10 tapaa tehdä joulun syntymäpäiväsi erityinen

0 Comments

Hyvää syntymäpäivää, rouva Romance! Se on totta, se on upea vaimoni iso päivä tänään!

Juuri viikkoa ennen joulupäivää Chrinan syntymäpäivä on aina tarkoittanut, että tämä vuodenaika on hänelle vielä mielenkiintoisempi. Jopa hänen päivänsa varjoa kaikki juhlajuhlat, rouva R on aina jatkanut riippumatta.

Huomaa, että olen edelleen yllättynyt jopa nyt, kun hän ei koskaan lähettänyt sitä, että se on hänen syntymäpäivänsä (se on minun tehtäväni!). Hänellä on enemmän luokkaa kuin se! Sen sijaan hän vain on uskomattoman innoissaan. Se on erittäin rakastettava.

On kuitenkin sudenkuoppia. Olen aina huomannut, ettei koskaan koskaan anna hänelle yhdistettyä syntymäpäivää ja joululahjaa. En ole koskaan ehdottanut sitä, mutta voin ajatella, että se todella kiusaa häntä. Tiedän, että olisin. Jos jotain, varmistan, että hänen syntymäpäivälahja on parempi kuin hänen joulunsa prezzie.

Olen varma, että hän ei välitä, jos se tulee ystäviltä, ​​mutta minusta tuntuu, että minulla on tuo ylimääräinen vastuutaso!

Saan vaikutelman, että kaksi-yhdestä lahja tapahtuu hänelle tyypillisemmin kuin hän haluaa myöntää. Kuten monet muutkin “jouluvauvat”, rouva R on oppinut hyödyntämään syntymäpäiväänsä olevan lähellä Yuletidea.

Tässä on hänen 10 parhainta vinkkiä saadakseen kaiken irti joulun syntymäpäivästä – ja tapoja, joilla voit auttaa joku, jonka syntymäpäivänä joulukuun lopulla on loistava päivä.

Syntymäpäivätyttö, sinulle!

”Voi olla vaikeaa saada syntymäpäivä niin lähellä joulua, mutta olen aina rakastanut sitä. Se on suosikkini vuodesta. Näin varmistan, että syntymäpäiväni ei eksy lomalla.

Mielestäni nämä vinkit koskevat kaikkia, jotka haluavat hyödyntää syntymäpäiväänsä. On niin tärkeää olla kiitollinen jokaisesta syntymäpäivästä. Kuten äitini sanoo, se on lahja saada se seuraavalle syntymäpäivällesi, joten hyödynnä sitä!

Kerro ihmisille, että se on syntymäpäiväsi

Ei tarvitse olla tylsää, mutta pieni varhainen varoitus helpottaa kavereidesi muistaa, että syntymäpäiväsi on tulossa.

Suunnittele syntymäpäiväsi etukäteen

Jos haluat kiinni kavereista ja perheestä todellisena syntymäpäiväsi, tee suunnitelmat aikaisin. Lomat ovat huippujuhlakausi, ja sinun on päästävä ensin. Muista myös, että ravintolat ja baarit ovat kiireisiä ja joudut varaamaan etukäteen.

Pidä odotuksesi sissapissa

Muista, että se on huippujuhlakausi, joten älä ota sitä henkilökohtaisesti, jos joku ei pääse syntymäpäiväjuhlaan.

Juhli syntymäpäiväviikkoa (tai kuukausi!)

Tämä tekee koko viikosta hauskempaa ja antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia kiinni läheisten ystävien kanssa. Rakastan syntymäpäiviä ja mitä enemmän tekosyitä juhlia, sitä parempi.

Luo syntymäpäivärituaaleja

Tee jotain, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi syntymäpäivänäsi tai aloita perinteesi kavereidesi kanssa, joita teet kaikkien syntymäpäivänä. Tämä antaa sinulle syntymäpäivän tunteen jopa joulupäivänä.

Kirjoita lahjan toivelista

Kun joulu on tulossa syntymäpäiväsi taakse, kaverisi ja perheesi saattavat tarvita vinkkejä siitä, mitä ostaa sinulle, koska he tarvitsevat kaksi ideaa yhden sijasta. Älä pelkää “kaksoislahjaa”. Syntymäpäivänä viikkoa ennen joulua saisin tyypillisesti yhden lahjan kahden erillisen lahjan sijasta.
Ystävät kysyivät aina, oliko tämä tuskaa, mutta en välittänyt. Yhdistetyt lahjat ovat yleensä suurempia ja parempia. Lisäksi olen aina niin innoissani saadakseen lahjan riippumatta siitä kuinka pieni.

Aina kakku

Juhlat ilman kakkua on vain kokous. Kakku tekee kaikesta hauskempaa, joten varmista, että sinulla on syntymäpäiväkakku, vaikka se olisi vain cupcake. Laita kynttilä siihen ja muista tehdä huomattava toive tulevalle vuodelle, kun puhaltaa kynttilä.

Hemmottele itseäsi

Myyntiä tällä vuodenaikana on niin paljon, miksi et nouta itseäsi erityistä syntymäpäivää. Kuten aina sanon, jos se on 50% alennus, voit ostaa kaksinkertaisesti!

Hanki valokuvavalmis

Teen syntymäpäivärituaalin saada hiukseni valmiiksi viikolla ja räjähdyksen syntymäpäiväni, joten olen varma, että minulla on hyvät hiuspäivä. Syntymäpäivät ovat silloin, kun sinut valokuvataan enemmän kuin mikään muu päivä, joten yritä näyttää hyvältä ja tuntea olosi hyväksi, jotta nautit katsomalla valokuvia vuosittain.

Siirrä syntymäpäiväsi!

Joskus se tulee liian hulluksi tällä vuodenaikana ja riippumatta siitä, kuinka aikaisin aloitat yrittää järjestää kiinni, sitä ei vain tapahdu. Joten siirrä syntymäpäiväsi! Valitse toinen päivä ja juhlia sitä sitten.
Henkilökohtaisesti pidän maaliskuussa; Tammikuu on melkein yhtä kiireinen kuin joulukuu. Sitten helmikuussa kaikki jatkavat detoxia (koska se on lyhin kuukausi) ja siihen mennessä, kun maaliskuu kiertää kaikkia, on valmis juhlimaan! ”

Kuinka juhlit joulun syntymäpäivää? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Ja voit vapaasti toivottaa myös rouva Romantille hyvää syntymäpäivää!

Kuva rouva Romance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *