10 hienointa sijaintia juuttumaan Kaakkois -Aasiaan

0 Comments

Siellä olet: istut pöydän takana, vastaamalla innokkaasti sähköposteihin, kun tämä tunne iskee uudelleen. Tuo tunne jumissa, halua karkaa. Olemme kaikki olleet siellä. Tässä on online -loma jahtaamaan työaseman bluesia.

Sisällysluettelo

10. Pai, Thaimaa
9. Lombok, Indonesia
8. Penang, Malesia
7. Vang Vieng, Laos
6. Hoi an, Vietnam
5. Cebu, Filippiinit
4. Banmaw, Myanmar
3. Muang Ngoi, laos
2. Kielletä keuhko, Kambodža
1. Batanes, Filippiinit
VAROITUS! Kirjailija

10. Pai, Thaimaa

Kuva: Shinsuke Ikegame CC BY-SA 2.0
Koko kaupunki on salaliitossa tehdä tästä Thaimaan samanlaisesta rahoituksesta; Kuten on vain kaikkialla! Näet sen kyltteissä, omituisissa kahviloissa, postilaatikoissa sekä jopa alueellisessa pankissa! Hyppää moottoripyörällä sekä Go Chase -vesiputouksiin. Liota huolenaiheesi Hot Springsistä. Syksy kuten kahvi in ​​Love. Katso auringonlasku Pai -kanjonissa. Pyöriä puinen maailmanpyörä. Huddle kokkoa yöllä ja saada maun syötävästä jazzista. Pysytkö muutaman päivän tai viipytkö kuukauden ajan, sinun on pakko löytää jotain uutta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Hienoimmat backpackers -hostellit Thaimaassa.

9. Lombok, Indonesia

Kuva: Marie CC BY-SA 2.0
Balin alempi ymmärretty serkku, Lombok on tuskin 5 tunnin päässä lautalla sekä 30 minuutin kuluttua lentokoneesta. Vaikka Balilla on legendaariset aallot sekä Hollywoodin tunnettuja riisikenttiä, Lombokilla on surffausalueita kaikenlaisille surffaajille-Kamikazen aloittelijasta. Se tarjoaa myös sukelluksen sukellusta, vuorikiipeilyä ja vaellusta. Lombok on paikka, jossa matkustajat voivat saada loman lomalta, jossa he voivat valita kaikenlaisia ​​ulkopuolisia aktiviteetteja tai vain kookospähkinän rannalla.

8. Penang, Malesia

Kuva Khalzuri Yazid CC BY-SA 2.0
Georgetown Penangissa on ihanteellinen paikka tuhlata päivän pois. Voit kävellä videokameralla ja mennä heidän museoidensa, taidekahvilan ja historiallisten kohteiden matkalle. Muihin aktiviteetteihin voi kuulua tarkistaminen viehättävässä kaupassa, kahvia ja banaanirotilla Bit Intiassa, nauttivan sinisestä kartanosta sekä tunnetun bak Kut Teh: n syöminen lounaaksi tienvarsissa.

Mainitsimmeko ruokaa ja museota? Penangissa voit parittua nämä kaksi sekä syödä sekä juoda suklaan sekä kahvimuseon! Sekä takaan sinulle, että päivien täynnä aktiviteetteja, auringonpallon katseleminen laiturille ja merenelävien illallisen syöminen Stiltsissä sijaitsevassa ravintolassa rentoutuu vielä enemmän.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 7 uskomatonta asiaa Penangissa, Malesiassa

7. Vang Vieng, Laos

Kuva: Prince Roycc kirjoittanut 2.0
Vang Vieng on ollut pahamaineinen hulluista juhlistaan ​​ja jokiputkistaan; Sisäpiiriläiset kuitenkin ymmärtävät, että tähän sijaintiin on niin paljon enemmän kuin viski kauhojen ja hedonististen liiallisten liiallisten liiallisten liiallisten liiallisten kanssa. Voit pyöräillä rinteessä, kiivetä kalkkikivikarsteihin ja hypätä Tham Pu Khao Blue Lagoonin kutsuvalle vesille. Voit tyydyttää uusia ihmisiä päivittäin ja pysyä edelleen linkitettynä, koska monet ravintolat ja kahvilat tarjoavat täysin ilmaisen Wi-Fi: n. Lisäksi, jos se ei saa sinua juuttumaan, kokeile Beer Laosia tai banaanipuklaa Roti samoin kuin et koskaan halua lähteä!

Aiheeseen liittyvä artikkeli: hienoimmat ja edullisimmat reppumatkailijat hostelli Laosissa

6. Hoi an, Vietnam

Kuva: Daniel Mennerichcc By-NC-ND 2.0

Valitsimme tätä kaunista kaupunkia en polkua Nha Trangista Hanoihin. Ymmärsimme siitä niin vähän ja odotettiin vielä vähemmän. Se, mikä tervehti meitä, olivat kuitenkin viehättäviä Riverside -kahviloita, myymälähotelleja sekä tienvarsien myyjiä, jotka myivät käsintehtyjä matkamuistoja. Vuokraa pyörä ja huomaa itsesi maiseman ja ihmisten lämpöä. Pidä puku tai istuvuus, joka on tuotettu erittäin vähän maan parhaimmista räätälöistä. Välipala Bahn Mi: llä (ranskalainen patonki, joka on täynnä kinkkua, maksan leviämistä ja mausteita) sekä upea ca phe su da (vietnamilainen jääkahvi) katselemalla jokea. Seuraavana päivänä, toista.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Hienoimmat ja edullisimmat reppumatkailijat hostelli Vietnamissa

5. Cebu, Filippiinit

Kuva: Junho Leecc by-NC-ND 2.0

Cebu on paratiisi mukavuuspaikassa! Sen keskeinen paikka tarjoaa sinulle kauppakeskuksen, ravintoloiden ja täysin ilmaisen verkkokäytön mukavuudet. Voit kuitenkin saada nykyaikaisuuden vain tekemällä veneretken muutamiin parhaimpiin rantoihin, kuten Bantayan, Camotes, Moalboal tai Malapascua. Cebulla on myös rikas ruokakulttuuri: Sinun tulisi kokeilla Lechonia (koko paahdettu sika), Siomai (nyytteet) tai Lansiao (keitto nro 5), jotka kaikki tarjoillaan puson kanssa (kookosfrondiin kääritty riisi). Löydät itsesi tarkistavan eri paikkoja museoista baareihin, markkinoille kirkkoihin. Jos Cebu ei pidä sinua, löydät itsesi takaisin sinne nopeasti!

Aiheeseen liittyvä artikkeli: DIY Travel Guide -sarja

4. Banmaw, Myanmar

Kuva: Swaminathancc kirjoittanut 2.0

Tämä kaupunki ei ollut reittisuunnitelmassa; senull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *