Hanki inspiraatio: 6 upeaa kohdetta lähellä Washington DC (video)

0 Comments

Kun katsomme ikkunasta ja uskomme kauniista paikoista, mielemme pyrkivät viivaamaan mantereita ja meren yli, että meillä on taipumus unohtaa mitä sijaitsee aivan nurmikossa. Kysymyksen selaaminen ei välttämättä vaadi sinua kauas.

Minulle amerikkalainen Virginia -määritelmä putoaa suoraan luokittelussa “sekä mantereiden ja merien yli”. Ei kuitenkaan DC-pohjainen elokuvantekijä Ian Anthony Reid, yksi innovatiivisista mielistä Virginia Sky -nimisen videon takana.

“Kuinka yleisesti kaipaamme meitä ympäröivää kauneutta?” hän kysyy. ”Ehkä kauneus ei ole jotain vain kokea niitä, jotka matkustavat. Ehkä kauneus ympäröi meitä, riippumatta siitä, missä elämme. ”

Reid ja hänen tiiminsä tutkivat DC -takapihaa, Virginian pohjoisosan maaseutua, sekä tarttui rauhalliseen kuuden kohteen satunnaisen vetoomuksen, kaikki tunnin sisällä sekä puolen Yhdysvaltain pääkaupungista: Potomac River , Shenandoah -joki, Harpers Ferry, Blueridge -vuoret, Pariisi (VA) sekä Berryville (VA).

“Tällaisissa luonnossa ja koskemattomissa maisemissa oli vaikea pitää mielessä, että olimme vain muutaman minuutin päässä maailmanlaajuisesta kaupungista, kuten Washington DC”, hän lisää.

Lisää vinkkejä YouTubessa ⬇️⬇️⬇️

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

Hanki inspiraatio: 100 km kävelymatkan päässä Tokion, Japanin (video) ympärillä (video)

Hanki inspiraatio: Chilen (video) tarkistaminen

7 matkanäyttelyä Binge-katseluun Netflixissä

15 YouTube -kanavaa ilmoittautuaksesi matkamotivaatioon

6 uskomatonta rantaa ympäri maailmaa

Viisi syytä olemme innoissamme Ana: n uudesta Tokyo Haneda-New York/Chicagon lennoista

Justfly arvostelut: 5 vähän tunnettua tosiasiaa Piilaaksosta

Justfly -arvostelut: Top 10 hieninta ravintolaa New Yorkissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *