Enemmän kuin mestarikurssi – löydettäessä Shuck -ostereita suoraan merestä

0 Comments

ehdottomasti ei ole minnekään paljon parempi löytää tarkalleen, miten osterit voidaan välttää kuin yhden maailman hienoimpien osterialueiden rannoilla. Matkustamme Sapphiren rannikolle sekä Broadwater Oyster -tilalle Pambula -järvellä Etelä -NSW: ssä saadaksemme Shuckin.

Ei kaukana Uuden Etelä -Walesin etelärajasta, Sapphiren rannikon uskomattomat vedet luovat maailman parhaat Sydney Rock -osterit.

Ja erottuva Broadwater Oyster Farm, kotitalouspalvelu, joka on viljellyt näitä ostereita yli 20 vuotta, näyttää meille tarkalleen kuinka Shuck.

Tutustu videoomme Pambula -järvestä, Broadwater Oyster Farmista, samoin kuin häpeämästämme ja maistamisluokastamme täällä.

Vedämme pinta -autoon lähellä kalastajien riviä, jotka linjaavat laiturille katsomalla Pambula -järven yli. Se on hurmaava näkymä; Puiden helma -helmen kuollut litteä kiilto sekä vähän sataman edessä.

Heidän kiinnikkeillään litteäpohja OysterCatcher tuo hitaasti tanssia varjojensa kanssa, jotka heiluttavat järven kristallisyvyydessä.

Tätä odotimme, kun kuulimme ensimmäisen kerran Sapphire Coastline Oyster -polusta.

Parautusta tarttuvien rypäleiden kohoaviin oksiin piilotettu Bell -lintujen pingisoivat puhelut kummittelevat eteeristä panoraamaa edessämme.

Jonkin aikaa seisomme vain yhtä ja näyttää.

Satunnainen Pelican leikkaa V: n järven peilin, samoin kuin oranssin ja osterikottimien piebald -salaman kanssa – tällä kertaa lintuja – zoom menneisyyttä, putkistoa ylpeänä näkymästä.

Syntyneiden tuoreiden osterien lupaus ja kasvattivat vain metriä meistä vetämällä meidät unelmamme. Instituutiokello soi: Osterin välkkyen luokka on alkamassa.

Kuinka välttää ostereita Broadwater Oyster Farm, Pambula Lake

Matkailu on (tai on oltava) aina täynnä hetkiä, jotka pysyvät kanssasi ikuisesti. Siellä ei kuitenkaan ole niin paljon, että sinulle tarjotaan myös betonitaito.

Luokkahuoneemme on valkoinen pellavapöytä, joka on ihanteellinen järven reunalla, jossa veitset, hansikot ja teepyyhkeet odottavat.

Opettajamme, viehättävä Mel, vie meidät askel askeleelta parhaimmalla menetelmällä osterin avaamiseen. Aivan ensin eliminoi ylimääräinen kuori saranassa, sitten korostaminen ja hyppääminen osterin auki, leikkaamalla lihasmassa liitettynä kuoreen, kääntäen sitten osterilihan ja liukastuen sen alas, hän tekee siitä näyttämään helpoalta.

Se on aluksi vaikeaa, mutta Melin tarkkaavaisen ohjauksen alla paranemme nopeasti.

Tämä on yksinkertaistettu viisivaiheinen suunta tarkalleen kuinka osoittaa osterit:

1. rikkoa saranan veitsen kärkillä
2. Palkitse kuoret toisistaan ​​leveällä reunalla
3. Leikkaa ylhäältä kuoreen terävällä reunalla
4. Leikkaa pohjayhteys kuoreen terävällä reunalla
5. Käännä osteri terän asunnon kanssa

Mel kertoo meille myös muutamia tekniikoita haisevan osterin tai sellaisen, jonka saalistaja on jo syönyt, sitten niiden viljelyprosessista, mikä vaikuttaa heidän makuunsa, samoin kuin sitten niiden syömiseen.

Ensin yritämme ostereita vain yksinään.

Emme ole koskaan maistaneet ostereita suoraan merestä, samoin kuin kokemus on täysin erilainen kuin minkä tahansa tyyppinen osteri, jota meillä on aiemmin ollut. Kun sinulla on ollut tuoreita ostereita omassa suolavedessä, et koskaan muista sitä.

Osterin kuoren sisällä oleva neste arvostaa todella makua ja tekstuuria, samoin kuin kertoo sinulle, mistä osteri on kotoisin. Samoin kuin terroir, josta viininvalmistajat puhuvat, Oyster-tuntijoilla on ‘Merroir’-olosuhteet ja paikat, joissa osterit kasvavat.

Pambula -osterit ovat yleensä vähemmän suolaisia ​​kuin heidän Merimbula -sukulaiset, joilla on myös korkeampi mineraalisuus, koska paljon enemmän suolaliuosvettä sekä hiekkainen järvipohja on. Lisäksi Broadwaterin osterilinjat ovat alueella, jolla on paljon enemmän meriruohoja, joten ostereilla on paljon enemmän makeutta.

Jos sinulla on ollut ostereita ravintolassa, mahdollisuudet ovat, että heillä ei ole ollut alkuperäistä suolavettä. Monet tapahtumapaikat huuhtelevat ostereitaan ennen tarjoilua, samoin kuin jos sinulla on silti makua äyriäisistä, sen koko maku on todella valittu takaisin.

Seuraavaksi yritämme ostereita, joissa on vähän sitruunaa, ja sitten muutama täyte, mukaan lukien vaaleanpunainen sormen kalkki kaviaari, mikä on erinomaista. Tarkastele tarinaamme täällä menetelmällä, jos haluat löytää paljon enemmän australialaisista sormen limeistä ja mistä ne tulevat.

Mutta sitten Mel näyttää meille tekniikan, joka muuttaa kaikkea.

Ikuisesti.

Hän käskee meidän kaataa vähän kuohuviiniä valkoviiniä seuraavan osterimme yli. Samppanjan odottamaton fizz ja pieni happamuus tekevät jotain loistavaa osterille ja sen voimakasta suolavettä.

Ehdottomasti jotain kokeilla seuraavalla kerralla, kun sinulla on ostereita ja samppanjaa.

Muita kokemuksia Broadwater Oystersissa

Broadwater käyttää myös muutamia muita kokemuksia. Heillä on juustoa sekä TA: taAlueellisilla luomilla tai vastasyntyneiden ostereiden lokeroiden pinottujen lautasten kanssa syömään täällä olevissa pöydissä.

Voit myös olla täysimittaisia ​​piknik-haittoja sekä kajakin retkiä järven ympärillä, ryhmätapahtumia, maatilan retkiä sekä mahdollisuuden tyydyttää oikeustoimia McIntyrea vastaan ​​sekä Broadwater-ystävällisten omistajien Greg Cartonia vastaan.

Broadwater -osterit ovat Sydney Rock -osterien ensisijainen myyjä kaikille ympäröiville ravintoloille ja kauppoille, joten aina kun ostat alueen ostereita, syöt melkein aina omia. He tarjoavat myös suoraan yleisölle täällä Lakeside -maatilansa “Sheckkhar -ovella”, samoin kuin voit ostaa myös Internetistä.

Itse asiassa heti kun saimme kotiin, ostimme kolme erää, jotka eivät ole shakkaamattomia ostereita (12 jokaisesta koosta – kokkari, valitse sekä palkkio) samoin kuin ne ilmestyivät muutamassa päivässä.

Sydney Rock -osterit voivat kestää jopa 10 päivää vedestä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on pitää ne viileinä, tummana ja kosteana. Pesukontti, jossa on märkä pyyhe yläpuolella, tekee tempun. Älä laita niitä jääkaappiin tai veteen: se tappaa heidät.

Jos minkä tahansa tyyppinen pysyy auki, haju köyhä tai näytä hieman kutistuneelta, heitä ne ulos. Broadwater tarjoaa sinulle pari lisäosaa jokaisesta ostosta joka tapauksessa.

Mikä on Sapphire Coastline Oyster Trail?

Ostereistaan ​​kuuluisa Sapphiren rannikko on sijainti löytää, jos pidät näistä herkuista ja haluat löytää niistä paljon enemmän.

Sapphire Coastline Oyster -polku kulkee Wapengosta aivan Begasta pohjoiseen Wonboyniin, 20 km: n päässä Victoria -rajalta.

Kaiken tämän sensaatiomaisen 100 km: n rannikkoaluetta pitkin, voit kokea Sydney Rock -osterit kaikissa heidän kehityksissään eikä koskaan tuoreella.

Katso Sapphiren rannikon suosituimmat käsitteet kokeaksesi tämän merkittävän alueen itse.

Pääsy safiirirannikolle

Se on kuuden tunnin ajomatkan päässä Sydneystä sekä seitsemän tunnin ajomatkan päässä Melbournesta Merimbulaan (onneksi matkan varrella on suuria valintoja) sekä vain kolme tuntia Canberran autoissa ja kuorma-autoissa.

Voit myös lentää Merimbulan lentokentälle – se on hieman yli tunnin päässä Sydneystä ja Melbournesta, mutta missä siinä on hauskaa?

Christina sekä Jim Broadwater Oystersin omistajan kanssa, ryhdy oikeustoimiin McIntyrea vastaan

Tarkastelimme Broadwater -ostereita mediavieraita yhteistyössä Sapphire Coastline -matkailun kanssa, mutta mielipiteemme pysyvät omamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *