6 syytä, miksi monet ihmiset tuntevat olonsa surulliseksi lomakauden aikana

0 Comments

Tämän viestin on kirjoittanut tohtori Althea Baranda Clark.

Lomakausi on meillä. Vuoden erityinen aika, joka on tyypillisesti täynnä iloisia hetkiä. On kuitenkin ihmisiä, jotka eivät ole tyytyväisiä leiriläisiin tänä aikana. Itse asiassa monet ihmiset tuntevat olonsa yksinäiseksi, masentuneiksi ja ahdistuneiksi lomakauden aikana. Seuraavaksi olen korostanut tyypillisimmät syyt lomabluesille sekä tapoja torjua niitä.

6 pääasiallista syytä, miksi monet ihmiset ovat surullisia tänä vuoden aikana:

1. Yhteiskunnallinen perinne voi asettaa meidät tiettyyn tavanomaiseen, kuten osallistumiseen loma -tapahtumiin sekä antaa trendikkäitä lahjoja, jotka voivat helposti asettaa ihmiset taloudelliseen aukkoon. Tämä sisäinen paine selviytyä tällaisista standardeista voi saada ihmiset tuntemaan kurja.

2. Tämä on aika, jolloin perhe kokoontuu. Valitettavasti joillekin ihmisille, joilla ei ole hyvää perheyhteyttä tai joilla ei ole ollenkaan perhettä, tämä aika voi olla huomattavan surun lähde.

3. Tämä vuoden aika on menneisyyden heijastusaika. Tämä voi päätyä hetkeksi muistaa vanhaa tyytyväistä muistia jonkun kanssa, jota et enää ole, joko rakkailun tai rakkaan kuoleman vuoksi.

4. Tämä on samoin vuodenaika, jolloin se on kylmä ja synkkä. Joskus auringonpaisteen puute voi aloittaa masennuksen, jota kutsutaan kausiluonteiseksi afektiiviseksi häiriöksi (surullinen).

5. Perheen tehtävät ja vaatimukset voivat olla ylivoimaisia, että se kuluttaa ihmisistä iloa.

6. Terveysongelmat voivat aiheuttaa stressiä, samoin kuin joissain tapauksissa se voi saada ihmiset muuttamaan haluamansa lomasuunnitelmansa. Tämä voi johtaa huomattavaan määrään surua.

Joten tässä on 6 tai 7 tapaa torjua lomabluesia:

1. Luo budjettisuunnitelma lahjoille, joiden kanssa voit elää, ja et ole velkaa myöhemmin. Valitse tärkeimmät tapahtumat, joihin siirrytään, ja yritä pysyä suunnitelmassa.

2. Jos sinulla ei ole minkäänlaista perhettä tai jos he ovat kaukana sinusta, yhteys muutamiin kavereihin ja tapaamaan heidän kanssaan.

3. Kunnioita menneisyyttäsi ja sopia siitä. Katso terapeutti, jos sinulla on vaikeuksia tehdä tämä yksin. Tunnet luomaan uuden perinteen täysin. Jos menetit rakkaansa kuoleman kautta, tämä voi olla hyvä tilaisuus kunnioittaa hänen elämäänsä. Mahdollisesti istuttamalla puu heidän kunniakseen.

4. Jos sinulla ei ole pääsyä auringonvaloon, saat endorfiinit virtaamaan. Kävele tai mene kuntosalille 3-4 kertaa viikossa.

5. Istu näiden tunteiden kanssa. Löydä tietty ‘huolestuneisuus’ ja istu siellä 2 x päivässä 10 minuutin ajan kerrallaan. Tämä on aika huolehtia ja kokea tunteitasi. Mutta heti kun nouset ylös, yrität olla iloisia eikä ajatella asioita, jotka tekevät sinusta surullisen. Jos ajatukset alkavat esiintyä, sano itsellesi: “Tallennan ajatuksen seuraavalle istuntoistuntoni huolta tuolilla.

6. Pidä aikaa itsellesi ja anna itsellesi mielekäs lahja, jota ilahdut, kuten Medspa -päivä tai keittotunti tai jopa parempi, matkusta itse tai läheisen ystävän kanssa.

7. Jos se koskee sinua, mene kirkkoosi ja sano rukouksesi.

Kun kaikki tämä on sanonut, muista, että on olemassa lomakäytäntöjä, jotka voivat vaikuttaa suruun tai masennukseen, kuten tehostettu alkoholin käyttö ja ylensyö. Samoin, jos surun tunne on vakava avuttomuuden ja toivottomuuden tunteiden kanssa, on aika puhua psykoterapeutin tai/ja psykiatrin kanssa tai jopa päättää kokea paineenvapauden vetäytymisen kokonaisvaltaisessa keskuksessa, kuten kuten kokonaisvaltainen keskuksessa Kokonaisvaltainen pyhäkkö.

Kirjailijasta

Dr. Althea Baranda Clark syntyi Filippiineillä. Hän muutti Yhdysvaltoihin yhdessä perheensä kanssa 30 vuotta sitten. Hänellä on kaksi maisterin tutkintoa, toinen neuvontapsykologiassa ja vielä yksi tieteellisessä psykologiassa. Hänellä on myös tohtori. Tieteellisessä psykologiassa. Tohtori Clark on ollut mielenterveysalalla yli kahden vuosikymmenen ajan. Ammatillisen alueen ulkopuolella tohtori Clark on innokas matkustaja. Hän on käynyt lähes 60 maassa ja 46 osavaltiossa.

Oletko Pinterestissä? Kiinnitä nämä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *