Kuinka tehdä espresso -cocktail eroavain

0 Comments

kahvi -cocktaileja on kulunut pitkälle ikonisen espresso -martinin jälkeen. Olemme koonneet espresso -cocktail -reseptin, jota ei ole vain helppo valmistaa, vaan on virkistävä ja herkullinen.

Muistatko ensimmäisen espresso Martinin? Tuo hätkähdyttävä sileys, makea kahviyhdistelmä, kofeiinin zing laittaaksesi yösi oikealle tielle …

Se on ikoninen cocktail – niin paljon, että meillä on täällä oma resepti espresso -martinille ja loimme jopa uuden version klassikosta ihanan palkamme Nikki Parkinsonin kunniaksi.

Sitä kutsutaan muotoilemasi Mocha Espresso Martiniksi ja se on herkullista.

Mutta kun meille äskettäin lainattiin uuden kahvinkeittimen kanssa, Christina ja ajattelimme, että teemme jotain hieman erilaista kuin klassinen espresso Martini.

Kuinka tehdä oleskelu, kunnes tequila auringonnousu

Tässä on mitä tarvitset

-60 ml: n tequila reposado, kuten El Jimador-kaksinkertainen laukaus espresso-30 ml Kahlua-suolatun karamellin painos-15-20 ml sitruunamehua-3 viivaa angostura Kitteriä-oranssi kuori koristeeksi

Tässä on mitä teet

1. Sekoita (tai ravista tosiasiallisesti) kaikki jään yli olevat aineosat ja suodata sitten vanhanaikaiseen lasiin, tarjoillaan kivillä tai ylöspäin.

2. Koristele oranssilla kuorella.

3. Tee tästä pidempi juoma täydentämällä Aranciata -italialaista tyyliä katkera oranssi sooda.

Huomaa: Jos sinulla ei ole suolaista karamellia Kahluaa, voit käyttää tavallista, mutta saatat joutua lisäämään yksinkertaisen siirappin mittauksen makeuden esiin. Liuota yhtä suuret osat huokos sokeria kuumaan veteen siirappin valmistamiseksi.

Voit katsella, että oleskelee Tequila Sunrise -tapahtumaan cocktail -tunti -jaksossa IGTV: llä täällä.

Kultainen tequila ja sitruunamehu ovat klassinen yhdistelmä, valaisevat henkeä ja sitrushedelmien happamuuden lieventäminen vastaavasti.

Espresson rikas maallisuus ja katkeruus (ja sen kaiken tärkeän kofeiinin osuma) sekoittuvat Kahluan makeuteen, ja Angostura Kitjat toimittavat nurmikasvi, joka rakentaa kerroksia juomaan.

Kaikki yhdessä nämä maut luovat kirkkaan virkistävän cocktailin, jossa kofeiinia, joka on täydellinen juhlien aloittamiseen.

Mutta yksi tämän reseptin tärkeimmistä asioista on käyttää laadukasta espressoa. Jos sinulla ei ole konetta kotona, hanki ottaminen paikalliselta kahvilalta … tai yhä paremmin, hanki yksi näistä:

Mikä kahvinkeitin? Jura S8

Meille on annettu uusi Juran kahvinkeitin leikkiä-Jura S8-ja olemme todella vaikuttuneita tästä pienimuotoisesta espressokoneesta.

Kahvilatyyliset espressokoneet ovat yleensä sotkuisia, viileitä, pitkät ja-ellet tiedä mitä teet-pettymys. Kapselikoneet antavat sinulle johdonmukaisuuden, nopeuden ja hyvin vähän sotkua, mutta älä anna sinun muokata tai säätää asioita paljon.

Tämä Jura -kone on melkein suloinen paikka näiden kahden välillä.

Siinä on olennainen hiomakone, joten voit käyttää omia papuja. Voit muuttaa esimerkiksi erilaisten kahvityylien lämpötilaa, tilavuutta ja voimakkuutta, ja kosketusnäyttö antaa sinulle paljon kahvia, joista valita.

Kone on helppo käyttää, ja se toimii nopeasti ja hiljaa. Ja käytetyt alueet keräävät tarjotin sisälle, joten käytännössä ei ole sotkuista huolta.

Automaattiselle koneelle kahvin laatu on erinomainen – etenkin espresso, ristretto ja pitkä musta.

Maitohöyrylaiva on hieno, mutta et koskaan saa samaa kahvila-laatua silkkistä viimeistelyä.

Voit ostaa Jura S8 -kahvikoneen täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *