10 parasta tekemistä Ithacassa, Kreikassa [ehdotettujen retkien kanssa]

0 Comments

aiotko matkustaa pian Ithacaan, Kreikkaan? Lue alla olevia ehdotuksiamme tekemistä Ithacassa ehdotetuilla retkillä!

Kuva: Irena Kefala Unsplashissa
Ithaca on saari Ionianmerellä. Se on toiseksi pienin seitsemästä pää-ionian saaresta Paxin vieressä. Jos olet perehtynyt kreikkalaiseen mytologiaan, saatat tietää Homerin fantastisesta ja suositusta runosta ”Odyssey”. Ithaca oli sen pääasetus ja Odysseus on pää sankari ja sitä pidetään Ithacan hallitsijana. Se, että Ithaca tunnetaan Odysseuksen saarten kodiksi, se tarjoaa paljon hienoa tietoa ja tietoa kreikkalaisesta mytologiasta. Rannat, museot ja satama ovat muita paikkoja, joihin voit käydä tällä saarella.

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

10 parasta tekemistä Ionian saarilla, Kreikka [ehdotetuilla retkillä]

Kuinka viettää 5 päivää Kreetan saarella Kreikassa

7 mahtavaa tekemistä Ateenassa, Kreikassa

5 syytä, miksi voisimme elää onnellisina Kreetassa, Kreikassa!

DIY Travel Guide -sarja: 11 päivää Kreikan tutkiminen

Sisällysluettelo

Luettelo parhaista asioista Ithacassa, Kreikassa

1. Filiarro Beach
2. Gedaki -ranta
3. Katharan luostari
4. Sarakiniko -ranta
5. Dexian ranta
6. Kionin satama
7. Homerin koulu
8. Merenkulku – Ithacan kansanperinteen museo
9. Frikes Beach
10. Aspros Gialos Beach
11. Löydä majoitus Ithacasta, Kreikasta
Missä yöpyminen Ithacassa, KreikanBudget -hotellissa
Luksushotelli

Kuinka mennä Ithacaan, Kreikkaan Lontoosta

Luettelo parhaista asioista Ithacassa, Kreikassa

1. Filiarro Beach

Helposti saatavilla oleva ranta. Filiarro Beach on hyvin organisoitu ja siinä on kristallinkirkkaat vedet Ithacassa. Tietysti siinä on valkoisia kiviä, kuten kaikki saaren rannat. Pienessä myymälässä on kahvia, virvoitusjuomia, vettä ja souvlaki (kreikkalainen pikaruoka), joita sinun tulisi yrittää.

2. Gedaki -ranta

Kuva: Claire Rowland CC, kirjoittanut 2.0
Upea ranta pitäisi mennä joka tapauksessa! Se on erittäin kaunis ranta, jossa on kristallinkirkkaat vedet, joissa värit kaikissa sinisissä sävyissä. Toinen todiste ionian viehätyksestä. Pidä maaginen päivä. Katso kaunis maisema. Mitä tahansa päätät tehdä, on sen arvoista.

3. Katharan luostari

Helppo, mutta kaunis luostari. Se tarjoaa hyvän näkymän, joka vie hengityksen viehätysvoimastaan, kun näet käytännössä koko Ithacan. Luostari on pieni, mutta hyvin hoidettu. Todella kauniin kokemuksen vuoksi on syytä mennä rukoilemaan.

4. Sarakiniko -ranta

Kuva: Roban Kramer CC BY-SA 2.0
Kun olet ohittanut ensimmäisen lahden ja ylittäessään kävelykelpoisen polun kivillä, päädyt todennäköisesti saaren rauhallisimpaan, moniin kauniisiin ja moniin fantastisiin rannoille. Sarakiniko -rannan maisema on idyllinen. Vedet ovat turkoosi ja kristallinkirkas, eikä rannalla ole myös niin lukuisia kiviä.

5. Dexian ranta

Pieni ranta turkoosi vesillä Vathin ulkopuolella. Siellä on sateenvarjoja ja aurinkotuoleja sekä oliivipuita, jotka tarjoavat heidän varjoaan. Täysin organisoitu ranta, mutta on erittäin hiljainen ja rentouttava. Siellä on myös ruokala, joka tarjoaa jäävettä, virvoitusjuomia ja oluita.

6. Kionin satama

Kuva: Spiros Vathis CC BY-ND 2.0

Erittäin viehättävä satama jahteille ja viehättävin paikka Ithacassa. Ithacan, Kioniosin tai Kionin merenrantakylän satama on erittäin kaunis. Siinä on ravintoloita, joissa voit ilahduttaa paikallisia herkkuja sekä kauppoja, joista voit ostaa matkamuistoja! On syytä kävellä Kionin mukulakivillä kujilla löytääkseen pieniä aarteita.

7. Homerin koulu

Se on mielenkiintoista henkilölle, joka tuntee Homerin kattavat kuvaukset. Sivustoa ei ole kaivettu kokonaan, mutta ollessasi ylhäällä voit erottaa rakennuksen rakenteen, varsinkin jos tarkastelit ensin kaupungin aukion kaavioita. Täällä ei ole paljon nähtävää, mutta näkymä on edelleen kaunis, ja tämän paikan kuvitteleminen muinaisina aikoina on inspiroivaa.

8. Merenkulku – Ithacan kansanperinteen museo

Kaunis ja klassinen kansanperinteen museo. Muutamassa minuutissa voit oppia asioita saaren asukkaiden ja heidän päivittäisten käytäntöjensä elämäntavasta, kuten he olivat joitain vuosia sitten! Edellisten vuosikymmenien ihmisten elämään liittyy paljon enemmän esineitä ja muutamia näytteitä saaren merivoimien historiasta.

9. Frikes Beach

Tiellä Frikesistä Kioniin, useat pienet lahdet kutsuvat sinut rentoutumaan ja uimaan. Frikes Beachillä on kristallinkirkkaat vedet ja se on erittäin hiljainen ihanteellinen rentoutumisen ja rauhallisuuden päivälle.

10. Aspros Gialos Beach

Todennäköisesti yksi saaren ja ionian kauneimmista rannoista! Helppo pääsy, sillä on kävelykelpoinen polku portailla. Rannalla on puolipyöreä muoto, valkoiset kivet ja rauhalliset ja selkeät vedet. Saaren vastakkaisella puolella voit nähdä Kefalonian. Saatavana on myös sateenvarjot, joissa on aurinkovoidot. Rantabaaria ei kuitenkaan ole. A, vierailupaikka.

11. Löydä majoitus Ithacasta, Kreikasta

Missä yöpyä Ithacassa, Kreikka

Halpa hotelli

Korona -huoneistot

Koronan huoneistot Vathissa tarjoaa anull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *