Matkustaminen Banaueen, Filippiineille – meneminen Rice Terraces -laitteelle rankkasatuna!

0 Comments

Banauessa olimme, kun taas järkyttynyt epätavallisesta säätä. Sade kaatoi iltapäivällä, jonka näkimme, joten istuimme rauhallisessa ravintolassa ja ilahtuimme joitain maukkaita alueellisia erikoisuuksia. Puhuimme joidenkin muiden matkustajien kanssa, jotka olivat tehneet joitain vaelluksia alueen ympärillä ja pitivät heistä niin dariece niin kuin rukoilin todella, että sääolosuhteet poistuvat.

Sääolosuhteet sulkeutuvat Banauessa

Seuraavana aamuna se tapahtui, meillä oli jonkin verran aurinkoa, mutta horisontin tumma pahaenteinen pilvi esti meitä sitoutumasta koko päivän matkalle, joten suuntasimme vain nähdäksemme muutamia näkymiä Banaue -kaupungin alueella. Tämä Pohjois-Luzonin alue on tunnettu uskomattomista riisiterassistaan. Yli 2000 vuotta sitten kokonaiset vuoriketjut veistettiin ja etsittiin fantastisilla ympäristöystävällisillä riisikentällä, jotka muuttivat täysin tämän vuoristoisen maan topografiaa. Terassit on siirretty näihin omistettuihin kotitalouksiin sukupolvelta toiselle. Näitä ihmisen tekniikan kolossisia hintoja ajatellaan nyt UNESCOn maailmanperintösivustosta sekä 8. kysymyksestä maailmasta. Niiden sanotaan olevan samanlaisia ​​pyramidien kanssa hämmentävän luonteensa tyylinsä ja kehityksen takana ilman nykyajan työkalujen hyödyntämistä. Ne jatkavat 10 000 neliökilometriä ja ovat todella kunnioitusta herättäviä.

Näkymä kanneltamme People’s Lodge Banauessa

Upeat näkymät Banaue -riisiterassille
Dariece samoin kuin päätin suunnata yhtä paljon kuin muutama lukuisasta näkökulmasta ympäri kaupunkia, josta saatamme saada terassien sopivan näkökulman, joten lähdimme noin 8 am. Tapasimme ohi Banaue Homestay, Doreenin kotitalous, jonka olimme tyytyväisiä linja -autoon edellisenä päivänä. Pysähdyimme niin hyvin kuin hän tarjosi näyttääksemme meidät hänen mieluummin paikkoihinsa. Hän päätyi todella käyttäytymään kuin opas meille, hänen ymmärryksensä kasvistoon, eläimistöön ja kulttuuriin oli uskomaton. Olemme tyytyväisiä joihinkin alueellisiin heimoihin, jotka käyttivät etsimään aluetta, joista monet olivat yli 90 -vuotiaita ja vaeltavat edelleen jyrkkien kallioiden ympärillä koko ajan joka päivä. Kun lähestyimme suurimpia näkökulmia, taivas sulkeutui samoin kuin sateet alkoivat juuri ajoissa, jotta voimme päästä kolmipyörään ja matkustaa se takaisin kaupunkiin.

Banaue -soturin kasvot
Banaue -soturin käsi

Banaue -soturi
Mahtavat näköalat

Meidät uuden kaverimme Doreenin kanssa
Dariece sekä Doreen

Ja se päätyi tarina Banauelle ja olennaisesti kaikki matkamme seuraavat 2 viikkoa. Sade. Tyypillisesti tämä on kuiva kausi, joka lupaa vähän enemmän kuin ripottele muutaman päivän välein, mutta ilmaston ilmeinen muutos ympäri maailmaa Filippiinit eivät ole poikkeus. Sade oli armoton ja sähkömyrskyt olivat fantastisia, mutta meillä oli kuitenkin rajoitettu pieneen ravintolaan hotellissa loput 2 päivää Banauessa.

Kävely Banaue -kaupungin kanssa Doreenin kanssa

Viimeisenä päivänä myrskyn kanssa Doreen huolestutti hotelliamme ja kutsui meidät karaokeaan hänen alueellisessa pubissaan. Koska olimme viettäneet parin viimeisen päivän työskentelemällä sivustollamme kannettavan tietokoneen näyttöjen edessä, meillä oli ilo päästä ulos ja viettää paljon enemmän aikaa uuden ystävämme kanssa. Joten hän vei meidät serkkunsa karaokebaariin ja sai meidät valitsemaan muutaman kappaleen, jonka hän voisi laulaa meille. Karaoke on iso Filippiineillä ja kaikki ovat siihen. Itse asiassa laitteen patentin omistaja on filippiiniläinen ja koko maassa, sekä kaikki ja heidän koiransa haluavat päästä eteenpäin sekä hihnan virityksen, ammattitaitoisen tai ei. Onneksi Doreen oli uskomattoman taitava ja lauloi fantastisia kappaleita.

Doreen hihnat sävyn

Olemme iloisia parista oluesta sekä fantastisia keskusteluja hänen kanssaan sekä lopussa, jonka hän jopa antoi juomien maksamiseksi. Hän oli uskomattoman antelias ja tarjosi meille erottelulahjoja alueellisesta suuresta onnea vetoomuksesta, joka on veistetty kotoperäisestä Banaue Woodista. Meillä ei ehkä ole ollut sääolosuhteita puolellamme, mutta olimme erittäin onnekkaita tyydyttämään Doreenin ja olemme pitäneet siitä lähtien yhteyttä hänen kanssaan tekstiviestien kautta siitä lähtien. Valitettavasti emme koskaan pystyneet tekemään vaelluksia, jotka tekivät Banaue -alueen kuuluisan, vaikka se, mitä näimme lähellä kaupunkia, oliFantastinen, joten oletan, että se on vain syy, jonka meidän on palautettava yhtenä päivänä. Lähdimme Banauesta yön yli linja -autoon sateen ollessa koko matkan. Onneksi pakenimme vuoria ilman, että tulvat pitävät kiinni Filippiinien ympärillä olevien ennusteiden melusta: sadetta, myrskyjä, taifuunia ja salamaa. Ei sitä, mitä meillä oli mielessä, kun järjestämme vierailumme maassa, jolla on kovaa että usein haitallista säätä. Saatamme vain toivoa, että se poistaisi.

Pitää siitä? Kiinnittää sen! ?

Vastuuvapauslauseke: Vuohet tiellä on Amazon -kumppani ja samoin tytäryhtiö joillekin muille jälleenmyyjille. Tämä tarkoittaa, että teemme palkkioita, jos napsautat linkkejä blogissamme ja ostat kyseisiltä jälleenmyyjiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *