48 tuntia Orangessa, NSW – pyörreoppaamme

0 Comments

Orange, NSW on yksi niistä maakunnista, jolla on todella kerroksia. Itse asiassa sitä olisi pitänyt todennäköisesti kutsua sipuliksi. Mutta jos sinulla ei ole aikaa tutkia kaikkia oranssin kerroksia (tai sen on oltava “segmenttejä”?), Tässä on 48 tunnin opas oranssille saadaksesi mehut virtaamaan.

48 tuntia ei ole koskaan tarpeeksi aikaa tutustua määränpäähän. Se on tuskin tarpeeksi aikaa kerätä matkalaukkuasi lentokoneesta.

Kuitenkin, jos se on vain mitä sinulla on vain, nuo 2 päivää voivat luoda tilannekuvan tulevaa viitettä varten ja saada melko hyvä näyte siitä, millainen elämä on siellä.

Olemme olleet oranssissa muutaman kerran, ja jokainen tarkistus, olemme löytäneet siitä jotain uutta. Uusi viinitila, uusi baari tai ravintola, uusi puisto tai kahvila; Oranssilla on todella paljon tarjottavaa.

Missä pysyä oranssina

Viime aikoihin asti vaihtoehdot, joissa pysyä oranssissa on ollut vähän rajoitettua. Airbnb: n tulon myötä vaihtoehdot ovat kuitenkin laajempia. Varmista, että tarkistat Airbnb: n saatavilla ennen mitään muuta.

Jos olet kuitenkin paljon enemmän hotellimaisen kokemuksen jälkeen, tässä tiedämme:

Caleula Lodge

Tämä paikka on äskettäin kunnostettu ja tulokset ovat hyviä. Huoneet ovat tilavia, puhtaita ja mukavia, palvelu on hyvää ja siellä on jopa vähän baaria/ravintolaa, jos haluat aamiaisen täällä.

Lisäksi kaikki tärkeät ilmaiset wifi!

De Russie Suites

De Russie on jo pitkään ollut Orange’n premium-valinta majoitusta, jolla on bragging-oikeudet olla ainoa myymälä itsenäinen huoneisto tai huoneistohotelli Orangessa.

Emme ole vielä olleet täällä, mutta olemme varmoja, että se on korkeatasoinen, 25 Toscanan tyylisillä sviittiä.

Pubit

Oranssissa on myös paljon pubeja. paljon niitä. Ja monet heistä tarjoavat hyviä vaihtoehtoja kohtuuhintaisella hintapisteellä myös pään asettamispaikalle.

Pyörretuulen oppaamme 48 tuntiin Orangessa, NSW: ssä

Päivä 1

Saavu oranssiin ja puhdista sisään.

Illallinen ja juomat Percyn baarissa ja keittiössä

Päivä 2

Aamiainen uskomattomassa maatalouden ruokakaupassa ja tartu lounastuotteisiin piknik -lounaalle Printhie -viineissä.

Oranssi viinitilakierros

Ensimmäinen viinitila: Bloodwood.

Jatka Mitchell -moottoritiellä (A32) noin 3 km: n alueella maatalouden ruokakaupasta ja käänny vasemmalle Griffin Rd: lle. Bloodwoodin ajotie on vasemmalla.

2. viinitila ja lounas: Printhie

Aja takaisin Mitchell -moottoritielle noin 25 km kohti Molongia.

Käänny vasemmalle Yuranigh Rd. Printhie on vasemmalla noin 5 km tiellä.

Kun yrität palkittua kuohuviiniä, joita he tekevät täällä tai heidän poikkeuksellisen MCC Shirazin, voit istua piknikpöydillä ja nauttia lounaasta, jonka olet tuonut mukanasi Agrestic-ruokakaupasta.

3. viinitila: Philip Shaw

Ajon pisin osa, poistu 45 minuutin matkalle oranssin maaseudun läpi.

Jatka Yuanigh Roadilla, josta tulee Rutherford Road.

Käänny vasemmalle Peabody Roadille, sitten vasemmalle jälleen saattajalle taaksepäin kohti Oranssia.

Kun olet palannut kaupunkiin, Pää Ihanteellinen Woodward Road, Lysterfield Roadille ja Philip Shaw on vasemmalla.

Bonus Winery: Jos olet edelleen innokas ajamaan hiukan pidemmälle, jatka ehdottomasti kaupunkia ja menevät Pinnacle Roadiin Colmarin kartanoon – yksi alueen korkeimmista viinitarhoista.

Viimeinen viinitila: Patina

Yksi kauneimmista kellarovista, joita olemme koskaan nähneet, Patina on myös viininvalmistajan ja Absolute Gent, Gerald Naefin koti.

20 minuutin päässä Colmarista ja vain 15 Philip Shawista, Patina on hyvä loppuun. Ja se on vain tiellä myös Orange Town Centeristä.

Siirry takaisin kaupunkiin välipalaa tai torkkua varten.

Jos haluat tutkia oranssin viinejä hieman enemmän, mene käymiseen. Tämä on kaupungin valkoviinikauppa, joka toimii kellarina ovena kaikille niille viinitiloille, joilla ei ole sellaista.

Voit hankkia valkoviiniä pullon tai lasin vieressä, ja maistaja on myös hauskaa tehdä.

Illallinen:

Union Bank

Tämä paikka on aina hyvä idea – ja tarve tarkistaa oranssille. Se voi kuitenkin olla vähän kiireinen, joten on hyvä idea varata.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat jotain hiukan erikoisempaa, Lolli Redini on harhautunut ravintola, joka tarjoaa erittäin korkeatasoista ruokaa, valkoviiniä ja palveluita.

Päivä 3

Aamiainen Good Eddie -kahvilassa

Tutustua kaupunkiin jalka

Välipala tai brunssi Racine -leipomossa

Jätä kotiin.

Yritä saada epätavallinen, mutta erittäin ehdotettu vaihtoehto Racinelle ja hanki paikka vanhan luostarissa sunnuntain brunssille.

Tietenkin tämä on vain ehdotettu oranssin matkasuunnitelma – ja täällä voit tehdä paljon enemmän asioita … mutta se on mitä teemme seuraavan kerran, kun olemme täällä!

Mitä teet yleensä, jos menet viikonloppuna? Onko sinulla vinkkejä oranssin tarkistamiseen, joita emme ole maininneet? Kerro meille kommenteissa!

MRS-romanssin kuvat käyttämällä Olympus OM-D E-M10 -kameraa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *