10 kirjaa kansallispuiston perheen lomalle

0 Comments

suunnitellessaan tiematkaa mihin tahansa Amerikan kansallispuistoihin, lukuisat ihmiset lukevat aiheesta. Erityisesti perheille, jotka ovat menossa kansallispuistoon lasten kanssa, tutkimus on välttämätöntä saadaksesi kaiken irti vierailustasi. Kolikoiden keräämisestä majoittamiseen ja villieläinten löytämiseen tässä on 10 lapsiystävällistä kirjaa saadaksesi koko perheen toimintaan.

Kansallispuistot lasten kanssa

Perhekautosasiantuntijat Pariisin Permenter ja John Bigley ovat kaventaneet tonnia käytettävissä olevia vaihtoehtoja ja tuovat sinulle 21 parhaan perhekeskeisen kansallispuiston Open Roadin parhaissa kansallispuistoissa lasten 2e kanssa. Saat loistavia perheystävällisiä majoitusideoita, asiantuntija-ohjeita villieläinten (ja mieleenpainuvien valokuvien ottamisen, sisäpiiriohjelmien ottamisesta nuorten Ranger-ohjelmien, parhaiden nähtävyyksien ja puistojen ulkopuolella toimintojen ja koko perheelle sopivien matkasuunnitteluehdotusten kanssa.

Teddyn matkat, Amerikan kansallispuistot

”Vuoden esipuhekirjapalkinnon voittaja ja myös Benjamin Franklin -palkinto, Teddy’s Travels: America’s National Parks on matkaopas lapsille kirjoitettuihin kansallispuistoihin. Liity Tedrick de Bear ™ -tapahtumaan, kun hän matkustaa Yhdysvaltojen yli kansallispuistojen ja monumenttien kautta. Teddy’s Travels on täynnä täyden värivalokuvia ja grafiikkaa, joka on kehitetty, ja vie lukijan hauskalla Venture ™ -sovelluksella, jolla on omakohtainen tieto, verkko -osoitteet, päiväkirjasivut ja scavenger -metsästykset. Kaiken ikäiset lapset oppivat tarkistamaan kansallispuiston vierailukeskuksesta erämaahan. Teddyn matkat ovat kaikki oppimista kokemuksen kautta ympäröivästä maailmasta. 128-sivuisessa kirjassa on sivuja valokuvia, nuorten matkustajien paikkoja ja paljon tilaa
kerätä leimoja.” Tuo mukanaan suosikkisi täytetty ja anna lasten luoda Teddy’s Travels -seikkailun.

Amerikan kansallispuistojen tulevaisuuden kartoittaminen

Alaskan erämaasta Florida -avaimiin puistopalvelu riippuu yhä enemmän siitä, että maantieteelliset tietojärjestelmät (GIS) toimimaan paljon tehokkaammin ja tekemään parempia, paljon tietoisempia päätöksiä. Amerikan kansallispuistojen tulevaisuuden kartoittaminen, kartat, täydet värit ja muut grafiikat, jotka on täynnä karttoja: Gewardship Geographic tietojärjestelmien kautta kuvaa, kuinka kansallispuistopalvelu käyttää GIS: ää kaikessa polun rakentamisesta, villieläinten suojelusta ja arkeologiasta villien valvontaan, seurantaan Pysäköinti terveys ja ihmisten vaikutusten tutkiminen erämaahan. Olennainen aihe lasten kanssa, mikä on parempi paikka keskustelulle planeetan muutoksesta kuin kansallispuistossa. Jos geokiet, tämä kirja saattaa vedota myös sinussa.

Koko opas kansallispuistoihin

Ehkä yksi parhaimmista tavoista hyödyntää kansallispuistoon etusijalla on syödä, yöpyä, nukkua ja pelata siellä. Poistu autostasi; Älä vain aja läpi. Täydellinen opas National Park Lodgesille on ”sisäpiirin opas parhaiden majatalojen löytämiseksi kaikkialla Yhdysvalloissa – ja varauksen varmistaminen hyvin etenemisessä väkijoukkojen voittamiseksi. Kirjailijat, kansallispuiston asiantuntijat, jotka ovat ristineet maan lukuisia aikaan, kertovat lukijoille, kuinka jättää vaivat ja päänsärkyä ja tehdä matkasuunnittelusta kivuttomia. Saatuaan melkein jokaiselle kansallispuiston alueelle ja majatalon Amerikassa, he jakavat viisaanohjauksensa siitä, kuinka valita majatalo, joka sopii parhaiten yksilön tai todella perheen makuun ja tarpeisiin. ” Lomokkaista majataloista maalaismaisiin hytteihin löydät omakohtaisia ​​tietoja ominaisuuksista, huonehinnoista, kartoista, puhelinnumeroista ja jopa upeista kuvista. Osta tämä kirja ennen matkaa ja käytä sitä suunnittelutyökaluna.

Voi Ranger! tosi tarinoita kansallispuistoistamme

Kuvailtu loistavana nuotion luettuna, OH, Ranger! National Parks -kirjamme tosi tarinoita on ”kokoelma jännittäviä tarinoita, jotka ovat suoraan National Park Rangersin kertomia [joka], joka tarjoaa sisäpiirin näkymän Amerikan upeimpiin ja kulttuurisesti merkittävimpiin aarteisiin. Tarinoita ovat kaikkea eläinten kohtaamisista palo- ja etsintä- ja pelastusoperaatioihin. ”

Voi Ranger! Oppaat

Voi Ranger! Oppaat (katso kuva yllä) ovat 23 oppaan joukko, jotka ovat tärkeitä suunnittelutyökaluja ja riittävän kevyitä kantaakseen leirintä- tai retkeilymatkaa puistossa. Perheystävällisiin ominaisuuksiin kuuluu tarkkailtava villieläinosasto, jossa on valokuvia ja kuvauksia puistossa asuvista eläimistä, sekä ”Just for Kids” -osasto, jossa hahmotellaan lapsikeskeistä toimintaa ja tarjoaa tietoa Park Junior Ranger -ohjelmista. Hyödyllinen kävely- ja retkeilykaavio auttaa vanhempia tunnistamaan nopeasti, mitkä polut sopivat heidän perheelleen, ja havainnollistettu majoitus- ja ruokailutaulu tekee hotellien varauksista ei-brainerin. Oppaat sisältävät myös nähtävyyksiä ja tekemistä tekemistä lukuja sekä tietoa matkasuunnittelusta, retkeilystä, puistohistoriasta, säilyttämisestä ja geologiasta sekä opastusta siitä, mitä tehdä, jos sinulla on vain päivä parissanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *