Koh Lanta Sunsets

0 Comments

seikkailunhaluinen Kate sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos teet ostoksen näiden linkkien kautta, ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Kiitos!

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Onko mitään paikkaa paremmin katsella auringonlaskua kuin Koh Lanta? Jos on, en ole vielä löytänyt sitä.

Saari on laiha ja pitkä, melkein kaikki länsirannikon rannat. Siksi Koh Lanta -sunssit ovat loistavia melkein joka ilta – jopa silloin, kun se on pilvinen!

Ensimmäinen Lanta Sunset. Olen eronnut siitä, että tämä on paras valokuva, jonka otan koskaan.

Tämä vaaleanpunainen auringonlasku oli todella saaren itärannikolla, mikä teki siitä erityisen yllätyksen. Taivas oli tämä loistava vaaleanpunainen vain hetkeksi, juuri ajoissa Loy Krathongin juhlimiseen.

Tämä keltainen auringonlasku oli täydellinen tapa lopettaa päivä lomakohteessa.

Twilightissa oli erityinen hetki joka päivä, kun jokainen rannalla oleva väri muuttui sähköksi. Tämä oli tuo hetki, ja kaikki muuttui kirkkaan violetiksi.

Tämä hullu appelsiinin auringonlasku nähtiin ravintolasta, joka oli kyydissä kallion kalliolla näkymästä merelle. Asetus oli maagista ja pilvitoiminta oli melko voimakasta.

Oletko auringonlaskun guru? Mene Koh Lantaan. Et tule pettymään.

Tätä viestiä sponsoroi HotelClub.

Tietoja HotelClubista:
HotelClub on maailman johtava globaali majoitussivusto, joka tarjoaa hotelli- ja majoitusvarauksia jopa 12 kuukautta etukäteen, listaamalla hotellit budjettien mukaan Ritz Carltonista Central Park New Yorkissa Macaon Sofiteliin. Vuonna 1996 perustettu HotelClub tarjoaa kuluttajille yli 69 000 majoitusvaihtoehtoa yli 7300 kaupungissa ympäri maailmaa koko 138 maassa. HotelClub on todella maailmanlaajuinen tarjous, jonka palveluita on saatavana 14 kielellä.

Hanki sähköpostipäivitykset Kateverilta kaipaa viestiä. Peruuta tilaus milloin tahansa!

etunimi etunimi
Viimeinen Namelast -nimi
Sähköpostisi sähköposti
Lähetä

Jaa Twitterissä
Jaa Facebookissa
Jaa Pinterestissä
Jaa sähköpostitse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *