5 ideaa terveellisille huonekappaleille

0 Comments

on tänään huonekasvojen arvostuspäivä. Vuosien ajan tämä oli minulle surun (tai hämmennyksen) päivä, mutta nyt olen niin iloinen sisätilojen viidakostani. Näin on tarkalleen kuinka saada huonekasvia, joita myös arvostat.

He toteavat, että sukulentit voivat tehdä siitä kaiken, mutta olen kuitenkin tappanut paljon enemmän kaktuksia kuin haluaisin myöntää.

Olen yrittänyt niin paljon kertoja kasvattaa kasveja kotona, mutta olen kuitenkin viimeksi tajunnut tarkalleen kuinka auttaa heitä menestymään.

Joten jos minäkin, olet epätoivo puutarhanhoidosta, tässä on auttanut minua juhlimaan huonekasvien arvostuspäivää.

1. Märkämittari

Tämä pieni työkalu on ollut vallankumouksellinen. Aikaisemmin kasvitut kasvit ovat yhtä mieltä.

Voit yleensä kertoa, milloin kasvi tarvitsee vettä (hyvin, voisin, kun se oli myös raa’aa että ruskeaa), on kuitenkin vaikea nähdä, milloin kasvi ei vaadi vettä.

Varsinkin kun ruskeat lehdet voivat myös olla merkki liiallisesta.

Mutta vain upottamalla kosteusmittari maaperään kertoo, milloin kasvit kastelee.

Paras raha, jonka olen koskaan käyttänyt kasveihini.

2. Kastelu keskiviikkona

Vaikka kosteusmittari auttaa kertomaan tarkalleen kuinka paljon kasvejasi kastelemaan, sinun on silti pidettävä mielessä hyödyntääksesi sitä.

Siellä rutiini auttaa. Veden kasvejani aina keskiviikkona.

Alliteraatio auttaa minua ymmärtämään tarkalleen, kuinka kauan on harkittu, että tarkistin niitä samoin kuin se estää minua myös veden yli.

3. Se ei ole vain likaa

Kasveja ei todellakaan ole tarkoitettu kasvavan ruukuissa, joten sinun on autettava heitä paljon enemmän kuin luonnon kasveja.

Olen myös ottanut huomioon, että havaitsin, että maaperä ei ole likaa, samoin kuin kasveillesi on paljon eräitä pottinsekoitusta.

Mutta jos minäkin, kun vain huomaat, että lika ei ole maaperää, tämä kasvien juoksijan maaperän rikastaja on erinomainen avustamaan kasvejasi menestymään.

4. Kasvit vaativat myös ruokaa

Vanhempani ovat innokkaita puutarhureita, joten dynaamisen nostimen haju ahdistaa lauantaiaamun muistojani.

Mutta kasvien kasvattaminen asunnossa tai huoneistossa ei vaadi niin karkeaa.

Nämä kasteluaikatauluun lisätyt lannoitteet ovat niin helppoja hyödyntää ja ne tekevät kasveillesi merkittävästi.

5. Koordinoitu kiilto

Kasveja pidetään talon lisävarusteena, mutta he todella rikastuttavat tilaa. Ne parantavat ilmaasi korkealaatuista ja korkeaa elämääsi kotona.

Mutta niiden on myös vastattava tilaa, joten ruukkujen valitseminen voi olla hauska osa huonekasveja.

Sitten auttaaksesi kasvejasi näyttämään ja tuntemaan heidän parhaansa, käytän tätä lehden säteilyä. Se koostuu samoin Neem -öljystä, joka varmistetaan tuholaisilta.

Nimen kaikki kasvit ja puhun heille, kun kastelen heitä keskiviikkoisin ja pyyhin heidän lehtiä alas.

Niin ilahduttava huonekasvatuspäivä sekä toivon, että nämä ideat auttavat kasvejasi menestymään.

Suurten vuosien kuluttua tehokkaasti huonekasveista jotain muuttui, samoin kuin nyt kasvatan todella pienen viidakon asunnostamme.

Talon kasvien resurssit

Joskus me kaikki vaativat vain vähän ohjeita, etenkin puutarhanhoidon kanssa. Täällä on muutama sijainti, jonka haluan löytää tietoa ruukkujen hoitamisesta.

Kasvien juoksija

Puutarhaviljelijä hyvät ystävät Duncan ja Dominic jakavat vihreän pistollisen viisautensa paljon ideoita lehtien lemmikkieläimien pitämiseksi sekä terveellisinä.

Ne tarjoavat samoin loistavan valikoiman tuotteita sekä näitä erinomaisia ​​japanilaisten muotoiltuja Hidehisa-Secatesurs-laitteita sekä tätä kasvien juoksijavahvistinsarjaa, jonka he ovat tuottaneet maaperänsä ja mikrobin tehosterokottinsa, neemöljylehden säteilyn sekä sisäkasvien elintarvikkeiden kanssa .

Laauren Camillerin sisätilojen viidakko sekä Sophia Kaplan

Terveellisen parvekkeen puutarha ja ihana ympäristöystävällinen alue asunnossa tai huoneistossa tai toimistossa ovat erittäin erilaisia ​​asioita.

Tällä kirjalla on jonkin verran erinomaista motivaatiota sekä suosituksia vinjettien luomiseksi sekä ominaisuuksien luomiseksi kasvien kanssa.

Puutarhakeskuksen tilaus

Tunnettu puutarhanviljelijä Graham Ross paljon paremmista taloista sekä puutarhojen maineesta sekä hänen häikäisevän kasvitieteilijöiden henkilöstöstä tarjotaan aina jäsenyyteni puutarhakeskukseen vastaamaan minkä tahansa tyyppisiä huolenaiheita tai kyselyitä, joita minulla on kasvien kanssa.

Jäsenyystasostasi riippuen saat myös kaiken tyyppisiä herkkuja kausilehdistä jouluharjoitteluun sekä tapaamisen ja tervehdyksen itse Grahamin kanssa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *