10 maata, joissa filippiiniläiset ulkomaisen kumppaninsa kanssa voi tyydyttää puolivälissä

0 Comments

haluavat tyydyttää mielessäsi ulkomailla, ja et ymmärrä minne mennä? Tässä on luettelo maista, joissa filippiiniläiset ulkomaisilla kumppaneillaan voivat tyydyttää puolivälissä.

Kuva: Frank McKenna on Unsplash
Monet maat rajoittavat edelleen ulkomaalaisia ilman viisumia tai residenssejä, kuten Filippiinit, päästäkseen sisään. On kuitenkin lukuisia ihmisiä, joilla on pitkän matkan yhteyksiä, joiden suunnitelmat tyydyttää pandemian takia. Jos haluat olla yhdessä, mutta maasi eivät vielä anna kumppaneidesi menemistä tai viisumia ei ole vielä saatavilla, voit tarkistaa luettelomme maissa, jotka ovat avanneet rajansa ja mahdollistaa tapaamisen.

5 syytä, miksi sinun pitäisi tyydyttää puolivälissä Montenegrossa

Filippiinien maahanmuuton lähtöprotokollat: Maailmanlaajuiset matkat pandemian aikana

Schengen -maat, jotka hyväksyvät viisumihakemuksia naimattomille kumppaneille, sekä pitkän matkan suhteissa

Filippiinien sisäänpääsyviisumi ulkomaisille puolisoille, filippiiniläisten alaikäiset lapset

Saapuminen Filippiineille COVID: n aikana – protokollia, vaatimuksia ja karanteeni yksityiskohtia

Sisällysluettelo

1. Montenegro
2. Turkki
3. Pohjois -Makedonia
4. Serbia
5. Ukraina
6. Malediivit
7. Meksiko
8. Brasilia
9. Haiti
10. Kroatia
10. Maroccore -lisäykset Filippiineistä

1. Montenegro

Kuva Christopher Alvarenga Unsplashissa

Montenegro on eurooppalainen maa Balkanilla; He ovat jo avanneet rajat ja matkailun monille kansallisuuksille. Saatat tyydyttää haluamaasi puolivälissä, varsinkin jos sinulla on kumppaneita, jotka ovat eurooppalaisia lippuina, ovat kohtuuhintaisia. Voit myös tarkistaa oppaamme täältä tarkalleen kuinka mennä naimisiin Montenegrossa.

Ovatko filippiiniläiset mahdollisuuden poistua pH: sta menemään näihin maihin: kyllä

Filippiiniläisten viisumin vaatimukset: Vaadittu viisumi. Voit tarkistaa oppaamme tarkalleen kuinka saada Montenegro Traveler -viisumi.

Visavapaukset: Ne, joilla on voimassa oleva viisumi Australiasta, Bulgariasta, Kroatiasta, Kanadasta, Irlannista (edustaja), Japani, Uusi -Seelanti, Romania, USA, Yhdistynyt kuningaskunta tai Schengen -jäsen, voivat pysyä enintään 30 päivää

Edellytykset Montenegrolle heidän hallituksen verkkosivuston mukaan:

Monista maista matkustavat vierailijat tarvitsevat epäsuotuisan PCR -testin rekisteröidystä laboratoriosta, joka on otettu 72 tunnin kuluessa matkustamisesta mennäkseen Montenegrossa. Alle 5 -vuotiaat lapset vapautetaan. Ne, joilla on toinen annos COVID-19-rokotusta, joka on tehty 7 päivää ennen saapumista, voivat mennä ilman PCR-testejä.

Samoin on poikkeuksia henkilöiltä, jotka ovat pysyneet maiden noudattamisessa yli 15 päivää:

Albania

Bosnia ja Hertsegovinina

Kroatia

Kosovo

Serbia

Venäjä

Valkovenäjä

Ukraina

Pohjois -Makedonia

Lue lisää: 5 syytä, miksi sinun pitäisi tyydyttää puolivälissä Montenegrossa

2. Turkki

Kuva: Maria Darii Unsplashissa

Aasiassa yksi parhaimmista porteista Eurooppaan on Turkki. Turkissa on kuitenkin samoin omat vetoomuksensa ja kauneutensa. Luonnollisilla kauniilla näkymillä, kauniilla rakennuksilla, henkeäsalpaavilla rannoilla ja maukkailla ruoalla; Sen pitäisi olla kaikkien säiliöluettelossa. No, voit nyt ilahduttaa liikkumistasi mielessäsi, kun tyydytät täällä. Manilasta Turkkiin on suoria lentoja.

Ovatko filippiiniläiset poistua PH: sta menemään näihin maihin: kyllä, lennon saatavuuden sekä muiden erityisuunnitelmien tai teollisuuslentojen alaisia sekä kohdemaiden lääketieteellisten protokollien alaisia sekä lähdettäviä maailmanmatkustajia.

Filippiiniläisten viisumin vaatimukset: Vaadittu viisumi. Voit tarkistaa oppaamme tarkalleen kuinka saada kalkkunan matkustajaviisumi.

Olosuhteet Turkkiin:

PCR -testit tehtiin 72 tuntia ennen lähtöä

Matkustajan paikannuslomakkeen täyttäminen

On sairausvakuutus

3. Pohjois -Makedonia

Milana Jovanov
Toinen maa, jossa saatat tyydyttää puolivälissä kumppanisi kanssa, on Pohjois -Makedonia. Se on maapallon maa, joka jakaa rajat Kreikan kanssa. Pohjois -Makedoniassa on olemassa lukuisia hienoja paikkoja; Skopjen lisäksi voit myös mennä Ohridille, Prespalle ja Dojranille. Vietä aikaa kuten kuten seikkailuja!

Ovatko filippiiniläiset mahdollisuuden poistua pH: sta menemään näihin maihin: kyllä

Filippiiniläisten viisumin vaatimukset: Vaadittu viisumi. Voit tarkistaa oppaamme tarkalleen kuinka saada Pohjois -Makedonia Traveler -viisumi.

Visa-poikkeukset: Ne, joilla on voimassa oleva viisumi (monisyöttö) Schengen, Kanada, USA tai Yhdistynyt kuningaskunta, voivat pysyä enintään 15 päivää. Schengen -viisumin haltijoille voit pysyä 90 päivää 180 päivän aikana.

Edellytykset Pohjois -Makedoniaan:

IATA: n mukaan julkaistu 15.10.2020 – pääsykäytännöt, jotka poistettiin 1. heinäkuuta 2020. Kaikki voivat tulla tänne ilman rajoituksia.

4. Serbia

Serbia ei ole todella ymmärretty maa. Kuitenkin, jos olet koskaan kuullut Novak Djokovicista tai Nikola Teslasta – tämä on heidän talonsa. On myös 5 kulttuurianullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *