Talvi ranskalaiset astiat, jotka tarttuvat kylkiluihin

0 Comments

seikkailunhaluiseen Kateihin, sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Joissakin maissa paras syömiskausi on kesän sydän, kun tomaatit ja kesäkurpitsa ilmestyvät runsaasti. Muille maille se on putoaminen – sadonkorjuu ja aika, jolloin kaikki parhaat uudet viinit tulevat esiin.

Ranskalle mielestäni paras ruokakausi on talvi. Niin suuri osa ranskalaisesta keittiöstä on raskasta, keittokeskeistä ja juustoa täytettyä-se on juuri sitä, mitä tarvitset lämmittääksesi sinut kylmänä päivänä ja pitämään sinut paahteisena!

Joten mitä ruokia, joita sinun pitäisi kokeilla?

Puhdas sulatettu juusto

Raclette on ylin ranskalainen talvikauden ruokalaji: sulatettu juusto, joissain tapauksissa kinkkua tai muuta lihaa, lusikkainen perunoiden päälle tai jopa syönyt yksinään. Tartiflette on variaatio Raclette -sivustossa sipulien, larinoiden ja joissain tapauksissa savustetun lohen kanssa.

Näet katukauppiaita kaikkialla Ranskassa sekoittaen valtavia raclette -paistinpannuja. Suositukseni? Nauti siitä kupillisella kuumaa punaviiniä – ja varmista, että käytä pitkä kävelymatka myöhemmin työskentelemään!

Toinen vastaava vaihtoehto on Andouillette, Lyonnais -erikoisuus. Sulattu juusto, sinappi ja monenlaisia ​​epätavallisia lihaa ja merenvaraa, mukaan lukien sian vatsa ja vasikan kaula, kypsennetään yhdessä paistinpannussa. Seos levitetään sitten pienille rapean leivän kierroksille.

Andouillette on esimerkki talonpojan astiasta, joka on mennyt tyylikkään. Löydät sen ravintoloista Boutique -hotelleista Pariisissa – tässä tapauksessa kokeilin sitä Baragonesissa, kauniissa pienessä punaviinibaarissa Lyonissa. Toisin kuin Haggis, se maistuu paljon paremmalta, kun et ajattele mitä syöt.

Keitot

Sano mitä haluat ranskalaisista – he tietävät kuinka tehdä tyydyttävä keitto.

Ranskan sipulikeitto on tunnetuin, ja tämä Pariisin Cafe Le Contin versio vei sen seuraavalle tasolle. Katsokaa vain sen kokoa – ja kuinka paksu tuo juusto on!

Ihanteellinen kumppani Butternut Squash -keittoon? Kolme viipaletta kovetettua kinkkua. Rakastin tätä ruokaa Chic Do Mo: ssa Lyonissa.

Ja jos sinulla ei ole keittoa, miksi et valitse escargotsia aloittelijallesi?

Rakastan, kun escargot tulevat uunista kuumana ja sizzling, silti heidän kuorissaan. Sen jälkeen kun se on selkeästi ohjata niiden poistamiseksi kuorestaan, rentoutua ja nauttia fantastisesti valkosipulikastikkeesta leivälläsi.

Nämä escargot olivat osa kolmen ruokalajin ateriaa Le Panamessa Montmartressa Pariisissa-herkullinen halpa löytö kalliissa naapurustossa.

Yksinkertaiset lounaat

Useimpana päivinä lopetan jotain kaltaista ja salaattia lounaalle.

Quiches voi olla valtavia kolesterolilohkoja, kuten paljon rakastetussa Quiche Lorrine -sarjassa – mutta joskus, kuten tässä tapauksessa, ne ovat yksinkertaisesti pino vihanneksia, jotka on liimattu hiukan muna ja kuori. Ei huono valinta.

Pääaineet

Onko olemassa ranskalaista ruokaa paljon tunnetumpaa kuin Boeuf Bourguignon?

Vaikka tämä on perinteisin ranskalaisista ruokia, kokeilin sitä päättäväisesti epätasaisella tavalla-Mon Histoire Dans L’Asiette -sivustolla Lyonissa, ravintolassa, joka on erikoistunut allergeenittomaan keittiöön. Kaikki astiat ovat gluteenittomia, munavapaita, meijerittomia, maapähkinättömiä ja pähkinättömiä. Ainesosat, kuten sinappi, soija, äyriäiset, selleri ja seesami, vältetään.

Et koskaan tiennyt – tämä oli uskomaton naudanliha -muhennos! Korkein lohduttava ruokalaji kylmänä päivänä.

Mutta monta päivää menin lohen pääruokaan.

Jumala, ranskalaiset osaavat tehdä lohen – rikkaat, voiset kastikkeet ovat ihanteellisia talveksi. Minulla oli tämä ollut erinomaisessa Le Vernissoirissa Pariisin Maraisissa.

Ja nyt jotain erilaista …

Miksi et saa iso kulho Pho?

Pariisissa on iso Kaakkois -Aasian väestö, ja vietnamilaisia ​​ravintoloita on runsaasti. Kokeilin pientä ravintolaa Krimée -pysäkin ulkopuolella Pariisin 19. kaupunginosassa. Löysin suuren Pho -kulhon olevan ihanteellinen vastalääke päiviin ja päivinä raskasta ruokaa – ja äärettömän paljon enemmän ranskalaisia ​​pariksi oranginan kanssa.

Jälkiruoka

Ja nyt, mitä jotkut sanovat, on kaikkien paras kurssi: Jälkiruoka! Crepes on aina erinomainen vaihtoehto, eikä kukaan tee parempia kreppejä kuin Breizh -kahvila Pariisissa.

Jos saavut tulevaisuudessa hienoilla mahdollisuuksilla Breizh -kahvilaan, varmista, että ostat kreppin suolatulla karamellilla. Se on heidän erikoisruokia ja minä guanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *