Kuuban

0 Comments

Kuuban postikortteja on riskitöntä sanoa, että on ollut ruudullinen historia. Sisällissodat, CIA: n hyökkäykset, korruptio, ydinvoiman osallistuminen, epätavallinen köyhyys, eristäminen lännestä. Karibian suurimman saari on kuitenkin edelleen elinvoimaisuus, romanssi ja tämän suurimman saaren pelkkä luonnonkauneus on hoitanut niin monien sydämet ja luovuuden.

Kuubaan matkustamisen helpottaessa mahdollisuus kokea tämä sijainti ensin paranee. Kun suunnittelet matkaa, täällä on muutama Mrs Romance -sarjan suosikki laukaus yhdestä kaikkien aikojen suosikkikohteistamme: Kuuba!

Tietysti asiat muuttuvat Kuubassa koko ajan. Olemme haastatelleet Kuuban ammattilaisen John Ahrensia näistä muutoksista. Katso mitä hänen on valtio täällä.

Olemme onnekkaita, että meillä on toinen toiminto Kuubasta, jonka on julkaissut Travel Idols y Travel.

Napsauta täältä tarkistaaksesi viimeisimmän vierasjulkaisumme Y -matkoilla: 4 Kuuban sijaintia käymään… samoin kuin yksi välttääksesi.

Toinen julkaisumme Ytravel – 27 asiaa, jotka vaadit ymmärtämään ennen Kuuban näkemistä – on täällä.

Ja tässä menet, jos haluat nähdä lisää Kuuban ominaisuuksia täällä MMR: llä.

Joten mikä näistä uskomattomista laukauksista on suosikkisi? Kerro meille kommentteissa ja tee rouva romanssi saamaan kaikki kikattavan ja punastuksen!

Kuvia rouva Romance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *