Bostonin pohjoinen pää sekä mustana ja valkoisena

0 Comments

seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kanssa, teen korvauksen ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Suuret uutiset: Vuosien täyttämisen jälkeen tämän blogin iPhone -valokuvilla olen päivittänyt ensimmäiseen DSLR: ään! Olen nyt Nikon D5100: n ja Tamron 17-50 -objektiivin ylpeä omistaja, jälkimmäinen ehdotus upealta ammattimaiselta valokuvaajalta hyvän ystävän Ed.

Kameran rungon vähittäismyyntihinta on 496,95 dollaria ilman asetettua linssiä (ostin sitä hyödyntämään Amazonilta “Like New” 439 dollarilla toimituslinssillä), objektiivilla 499 dollarilla (ostin sitä Amazonilta ”Like uusi” 400,49 dollarilla lähetysten kanssa).

Ostettu myös: UV -suodatin (12,68 dollaria), polarisaattorin suodatin (8,05 dollaria), kameran puhdistussarja (9,99 dollaria) sekä 32 Gt: n muistikortti (23,98 dollaria).

Manuaalinen ammunta

Hyvien ystävieni on ammunta -mestari käsikirjassa, samoin kuin on alusta alkaen vaatinut, että ampun vain manuaalisesti, selvittämällä aukon salaperäiset yhdistelmät, suljinnopeus ja ISO tarjoamaan parhaan mahdollisen altistumisen . Hän kääntyisi ulos, jos hän näki minut salaisesti siirtävän kameran autoon!

Se on hiukan turhauttavaa, etenkin kun olen niin käytetty ampumaan mitä tahansa iPhonessa, mutta olen siitä paljon parempi. Ja kamera ja linssi ovat todella ihania. Tässä on joitain valokuvia, jotka otin eilen North Endiin.

Pohjoinen pää

Useimmat ihmiset, jotka näkevät Bostonin, toteavat, että North End on heidän ensisijainen naapurustonsa. Se on yksi Bostonin vanhimmista yhteisöistä ja vaikka se oli aito kiinteistö Yhdysvaltojen vallankumouksen ajankohtana, se meni taantumaan ja päätyi pitämään eri etnisiä vähemmistöjä – vapaat mustat, irlantilaiset ajan ympäri ajanjaksoa nälänhätä, portugalilaiset, Itä -Euroopan juutalaiset. 1800-luvun puolivälissä italialaiset tulivat-samoin kuin he eivät ole koskaan lähteneet.

North End on tänään fantastisesti viehättävä ja edelleen monille italialaisille. Onko niin aina? Kyseenalaistan sen. North End on melko edullinen verrattuna muihin keskustayhteisöihin (osittain, koska huoneistot ovat niin pieniä), joten se päätyy asteittain tyylikkään kauppojen ja joogastudioiden kanssa.

Mutta toistaiseksi North End on uskomattoman italialainen paikka. Hanover Street on ensisijainen veto ja se on täynnä enemmän italialaisia ​​ravintoloita ja kahviloita kuin voit laskea.

Minua yllättää aina, että Boston on niin tiukka yöelämästä – et voi saada alkoholia minnekään kello 2 jälkeen, T sammuu klo 12.30, samoin kuin onnellinen tunti on todella kielletty – mutta sikarin oleskelutiloja on runsaasti. North End on talo muutamille, yhteensä jättiläisillä sikarimerkkeillä.

Ajoitin näkemykseni vähän tämän vuoden aikaisin-Bostonin alueella on ollut pitkä, myöhäinen talvi, joten erittäin vähän puita kukkivat, vaikka se on huhtikuun puolivälissä. Tämä Pyhän Leonardin rauhanpuutarhan päällä oli loistava poikkeus!

Paras sijainti istua ja tarttua juomaan tai jälkiruokaan? Caffe Vittoria Hanover -kadulla. Pidän tästä kahvilasta. Vaikka suurin osa italialaistyylisistä kahviloista on cheesy, tämä on aito sopimus. Ja heidän cappuccino on Bostonin paras.

North End on talo paljon italialaisia ​​ravintoloita – jotkut ovat hienoja; Jotkut ovat turistimoukkuja. Mutta jos etsit todella mukavaa (ja kallista) ateriaa, yllä kuvassa oleva Mamma Maria näyttää aina olevan kaikkien kriitikkojen luettelot.

Henkilökohtaiset suositukseni? Pizzeria Regina erinomaisesta pizzasta sekä mukavasta ilmapiiristä, Caffe Pompeii halpakokemuksesta, Taranta italialaisesta ja Peruvian fuusiosta, samoin kuin Neptune-osterista uskomattomille mereneläville (ajattele viileät osterit ja kuuma hubsterirulla).

Italialainen ajattelutapa hallitsee.

Se ei ole vain vanha ovi – se on Paul Reveren ovi. Hän on ylivoimaisesti North Endin tunnetuin asukas, samoin kuin hänen kotinsa on näkyvä pysäkki joustavuuspolulla.

Täällä häntä muistetaan eleet vanhan pohjoisen kirkon suuntaan. ”Yksi maalla, kaksi, jos merellä” viittaa vanhan pohjoisen kirkon valaistuihin lyhtyihin – kaksi lyhtyä merkitsi, että Ison -Britannian armeija tunkeutui merellä. Huomasin juuri äskettäin, että ne valaistiin vain alle minuutin ajan, joten brittien epäilyksen herättäminen ei.

Paul Revere ja William Dawes, Reveren kumppani sekä laulamattoman sankari, jos sitä koskaan olisi ollut, ajoi jokaiseen Middlesex -kylään sekä maatilaan varoittaen siirtolaisia ​​valmistautumaan miliisiksi.

Kun olet käynyt ympäri ja ottanut historian, poimi joitain italialaisia ​​herkkuja yhdestä kaupungin monista kaupoista. Tämä otettiin nykyaikaisestinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *