Hyvästi Kiina! Kaipaamme sinua…

0 Comments

On vaikea uskoa, että olemme osoittaneet Kiinassa yli vuosi sitten, samoin kuin nyt olemme jo lähteneet. Niin lukuisia merkittäviä asioita tapahtui, kun asuimme Kiinassa. Pystyimme löytämään vähän uutta kieltä (enemmän kuin koskaan matkustamme maan kanssa). Teimme uusia ystävyyssuhteita sekä paikallisten että ulkomaalaisten kanssa samoin kuin laajensimme raha-horisonnejamme puoliksi nomadista tulevaisuutta varten.

Yhdysvaltain sisäänkäynnillä upeaan puistoon Hangzhoussa, Kiinassa
Olemme ehdottomasti pudonneet kuten Kiinan kanssa ja poistuminen ei ollut ollenkaan yksinkertaista. Hyvästi sanominen kaikille, jotka olimme tyytyväisiä, oli tarpeeksi vaikeaa, mutta jäähyväiset itse kansakunnalle osoitettiin olevan yllättävän vaikea. Olimme päätyneet niin tottuneiksi kävelemään kiinalaisia ​​kaduilla, näkemällä kiinalaisia, syömään kiinalaista ruokaa ja elämään kiinalaista elämäntapaa, jonka havaitsimme vaikeaa vetää pois.

Kiinan ihmiset ovat muutamia maailman ystävällisimpiä
Ohjelmamatkusta oli aina suunnitelmamme ja olemme uskomattoman innoissamme siitä, että olemme nyt Mongoliassa, mutta osa meistä on edelleen edelleen Kiinassa. Kiinasta kaipaamme niin lukuisia asioita! Löydämme itsemme ilmoittavan Xie Xieä (kiitos mandariinissa) hämmentyneille mongolialaisille. Me kaipaamme jo Dong Beiä (pohjoisen kiinalaisen ruoan) samoin kuin kaipaamme ystäviämme. Ohjelmasta on joitain asioita, joita emme kaipaa Kiinasta, mutta ne ovat tässä vaiheessa kaukana mielestämme.

Meillä oli fantastinen meno -juhla ja ystävämme tekivät meille fantastisen poistumisen. Olemme iloisia maukasta illallisesta sekä juhlimme kehon ulkopuolella ehdottamia rajoja. Pudoin jotenkin jalkakäytävältä ja nyrjähti jalkani, josta en ole yhtä onnellinen, mutta se näyttää kuitenkin olevan parantava ja minun pitäisi pystyä kävelemään tyypillisesti muutamassa päivässä.

Meillä muutamalla kaverilla menneessä juhlissa Yangzhoussa
Jotkut harjoittelijoistamme antoivat meille myös fantastisia hyvästit. Saimme lahjoja ja halauksia monilta heistä. Katsomme heidän parantavan heidän englantiaan niin paljon vuoden aikana, joten mentorimme keikka ei ollut ilman palkintoja.

Kiinalaiset kollegamme myös veivät meidät ulos menneelle illalliselle, joka todella merkitsi meille paljon paljon. Olimme työskennelleet niin huolellisesti näiden naisten kanssa koko vuoden ja oli todella hyvä ilahduttaa maukasta kiinalaista illallista heidän kanssaan ennen lähtöämme. Pari heistä oli jopa ensimmäinen gānbēi (pohja-up-olut)!

Nauti “hyvästi” kuuma-illalliselta kiinalaisten ystävien kanssa
Varmasti vaikein hyvästit olivat jäähyväiset standyyn, hyvinvointivirkamiehemme/henkilökohtainen avustaja/läheinen ystävämme. Hän oli tehnyt niin paljon meille ympäri vuoden niin kuin olimme päätyneet hänen kanssaan erittäin lähellä. Hän on yksi ystävällisimmistä ihmisistä, joita olemme koskaan tyytyväisiä, niin kuin pidämme hänet pysyvästi.

Tämä on standyä
Koko kokemus Kiinassa oli täydellinen. Laitoksemme oli täydellinen, sopimuksemme oli täydellinen, ystävämme olivat ihanteellisia ja Kiina oli täydellinen. Pidämme aina mielessä aikamme tässä poikkeuksellisessa maassa sekä toivomme pitävänsä yhteyttä kaikkiin fantastisiin ihmisiin, jotka olemme tyytyväisiä matkan varrella.

Aikamme Kiinassa ei voida selittää sanoin, joten kootimme nopean videon yrittääksemme kurkistaa fantastista elämää, jota olemme asuneet viimeisen vuoden ajan.

Nauttia!

Jos uskot koskaan mentorin englantia Kiinassa, älä epäröi ottaa yhteyttä Shane English Schooliin. Heillä on sivukonttoreita ympäri maailmaa, samoin kuin et löydä paljon uskottavampaa laitosta, jonka puolesta työskentelee kuin Yangzhoun Shane -instituutio.

Legendaarinen reppumatkamme
Kuten tämä viesti? Kiinnittää sen!

Vastuuvapauslauseke: Vuohet tiellä on Amazon -kumppani ja samoin tytäryhtiö joillekin muille jälleenmyyjille. Tämä tarkoittaa, että teemme palkkioita, jos napsautat linkkejä blogissamme ja ostat kyseisiltä jälleenmyyjiltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *