Kun olet muodoltaan Fitness Retreat

0 Comments

seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Minulla on taipumus olla vähän harrastaja. Joten ennen kuin lentokoneeni kosketti täällä Sayulitassa, Meksikossa, seuraava ajatus oli juuttunut päähäni:

Voi luoja, kaikilla täällä on lesbo-kuntosalin omistajan abs, ja aion huuhdella ja turvota puolitoista työntöä.

Painajaani minulla oli tämä kuva siitä, että Terri oli porankersantti, puhalsi pilliä ja saada meidät tekemään viiden mailin juoksua ennen 90 minuutin harjoituksia ja huutavia epävarmuutta meissä. Kuvasin Kimin ihmisen esikarvaksi, käskettäessä meitä pitämään jalkamme päämme yläpuolella kaksikymmentä minuutin osuuksia, huutaen, että rakastajamme kiittävät meitä, kun pääsimme kotiin.

Kiitos Jumalalle, että niin ei ollut!

Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että Bourish Retreats on ollut ilmoitus: Jopa minun kaltaiset ihmiset, jotka eivät ole niin hyviä treenaamiseen, voivat menestyä hyvin kunto -retriitissä!

Nautin kuntosta, etenkin tanssista ja joogasta, ja työskentelin pitkään neljä päivää viikossa kuntosalilla, jota rakastin. Mutta ojasin jäsenyyteni noin vuosi sitten, enkä ole ollut niin aktiivinen siitä lähtien, ellet lasketa kauhan juomista Thaimaassa kaloripoltona (vihje: se ei ole).

Mutta sen lisäksi minulla ei ole mitään urheilullisia kykyjä. Jopa takaisin kun kuntosalin ystävät, rokkasin tanssitunneilla, mutta kamppailin kaiken muun, jopa joogan kanssa.

Joten vaikka olen alun perin huolissani siitä, että en olisi tarpeeksi hyvässä kunnossa kunto -retriittiin, tajusin, että minulla ei ollut mitään pelättävää. Olin juuri oikea henkilö, joka pärjää hyvin ravitsemien retriitteissä.

Terri ei ole porankersantti. Hän johtaa meidät piiriharjoitteluun-joukko voimaharjoitteluharjoituksia, jotka on leikattu sydän. Terri johtaa piirejä, koska ne voivat olla helposti mukautettavissa kaikilla kuntotasoilla, ne on räätälöity liikkeisiin, jotka on suunniteltu tekemään (toisin kuin koneharjoittelu), ja ne pitävät sykettäsi – joten laihdutat nopeammin!

Kim ei yritä muuttaa meitä esikatseluksi. Hän johtaa meitä Iyangar -joogaan, eräänlaiseen Hatha -joogaan. Iyangar -jooga on monipuolinen – poseeraa on yli 900! – ja koska rekvisiitta rohkaistaan, asennot voidaan helposti mukauttaa erilaisiin kykytasoihin.

Nähdä kuvio? Kun Terri ja Kim perustivat ravitsemia, he loivat retriittejä, jotka toimivat kaiken kuntokyvyn ihmisille, minun kaltaisista aloittelijoista kokopäiväisiin kuntoammattilaisiin. Kaikki täällä on paljon pois tästä viikosta.

Joten minun kaltaisille ihmisille, jotka pitävät treenaamisesta, mutta eivät ole niin hyviä siinä-ja oletan, .

Tässä on tyypillinen päivä Sayulitassa, jossa on ravitsemuksia:

7:30: Energisoi jooga Kimin kanssa.

8:30: Aamiainen ja vapaa -aika.

Klo 10:00: Boot Camp -harjoittelu rannalla Terrin kanssa.

11:00: Vapaa -aika.

13:00: Lounas.

14:00–17.30: Vapaa-aika: Matkat Sayulita-kaupunkiin, kylpylähoitoja, rentouttavat rannalla jne.

17.30: Korjaava jooga Kimin kanssa.

19:00: Illallinen.

Tässä retriitissä on kuusi naista. Heistä kolme, sekä Terri ja Kim, ovat kotoisin Calgarystä, Alberta. Kolme muuta meistä ovat valtioista.

Nämä ovat todellisia naisia-arkkitehti, kouluttaja ja elämänvalmentaja, salongin omistaja, kaksi kotona pysyvää äidiä ja minä (joka ei ole vielä tajunnut, kuinka ilmaista se, mitä teen elantonsa puolesta, kuulostamatta jackassilta )-Ja kenelläkään meistä ei ole kuusi pakkausta!

Kaikki naiset paitsi minä ovat kolmekymmentäkymmentäluvullaan; Monet ovat naimisissa; Muutamilla on lapsia. (Ravitsemukset ovat avoimia molemmille sukupuolille; tämä vetäytyminen vain [osoittautui] kaikille naisille.)

Kaikki kuusi meistä ovat hyviä erilaisissa asioissa, kun työskentelemme – ja meillä kaikilla on rajoituksia. Kuntosalin kilpailukykyisen ilmapiirin sijasta se on erittäin yhteistyöhön perustuva. Emme yritä ylittää toisiamme.

Vaikka olen mielelläni yli rapu.

Tietysti mikään vetäytyminen ei ole täydellinen kaikille. Jos et ole joogafani, tämä ei selvästikään ole oikea paikka sinulle.

Nautin todella aikani täällä. Harjoitteluohjelman, surffauksen ja enimmäkseen vegaaniruoan välillä tunnen olevani terveellisempi kuin olen ollut vuosien varrella. Tytöt ovat ihania. Lomakeskus on ylevä. Ja vaikka taistelen toisinaan joissakin harjoituksissa, tunnen oloni hyväksi.

Mutta mikä tärkeintä, en ole täällä päätäni. Ja tyttönä, joka on Pnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *