TNN: n tammikuun kirjakerho: ”Kalifin koti – vuosi Casablancassa” kirjailijan Tahir Shahin

0 Comments

kanssa, joihin hänen lapsuutensa marokkolaiset lomat vaikuttavat. Siellä Englannista toivoo todella hajottaa Lontoon elämän monotonian ja alistaa hänen lapsensa paljon huolellisemmalle lapsuudelle.

Tämä kirja on kauniisti kirjoitettu ja loputtomasti kiehtova. Shah on mestarillinen kirjailija ja tarinankertoja, samoin kuin sinut liimataan hänen jokaiselle …

Hei! Anteeksi keskeyttää mutta ….

Näytät olevan kompastuneet tilaajan vain artikkeliin!

(Jo jäsen? Kirjaudu täällä.)

Tämä viesti on tarkoitettu yksinomaan Nomadic Matt Plus -jäsenille! NM+ on jäsenen ainoa ohjelma, joka tarjoaa itsesi kaltaisille kävijöille pääsyn bonusblogiviesteihin. Jäsenet saavat myös ilmaisia ​​kirjoja, oppaita, blogikursseja, pääsy tapahtumiin, tapahtumien toistoihin, kuukausittaisiin lahjoihin, t-paitoihin, erityisiin rahaa säästävään matkailualennuksiin ja muihin!

Nomadic Matt Plus -jäsenenä saat paitsi tonnia etuja, jotta matkat olisivat edullisempia, mutta autat meitä jatkuvasti tuottamaan rakastamasi perusteellisen matkamateriaalin!

Parasta, mikäli tilaus maksaa pienempi kuin lounas!

Jos haluat pääsyn tähän viestiin (samoin kuin 100 vain muuta vain jäsenen artikkelia), samoin kuin kaikkiin muihin uskomattomiin etuihin, liity Nomadic Matt Plus -sivustolle ja alkaa saada paljon enemmän matkoiltasi tänään!

Lisätietoja

Kirjaudu sisään

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *