10 parasta tekemistä Rovinjissa, Kroatiassa [ehdotettujen retkien kanssa]

0 Comments

aiotko matkustaa pian Rovinjiin? Lue alla olevat vinkit Rovinjissa tekemistä asioista ehdotetuilla retkillä!

Kuva: Bernd Thaller CC BY-SA 2.0
Ihannetapauksessa Istrian niemimaan länsirannikolla Rovinj on täydellinen paikka nähdä mukulakivikatuja, kapeita kujia ja vanhoja taloja. Täällä voit myös tutustua Pyhän Eufemian kuuluisaan Hilltop -kirkkoon, jossa torni hallitsee koko kaupunkia. Pienenä kaupunkina voit viettää kirjaimellisesti vähintään 2-3 päivää täällä ja nautittaisi silti sen tarjoamia fantastisia asioita. Lue lisää Rovinjista alla.

Muita artikkeleita, joita voit lukea:

Jaa Istria – päivittäinen päiväkirja viikostamme Istriassa, Kroatiassa

Lopullinen matkaopas Istriaan, Kroatiaan

10 syytä miksi Istria, Kroatia on lopullinen pariskunnat!

7 päivää Balkanin reittisuunnitelma: Kroatian, Montenegron ja Bosnia & Hertsegovinan oppaan opas kuinka tarkistaa

10 parasta kroatialaista perinteistä ruokia, jotka sinun tulisi syödä [Kroatian paras paikallinen ruoka]

Sisällysluettelo

Luettelo parhaista tekemistä Rovinjissa, Kroatia1. Vanha kaupunki
2. Punta Corrente
3. Rovinj -satama
4. Spiaggia Isola Rossa, Rovigno
5. Brijunin saaret
6. Pyhän Eufemian kirkko
7. Monkodonja Hillin linnoitus
8. Main Street (Rovinj)
9. Mulini Beach
10. Trevisol Street

Missä yöpyä Rovinjissa, Kroatiabudget -hotelli
Luksushotelli

Kuinka mennä Rovinjiin, Kroatiaan Lontoosta

Luettelo parhaista tekemistä Rovinjissa, Kroatia

1. Vanhakaupunki

Kuva: Erik-Jan Leusink Unsplashissa
Yksi upeimmista kaupungeista Istriassa. Sillä on loistava viehätys, eikä se ole koskaan ilmeinen eikä liian turisti, vaikka turisteja olisi suuri joukko. Se on täynnä käsityöläisiä, jotka erottuvat muusta. Siellä on myös erittäin intiimiä ja mukavia pieniä baareja ja ravintoloita, joista on näkymät kristallinkirkkaaseen mereen, joka on todella puhdas olla lähellä kaupungin satamaa.

Ehdotettu kiertue: Rovinj: Opastettu kävelykierros

2. Punta Corrente

Kuva: Mateusz Kamiński CC kirjoittanut 2.0
Punta Correntessa sinut pilaantuu valintojen kanssa; Et tiedä minkä rannan valita. Voit mennä retkeilyyn ja nauttia alueesta sekä ilmaisesta pysäköinnistä. Voit myös nähdä retkeilijöiden yrittävän kiivetä vuorille. Jos se tulee liian kuumaan, siirry kirkkaan turkoosi veteen. Tämä on varmasti lomasi kohokohta!

3. Rovinj -satama

Kuva: Dimitry Anikin Unsplashissa
Tyypillinen kalastussatama upeassa kylässä. Se tarjoaa upeat näkymät, etenkin illalla. Täältä löydät myös ravintoloita, joissa voit syödä laadukkaita ruokia edulliseen hintaan. Tämä pieni ominaisuus satama on siitä, mistä löydät veneitä, veneitä retkille, ravintoloille, klubeille, kaupoista, kaikki sormenpäästäsi, etenkin merestä tulevan näkymän, joka on loistava nauttia auringonlaskusta.

Ehdotettu kiertue: Rijeka: Pula, Rovinj ja Panoraama Istrian Coast Tour

4. Spiaggia Isola Rossa, Rovigno

St. Andrean tai Isola Rossa saari on pieni helmi vain muutaman minuutin Rovinj -lautalla. Matka kestää noin 20 minuuttia. Saari tarjoaa tarpeeksi tilaa etsimään hienoa uimapaikaa rauhassa. Tällainen upea ranta luonnon ympäröimä.

5. Brijunin saaret

Kuva: Gwenael Saint-Genest CC BY-SA 2.0
Saari nähdäksesi, menetkö Kroatiaan. Se on upea saari, jolla on loistavat rannat, se on myös kansallispuisto, jossa luonto on suojattu. Jerolimin saaren eteläpuolella voit tehdä mukavan sukelluksen. Täällä on muun muassa erittäin suuri basso uinti. Et näe jotain niin suurta kuin täällä Istrian rannikolla.

Ehdotettu kiertue: Pula: Päiväristeily Rovinjiin, Lim Fjord & Red Islandiin

6. Pyhän Eufemian kirkko

Kuva: Mateusz Kamiński CC kirjoittanut 2.0
Pyhän Eufemian kirkko sijaitsee kukkulalla, josta on näkymä kaupunkiin. Katedraalista, jonka kellotorni hallitsee koko kaupunkia, voit nauttia erinomaisesta näkymästä. Barokkikirkon sisätiloissa on vain sen pyhien patsaita, joiden jäännökset ja suhteellinen kivisarkofagit löydettiin saaren rannalla ja veivät työlästä. Vierailun arvoinen!

7. Monkodonja Hillin linnoitus

Monkodonja Hill Fort sijaitsee noin viisi kilometriä Rovinjista itään, ja se on hyvin merkitty, ja se löydettiin ja tutkittiin 1950 -luvulla. Uskotaan, että noin tuhat ihmistä asui kolmen asutuksen tasolla. Itse sivusto on erittäin mielenkiintoinen ja suuri, hyvin säilynyt, ja merkkeillä se antaa sinun syventää sen rikasta historiaa. Auringonlaskun katselu täällä on myös bonus.

8. Main Street (Rovinj)

Kuva: Marco Verch Professional Photographer CC, kirjoittanut 2.0
Rovinjin historiallisen keskuksen ympärillä vanhojen talojen, ravintoloiden ja monien pienten kauppojen ympärillä on aina hyvä idea. Tämä alue on aina elossa, mutta tyylikäs. Aika ajoin on myös miellyttäviä näkymiä kylään ja mereen, mikä myötävaikuttaa tarkistuksen välttämiseen. Itse pääkatu on spektaakkeli, jota nautitaan rauhallisesti

9. Mulini Beach

Mulini Beach on uskomattoman kaunis. Sijainti on optimaalinen ja palkki on erittäin tyylikäs. Täällä voit rentoutua unters UN: stänull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *