Suomi
3. Antarktikan erämaa
4. TreeHotel Ruotsissa
5. Norjan pohjoisvalot
6. Valtava karhujärvi – Kalifornia
7. St. Moritz – Sveitsi
8. Lyon – Ranska
9. Condon – Montana
10. Harbin City – Kiina
11. Leirintä Leh Ladakhissa – Intia
12. Uusi Paltz – New York

1. Quebec – Kanada

Kuva: Djaytalin tuotanto Unsplashissa
Quebec on erinomainen kohde niille, jotka yrittävät löytää molempien maailmojen parhaat puolet. Quebecin kaupunki sekä Montreal ovat ihania paikkoja, joissa on vanhan maailman vetoomus, samoin kuin ympäröivä alue on talossa muutamille Kanadan parhaista hiihtokeskuksista. Hiihto, ei sinun juttusi? Sinulla on vielä paljon talvisia aktiviteetteja. Siirry vain Laurentin vuorille koiransiirtoa varten.

Jos yrität löytää paljon enemmän kosmopoliittista lomaa, sinulla on kaksi kaupunkia, joista valita, sekä Montreal ja Quebec City. Montreal on rento kaupunki, jossa on hip-kaupunginosat, sekä täynnä ihanaa katutaitetta sekä seinämaalauksia. Jos olet kuitenkin siellä tammikuussa tai helmikuussa, tarkista kuitenkin ulkopuolinen rave igloofest.

Quebecin kaupunki on pienempi ja paljon rauhallisempi kuin Montreal, mutta se näyttää suoraan sadusta-katso vain Le Château Frontenacia sen silmiinpistävällä ympäristöystävällisellä katolla ja merkittävillä torneilla. Quebecin kaupunki on myös talo Tobyggan -dialle, Pohjois -Amerikan ensimmäiselle ICE -hotellille, samoin kuin yksi maailman suurimmista talvi -karnevaalista.

Molemmat kaupungit melu niin hienoa, että saatat myös nähdä molemmat!

2. Pohjoisvalot ja poro – Lapt, Suomi

Kuva: Vincent Guth Unsplashissa
Lapt ei ole jotain, josta juuri tarkistat Kid’s Stories -tapahtumassa. Tämä upea sijainti sijaitsee arktisessa ympyrässä ja on paras paikka kaiken tyyppisille kotitalouksille. Loppujen lopuksi se on äärimmäinen luminen Wintertime Wonderland!

Miksi et vuokraa hyttiä tai Iglooa, jotta kotitalous pysyisi ja ottaa poron kelkkimatka lumen kanssa, samoin kuin yöllä näet ihmeelliset pohjoisvalot kaikessa kunniassaan.

Hienoimman näkemisen on oltava marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana, samoin kuin silloin, kun löydät parhaan sääolosuhteen lomanne varten.

3. Antarktikan erämaa

Etelämanner on äärimmäisen kylmän sään loma. Se ei saanut lempinimeä ‘White Contisent’ turhaan. Vietä päiväsi nauttimaan pingviinistä, tarkistamalla jäävuoria ja hiipiä jossain valaiden tarkkailussa. Voit tuntea itsesi todelliselta tutkijalta, jonka alus on juuri telakannut potentiaalisesti syrjäisimmän ja ihanan sijainnin maan päällä.

4. TreeHotel Ruotsissa

Kuva: treeHotel.se
Jos yrität löytää jotain paljon “ainutlaatuisempaa”, älä näytä lisäksi kuin Ruotsi ja sen hassu treeHotel -kokemus. Nukut korkealla puiden katossa hämmästyttävässä tilassa, jolla on henkeäsalpaava näkymä. Jokaisessa tilassa on oma tyyli ja se käyttää sensaatiomaisia ​​näkymiä jäädytettyjen jokien tai metsien yli. Mitä muuta voisit kysyä?

5. Norjan pohjoisvalot

Valokuva Lightcape on Unsplash
Norjan ympäri BBC: n sääolosuhteiden esittelijä Carol Kirkwood on vain yksi monista menetelmistä kokeakseen kaiken maan tarjoaman vetoomuksen. Hän vie sinut opastetulle retkelle, jossa näet pohjoisvalot nauttien hämmästyttävästä risteilystä Pohjois -Kapin, Alesundin, Tromson ja Lofotenin saarten yli.

Carol ei ole ainoa käytettävissä oleva retki -opas, mutta hän on ainoa, joka on esiintynyt BBC: ssä. Hän vastaa minkä tahansa tyyppisillä huolenaiheilla, kuten kaikki selaat Aurora borealisia.

6. Hnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *